Sve sam razumjela
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Joj i mi moramo u teatru odraditi sastanak uskoro, a ja sjedim u nadzornom odboru.
Sreća, imali smo plus na računu a tačno me strah ekonomskog izvještaja na sastanku.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Tačno se osjeti i na forumu da je danas ponedjeljak 
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Kod nas ništa impresivno, zaradili cca 1400€, rashoda oko 850€ stanje na računu 5 i nešto hiljada...i tako godinama isto bude...nešto se opreme kupi, poneki stalak, studijski fleševi (mada ove zadnje godine ništa nismo kupili), oko 200€ se za print potroši, kad izlazimo na izložbe i to je to...
Banka i knjigovođa nam uzmu skoro 400€ za troškove....tu smo se bunili svi
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
evo vas čitam...i pade mi naum, a ko je od vas sisar?
mislim, ko je na budžetu, a ko u realnom sektoru?
0
Ma mi mislili prošlog ljeta uložiti u renoviranje lokala, promijeniti zavjese nazad, roletne na prozorima, srediti tablu s natpisom (ja napravio dizajn zajedno s kolegicom), totalno promijeniti zvučni sistem, svjetlosne efekte, dakle sve novo postaviti, plus opremiti malo kuhinju.storm je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:25Kod nas ništa impresivno, zaradili cca 1400€, rashoda oko 850€ stanje na računu 5 i nešto hiljada...i tako godinama isto bude...nešto se opreme kupi, poneki stalak, studijski fleševi (mada ove zadnje godine ništa nismo kupili), oko 200€ se za print potroši, kad izlazimo na izložbe i to je to...
Banka i knjigovođa nam uzmu skoro 400€ za troškove....tu smo se bunili svi![]()
Ništa nismo uspjeli.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Mi tu imamo sreće, pa se ne moramo tim težim investicijama baviti...Ommadawn je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:46Ma mi mislili prošlog ljeta uložiti u renoviranje lokala, promijeniti zavjese nazad, roletne na prozorima, srediti tablu s natpisom (ja napravio dizajn zajedno s kolegicom), totalno promijeniti zvučni sistem, svjetlosne efekte, dakle sve novo postaviti, plus opremiti malo kuhinju.storm je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:25
Kod nas ništa impresivno, zaradili cca 1400€, rashoda oko 850€ stanje na računu 5 i nešto hiljada...i tako godinama isto bude...nešto se opreme kupi, poneki stalak, studijski fleševi (mada ove zadnje godine ništa nismo kupili), oko 200€ se za print potroši, kad izlazimo na izložbe i to je to...
Banka i knjigovođa nam uzmu skoro 400€ za troškove....tu smo se bunili svi![]()
Ništa nismo uspjeli.
Općina je dala potpuno nov prostor, koji dijelimo sa jednim kazalištarcima....tako da je tu mini stage, rasvjeta, ozvučenje...imamo svoj ured gdje držimo skuplju opremu, i to je to...sve što je troškova bilo konkretno je bio projektor, iako je postojao jedan prosjećni...ali mi eto trebamo top, jer se gledaju fotografije, bitne su boje itd...
A i to je jedan član sredio, da smo ga uzeli za 1800, umjesto redovne cijene preko 3000€ i tako svako pomalo doprinese...ja šta sam basket radio foto, uputio sam račun sa foto kluba, tako svi radimo, baš volonterski i guramo.
Kaskamo na stručnom dijelu...na salonima smo nula bodova, a nekad baš solidan klub bili na tom planu.
Ubiše inače Bugari na svjetskoj sceni....šta ljudi rade, baš smo ih komentirali
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13913
ja vazda irget u realnomradostan dan je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:33 evo vas čitam...i pade mi naum, a ko je od vas sisar?
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
boga vam, ja sam ovdje novi...jel su ovaj strom i mike oldfiel uposlenici kamernog teatra?
3
3
Ruzila sam ga
Stoko
Razbojnice
Klosaru!
A on samo mjau i uzvrne mi se u fotelju
Niko me.ne sljivi ni 2%
1
1
Opali ih na foeradostan dan je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:01 boga vam, ja sam ovdje novi...jel su ovaj strom i mike oldfiel uposlenici kamernog teatra?
0
- vjesticanametli
- PRObehar

Od dasaka koje život znače, jedino za šalovanje dobro znam kako ideradostan dan je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:01 boga vam, ja sam ovdje novi...jel su ovaj strom i mike oldfiel uposlenici kamernog teatra?
1
1
Oldfield se pored posla i drugih zanimacija bavi i glumom u amaterskom pozorištu.
Tu me doduše ne plaćaju novcem ali nisam jednom otišao na probu nakurčen i sa iste otišao s osmjehom i svježinom.
Tu me doduše ne plaćaju novcem ali nisam jednom otišao na probu nakurčen i sa iste otišao s osmjehom i svježinom.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem