Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
Dijelili joj puno komplimenata i upirali iz petnih zila, a ona dosla nespremna 
4
1
1
1
1
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31106
Zato je Dino Merlin i napisao "Sredinom" or whatever.
Sa druge strane, Brega je napisao Polubauk Polukruži Poluevropom, očito sa dobrom dozom kritike, pa ti sad vidi koga ćeš poslušati od lokalnih gurua.
Cane iz Partibrejkers je opet sasvim jasno dao do znanja da ne želi živjeti hiljadu godina, i da hoće sad i hoće sve.
Tu se završava moj osvrt na balkansku estradu što se tiče ove tematike.
Sa druge strane, Brega je napisao Polubauk Polukruži Poluevropom, očito sa dobrom dozom kritike, pa ti sad vidi koga ćeš poslušati od lokalnih gurua.
Cane iz Partibrejkers je opet sasvim jasno dao do znanja da ne želi živjeti hiljadu godina, i da hoće sad i hoće sve.
Tu se završava moj osvrt na balkansku estradu što se tiče ove tematike.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Doduše Cane je dodao i da zna i kad bi živio hiljadu godina da bi mu cijeli život stao u jedan dan.
On je, dakle, jedini racionalno argumentirao svoj stav. Što bi bio umjeren ako će ionako sve ubrzo početi ličiti na već doživljeno? Mada je ta njegova neumjerenost očigledno samoporažavajuća. A i nije nešto dosljedan, s obzirom da je još živ.
Svejedno, ova ostala dvojica su neubjedljivi, koriste umjetničku slobodu. Ne može to tako. Dino naizgled najmudriji i najdosljedniji, ali ne vidim ni da je on išao sredinom. Šta je uopšte Sredina u spletu životnih okolnosti u kojima se on našao kao čovjek? A ni Brega nešto nije išao do daske.
Da dodam, zato je Bebek i pobjeg'o od Brege. Ne cijeni čovjek neargumentirane stavove. On je popio pola kafane samo da ispere tu nedorečenost Bregovića koja mu je ostavila trag na napaćenoj duši.
Na kraju, čovjek je u self-šah-mat filozofskoj poziciji kad zaključi da je nedosljedan ako je živ.
E sad se završava osvrt.
On je, dakle, jedini racionalno argumentirao svoj stav. Što bi bio umjeren ako će ionako sve ubrzo početi ličiti na već doživljeno? Mada je ta njegova neumjerenost očigledno samoporažavajuća. A i nije nešto dosljedan, s obzirom da je još živ.
Svejedno, ova ostala dvojica su neubjedljivi, koriste umjetničku slobodu. Ne može to tako. Dino naizgled najmudriji i najdosljedniji, ali ne vidim ni da je on išao sredinom. Šta je uopšte Sredina u spletu životnih okolnosti u kojima se on našao kao čovjek? A ni Brega nešto nije išao do daske.
Da dodam, zato je Bebek i pobjeg'o od Brege. Ne cijeni čovjek neargumentirane stavove. On je popio pola kafane samo da ispere tu nedorečenost Bregovića koja mu je ostavila trag na napaćenoj duši.
Na kraju, čovjek je u self-šah-mat filozofskoj poziciji kad zaključi da je nedosljedan ako je živ.
E sad se završava osvrt.
1
1
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2274
(Slijedi umjerena digresija)
Koliko god je Cane bio zainteresiran za društvenu orijentaciju, toliko je bio nezainteresiran za prostornu:
(koncert samo što nije počeo, raja se pali i žari, na binu izlaze Anton, ekipa i Cane koji zgrabi mikrofon i zaurla)
-Dobro veče Kraljevoooo!
(publika je naglo utihnula, umjesto ovacija čuje se zbunjeni žamor i slabašno negodovanje nekolicine smjelijih)
-Ali ovo nije Kraljevo. Ovo je Valjevo.
(Cane nonšalantno odgovara)
-Kraljevo, Valjevo - sve je to ista selendra
Koliko god je Cane bio zainteresiran za društvenu orijentaciju, toliko je bio nezainteresiran za prostornu:
(koncert samo što nije počeo, raja se pali i žari, na binu izlaze Anton, ekipa i Cane koji zgrabi mikrofon i zaurla)
-Dobro veče Kraljevoooo!
(publika je naglo utihnula, umjesto ovacija čuje se zbunjeni žamor i slabašno negodovanje nekolicine smjelijih)
-Ali ovo nije Kraljevo. Ovo je Valjevo.
(Cane nonšalantno odgovara)
-Kraljevo, Valjevo - sve je to ista selendra
1
1
E sto mrzim kad fino pitam na temi koja je predvidjena za pitanja i svi oni koji znaju odgovor nece da odgovore kao ljudi, nego se pocnu sprdati.
Jebaji ga, valjda je to tako normalno po forumima.
A i ja budala, ocekujem normalan odgovor.
Jebaji ga, valjda je to tako normalno po forumima.
A i ja budala, ocekujem normalan odgovor.
2
1
1
1
Ja nisam uspio naći tvoje pitanje.
Do mene je, pravim se da sam ispavan i svjež kao jutarnja rosa.
Da li nekad moramo prihvatiti da odgovora na naša pitanja jednostavno nema?
Do mene je, pravim se da sam ispavan i svjež kao jutarnja rosa.
Da li nekad moramo prihvatiti da odgovora na naša pitanja jednostavno nema?
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31106