odma
Radio BeHaR forum
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13833
Re: Radio BeHaR forum
2
1
1
1
Jutros baš fina muzikica 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9958
Danas u 12: TIESTO in searh of sunrise maraton od 120 + minuta.

3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

U 20:00 sati isto TIESTO.v mix.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

20:00
Tiesto: ISOS Latin America.
@toxic
Tiesto: ISOS Latin America.
@toxic
2
2
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Odradih trening uz mix, ne mogu vise ispratim ritam.
I enjoyed, hvala na podsecanju
3
1
2
2
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13833
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I say what I think, I think what I say
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

@toxic
Sutra u 20:00 idem sa narednim ISOS.om...Mislim da će biti 2.satni ovaj put.
Sve kontam da ovih dana ubacih 4.satni blok mog novog mixa odabranih choonova. Budem radiio na tom već sutra.

Sutra u 20:00 idem sa narednim ISOS.om...Mislim da će biti 2.satni ovaj put.
Sve kontam da ovih dana ubacih 4.satni blok mog novog mixa odabranih choonova. Budem radiio na tom već sutra.

1
1
- toxic
- Etablirani član

@Sleepy Joe propustih opet
Tesko mi se ukombinovati radi vremenske razlike, u to vreme sam slabije online.
Svejedno, mislim da je dvosatni program lakse ispratiti, al' eto vidi ti pa javi svakako:)
Koliko nas uopste slusa?
A Los Angeles cu odslusati naknadno
Tesko mi se ukombinovati radi vremenske razlike, u to vreme sam slabije online.
Svejedno, mislim da je dvosatni program lakse ispratiti, al' eto vidi ti pa javi svakako:)
Koliko nas uopste slusa?
A Los Angeles cu odslusati naknadno
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Bit će prilike, ja svakako nikada ne repriziram iste liste, uvijek skidan druge pjesme, lista se non-stop obnavlja, problem je što neću uskoro imati gdje da ih sačvam, ako ovako nastavim.
Ma iskreno, koliko vidim po onoj statistici niko, ali ja idem sa ovim dalje, jer mi je ćeif ćeifova, nešto što radim iz ljubavi. Ko naleti usput slušat će.
Ma ja sam fanatik po pitanju muzike i to da uređujem program uživo, imao sam namjeru i da pravimo neke uživo emisije, ali nema zaintresiranih. Onako, bilo bi lijepo da ovaj forum bude poseban po ovakvim stvarima.
Evo jedna gratis sa ovog što sam puštao.
2
2
- toxic
- Etablirani član

Posvecen si i to je superSleepy Joe je napisao/la: ↑27 jul 2021, 09:56 Ma ja sam fanatik po pitanju muzike i to da uređujem program uživo, imao sam namjeru i da pravimo neke uživo emisije, ali nema zaintresiranih. Onako, bilo bi lijepo da ovaj forum bude poseban po ovakvim stvarima.
Forumski radio je kul ideja, moj predlog ti je samo da prosaras zanrove, mozda bude vise zainteresovanih za slusanje, pa proceni u cemu ekipa najvise uziva i napravi zurku:)
0
Pa to ja pricam.cElo vrEmeeeeeetoxic je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:37Posvecen si i to je superSleepy Joe je napisao/la: ↑27 jul 2021, 09:56 Ma ja sam fanatik po pitanju muzike i to da uređujem program uživo, imao sam namjeru i da pravimo neke uživo emisije, ali nema zaintresiranih. Onako, bilo bi lijepo da ovaj forum bude poseban po ovakvim stvarima.
Forumski radio je kul ideja, moj predlog ti je samo da prosaras zanrove, mozda bude vise zainteresovanih za slusanje, pa proceni u cemu ekipa najvise uziva i napravi zurku:)
Brena!
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Kontao samto nešto u zadnje vrijeme, volim recimo i punk, pa tu imam neki izbor. Realno, ne mogu sve pokrivati, trebao bi po vascijeli dan sjediti i skidati mjuzu.toxic je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:37Posvecen si i to je superSleepy Joe je napisao/la: ↑27 jul 2021, 09:56 Ma ja sam fanatik po pitanju muzike i to da uređujem program uživo, imao sam namjeru i da pravimo neke uživo emisije, ali nema zaintresiranih. Onako, bilo bi lijepo da ovaj forum bude poseban po ovakvim stvarima.
1
1