I ne djelovao od jutros oko njega
Hajde da se igramo u kuhinji!
Re: Hajde da se igramo u kuhinji!
I ne djelovao od jutros oko njega
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Za sto? 
Zar je doslo do toga da nemamo povjerenja?
Zar je doslo do toga da nemamo povjerenja?
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Pa tako rade na nekom kulinarskim forumima za vrijeme takmičenja.. Ja ne vidim tu ništa loše.. i ja sam koliko puta morala potpisati svoja neka jela. Nije mi to nikad predstavljalo problem.. 
0
Ja ne znam gdje rade niti obracam paznju na to,jer to govori onda samo o osobi ako se sluzi s tim 
Meni to doista je dno dna.
Meni to doista je dno dna.
0
Ako svi takmicari tamo tako rade.. i njima je to ok.. Ja opet kažem da ne vidim ništa loše u tome..
Ali Hajd ne bitno šta drugi rade..bitno je da se vi ovdje igrate i da vam je zabavno...
Ali Hajd ne bitno šta drugi rade..bitno je da se vi ovdje igrate i da vam je zabavno...
0
Pa ne znam ali meni je takmicenje kada podjelimo ono sto licno mi napravimo bar znam da su to pravila.
Mada ja malo gdje ucestujem ovako o ovim temama,ali eto ovdje imam volju i zelju
Mada ja malo gdje ucestujem ovako o ovim temama,ali eto ovdje imam volju i zelju
0
Pokusala sam ti link da prenesem preko fb odakle sam ja pravila ali ne znam kako ide.
Pa cu evo napisati sve kako ide
1
1
mozes li screenshot uraditi, da se ne mucis
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Evo ga tako jednostavno za napraviti i jako ukusan
1
1
@Lana predobar a prelagan 
hvala ti
hvala ti
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Nema na cemu
Ja nekad pravim ali samo sto ubacim neke izmjene da ne bude previse cokolade ubacim cheese jos bolji bude
1
1
Oprostite gospoja molim lijepo uz cedukjivu i pasoš. Ko ima index još bolje a može i kućna tj osobna iskaznica!
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Wow bas izgleda dobro I jednostavno.
Narandže stoje, niko ih ne jede, tamam da iskoristim.
Narandže stoje, niko ih ne jede, tamam da iskoristim.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |