Kako ste?
Re: Kako ste?
uvijek_kontra je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:17sad si me podsjetila. Kad smo s bivsim poceli hodat, prica on s nekim xy na telefon i vo no, cujem ja on kaze "nasa je". Rekoh ko je to, daj vamo telefon. Zamalo da mu tel. razbijem. Kao da to ima veze. Ne zna me, a bitno samo ko sam. Jos onda cujem mu rodicu, kaze za mene, sve super, samo koci prezime. Zaledila mi se krv u zilama. Reko njemu ako ona meni ikad pruzi ruku, ja cu da je slomim. Nisam trebala, no, otarasih se lijepo sviHu.
![]()
Imam ja i tatu, vrijednijeg od svih.![]()
On ba bolje prica od mame bosanski, a Slovenac je. Mi kad dodjemu u Bosnu, njega zovu plemeniti.![]()
Naravno, nema veze s tobom ovo, al si me podsjetila.![]()
![]()
Ja sam super mix. I mamina i tatina, malo vasa.. malo nasa.Ne gledam tim ocima na to jer sam cesto bila bullied zbog toga pa sam naucila da je bitno biti covjek, do svakog ko to zasluzuje.
Pogadjaju me takve stvari, storm mozda najbolje zna zasto jer zna kako je ovdje bilo i jos uvijek je.
A jesam se raspricala sama sa sobom.Izvini. Zivot je lijep i covjek kao dijete ne zna da nema razloga da se lose osjeca i da je sve ok. Dok odrastes shvatis neke stvari i nogom nabijes nebitnjakovice i ponosis se sa svime sto je tvoje. Mozda sam ja bliza Sloveniji jer jako malo veze s Bosnom imam, ali to ne znaci da ne postujem i taj dio mojih korijena. Pa vidis gdje sam.. na Beharu, a ne nekom ljubljana loft forumu.
![]()
Volim ja vas sve.![]()
Nasa.si. mi te osjecamo svojom. To je tako.
1
1
O svakako znam...iako rođen tu, i sve, bilo je toga u školi pogotovo...uvijek_kontra je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:17sad si me podsjetila. Kad smo s bivsim poceli hodat, prica on s nekim xy na telefon i vo no, cujem ja on kaze "nasa je". Rekoh ko je to, daj vamo telefon. Zamalo da mu tel. razbijem. Kao da to ima veze. Ne zna me, a bitno samo ko sam. Jos onda cujem mu rodicu, kaze za mene, sve super, samo koci prezime. Zaledila mi se krv u zilama. Reko njemu ako ona meni ikad pruzi ruku, ja cu da je slomim. Nisam trebala, no, otarasih se lijepo sviHu.
![]()
Imam ja i tatu, vrijednijeg od svih.![]()
On ba bolje prica od mame bosanski, a Slovenac je. Mi kad dodjemu u Bosnu, njega zovu plemeniti.![]()
Naravno, nema veze s tobom ovo, al si me podsjetila.![]()
![]()
Ja sam super mix. I mamina i tatina, malo vasa.. malo nasa.Ne gledam tim ocima na to jer sam cesto bila bullied zbog toga pa sam naucila da je bitno biti covjek, do svakog ko to zasluzuje.
Pogadjaju me takve stvari, storm mozda najbolje zna zasto jer zna kako je ovdje bilo i jos uvijek je.
A jesam se raspricala sama sa sobom.Izvini. Zivot je lijep i covjek kao dijete ne zna da nema razloga da se lose osjeca i da je sve ok. Dok odrastes shvatis neke stvari i nogom nabijes nebitnjakovice i ponosis se sa svime sto je tvoje. Mozda sam ja bliza Sloveniji jer jako malo veze s Bosnom imam, ali to ne znaci da ne postujem i taj dio mojih korijena. Pa vidis gdje sam.. na Beharu, a ne nekom ljubljana loft forumu.
![]()
Volim ja vas sve.![]()
Jesi ti na ić...mekani ć?
A razred u smijeh...
Pa dobaci netko iza "vse kar je na ič je zanič, razen prašič" (sve što je na ić, je nizašto, osim praseta)
ide druga salva smijeha...
Šutiš...dok ti jednom ne pukne, i pisao sam, kako sam onda jednog krkana slomio, ne što sam se znao tući, ili bio jak, nego iz čiste huje...nakon toga je bilo bolje.
Posebno sam školovanje zapamtio po tom zlu, kasnije i ne mogu reći, da sam nailazio na takve stvari....možda je i do sredine, ne znam.
3
3
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Izgleda da su ljudi, tj. djeca, svugdje isti. Tako su mene u Zagrebu zezali da sam Bosanac. Posprdno.
Mor'o sam se pobit' nekih osam hiljada puta u tri godine.
Mor'o sam se pobit' nekih osam hiljada puta u tri godine.
2
1
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Nemoj se čuditi...
Ljudi se naljute ako ih navedeš kao kontakte jer onda moraju u izolaciju, a mnogima zbog posla to nikako ne odgovara...
Doslovno brane da ih navedeš
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Da se pridružim pozitivnim.
Mislim, znam da sam pozitivna kao osoba, al od večeras sam pozitivna i na covid.
Hvala Bogu nemam jake simptome, nemam temperaturu, nalazi su mi dobri, crp 3, samo što mi je nestalo njuha.
Eto kako sam
Mislim, znam da sam pozitivna kao osoba, al od večeras sam pozitivna i na covid.
Hvala Bogu nemam jake simptome, nemam temperaturu, nalazi su mi dobri, crp 3, samo što mi je nestalo njuha.
Eto kako sam
7
1
3
3
3
3
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Biće to dobro, aBd, kažu da je gubitak čula znak blažeg oblika... Čuvaj se, i prati simptome... Jesu djeca ok, muž?!
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Hvala Bogu oni su dobro svi.
Naravno, pratiti stanje i javljati se redovno doktoru.
Naravno, pratiti stanje i javljati se redovno doktoru.
2
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Drzi se @Malena
pij dosta tecnosti I pokusaj da odmaras I spavas. Zadaj obaveze ukucanima.
1
1