sad si me podsjetila. Kad smo s bivsim poceli hodat, prica on s nekim xy na telefon i vo no, cujem ja on kaze "nasa je". Rekoh ko je to, daj vamo telefon. Zamalo da mu tel. razbijem. Kao da to ima veze. Ne zna me, a bitno samo ko sam. Jos onda cujem mu rodicu, kaze za mene, sve super, samo koci prezime. Zaledila mi se krv u zilama. Reko njemu ako ona meni ikad pruzi ruku, ja cu da je slomim. Nisam trebala, no, otarasih se lijepo sviHu.
Imam ja i tatu, vrijednijeg od svih.
On ba bolje prica od mame bosanski, a Slovenac je. Mi kad dodjemu u Bosnu, njega zovu plemeniti.
Naravno, nema veze s tobom ovo, al si me podsjetila.
Ja sam super mix. I mamina i tatina, malo vasa.. malo nasa.

Ne gledam tim ocima na to jer sam cesto bila bullied zbog toga pa sam naucila da je bitno biti covjek, do svakog ko to zasluzuje.

Pogadjaju me takve stvari, storm mozda najbolje zna zasto jer zna kako je ovdje bilo i jos uvijek je.
A jesam se raspricala sama sa sobom.

Izvini. Zivot je lijep i covjek kao dijete ne zna da nema razloga da se lose osjeca i da je sve ok. Dok odrastes shvatis neke stvari i nogom nabijes nebitnjakovice i ponosis se sa svime sto je tvoje. Mozda sam ja bliza Sloveniji jer jako malo veze s Bosnom imam, ali to ne znaci da ne postujem i taj dio mojih korijena. Pa vidis gdje sam.. na Beharu, a ne nekom ljubljana loft forumu.
Volim ja vas sve.