Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
prvi mi je naump'o bgm
nije da mi je drazi

2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9487
- Kontakt:
jeste, izravnu liniju čine osobe koje potječu jedna od druge, a pobočnu osobe koje potječu od zajedničkog pretka.. u oba slučaja, brojimo rođenja do korijena.. majka i sin, jedno rođenje (rođenje sina) - prvi stepen srodstva.. sestra i brat, dva rođenja (rođenje sestre i rođenje brata) - drugi stepen srodstva.. itd..Iskra je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:22Evo ja imam magistru prava u kuci i ona kaze da je razlicito ,da pistoji pobocno i izravno "koljenovanje" a da se u bih koristi rimsko ..kao , broji se do zajednickog srodnika i ispusta korjen. Po tome bi meni moj brat buo prvo koljeno po izravnoj lozi ,a amidzic trece po pobocnoj lozi
@Malena ? .
tako je bar bilo kad sam ja bio mlad i učio prava.. možda sad ima nekih novotarija, štatijaznam..
1
1
treba ga
slao mi je ss i morala sam uci da ne laze vise narod

2
2
Ako ti je prvi naumpao, onda ti je i draži
3
2
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
a tek sam hocu da kazem procitala
2
1
1
1
A izuzimanje korjena? Majka bi bila.korjen, dakle 0 stepen. Djeca jedbe majke i oca bi onda bili 1 stepen itd ...medvjed23 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:46jeste, izravnu liniju čine osobe koje potječu jedna od druge, a pobočnu osobe koje potječu od zajedničkog pretka.. u oba slučaja, brojimo rođenja do korijena.. majka i sin, jedno rođenje (rođenje sina) - prvi stepen srodstva.. sestra i brat, dva rođenja (rođenje sestre i rođenje brata) - drugi stepen srodstva.. itd..Iskra je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:22
Evo ja imam magistru prava u kuci i ona kaze da je razlicito ,da pistoji pobocno i izravno "koljenovanje" a da se u bih koristi rimsko ..kao , broji se do zajednickog srodnika i ispusta korjen. Po tome bi meni moj brat buo prvo koljeno po izravnoj lozi ,a amidzic trece po pobocnoj lozi
@Malena ? .
tako je bar bilo kad sam ja bio mlad i učio prava.. možda sad ima nekih novotarija, štatijaznam..
0
pa tebi sam ostavila bitnije teme
one gdje se ljubi i grli
1
1
Aaaaaa, odoh se grliti, i ljubiti
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
I onda kaze sto koronu ne mozemo suzbit'.
5
5
Tražili smo se po prethodnim životima
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029