Sajtovi za upoznavanje
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31191
Re: Sajtovi za upoznavanje
Koliko sam primjetio...to i jest posebnost tih platformi....u velikoj su većini članovi u formalnim vezama...Dita Brodski je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:31 Bila sam prije neoliko godina na Badoo i žalim zbog toga.
Samo sam sebi probleme napravila.
Većina muškaraca koje sam upoznala bili su u vezama ili brakovima, a lagali su da su slobodni ili razvedeni.
Ne bih se više registrovala na bilo kakav sajt za upoznavanje.
samo nemaju vremena i mogućnosti drukčije...ovako možda zajedno sjede navečer...i svako na svojoj aplikaciji pretražuju
1
1
Al' ova T. mi je najcudnija.
Mlada djevojka, ne zna me nikako, niko me nije preporucio. Nema nikakvih problema da me sretne veceras. Pitam ja moje prijatelje znaju li je. Jedan je zna. Kaze bomba od djevojke. Ali ne prihvata tako lako pozive.
Pa sta rec'?
Mlada djevojka, ne zna me nikako, niko me nije preporucio. Nema nikakvih problema da me sretne veceras. Pitam ja moje prijatelje znaju li je. Jedan je zna. Kaze bomba od djevojke. Ali ne prihvata tako lako pozive.
Pa sta rec'?
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

a i to sve teze brt, znam vise slucajeva dje sa laznih profila provjeravaju ima li im partnera na tim mrezama hahastorm je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:39Koliko sam primjetio...to i jest posebnost tih platformi....u velikoj su većini članovi u formalnim vezama...Dita Brodski je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:31 Bila sam prije neoliko godina na Badoo i žalim zbog toga.
Većina muškaraca koje sam upoznala bili su u vezama ili brakovima, a lagali su da su slobodni ili razvedeni.
samo nemaju vremena i mogućnosti drukčije...ovako možda zajedno sjede navečer...i svako na svojoj aplikaciji pretražuju![]()
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

Jao dobijao sam zahtjeve za fb nekad...ono fotka woow...profil otvoren prije 3 dana
I et', ja glup
Još utrči na msg ...mjao, ćao, bla bla
1
1
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Upoznala ih uživo.Username je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:35Kako znas da su bili muskarci?Dita Brodski je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:31 Bila sam prije neoliko godina na Badoo i žalim zbog toga.
1
1
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Eto, veceras cu vidjeti T.
Al' meni se cini da je ona sa manje upitnika to odlucila nego sto sam ja.
Mlado-ludo, sto bi rekli. Moguce je i da je neki psihopata, ali ni to nije lose, za promjenu.
Al' meni se cini da je ona sa manje upitnika to odlucila nego sto sam ja.
Mlado-ludo, sto bi rekli. Moguce je i da je neki psihopata, ali ni to nije lose, za promjenu.
2
1
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

kakav sam ja lazni profil imo na fejsu brt, gradio ga lik 10 godina ocm i da mi na koristenje a ja zaboravijo sifru u medjuvremenu ☹ sta sam drugova zajebo s njim... najjace mi je bilo kad sam zajebo momka iz ulice, dogovorijo kafu u fluid s njim preko tog profila i gledo ga s balkona kako ide u fluid haha
1
1
1811