Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13946
Re: Ostavljam ti poruku...
@Hannibal jesi vidio nove pjesme od gastozza :face
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
@Russki hvala za druženje na igricama 
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
Izvini ko koga diskriminira i gdje?Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:49
Ne pada mi na pamet trpiti nečija pravila selekcije, zato je bolji otići sa foruma koji prakticira diskriminaciju i cenzuru. Nisu ništa naučili svojim iskustvom, već primjenjuju iste metode i tretman na ovom forumu.![]()
Digla si nos jer sam te banovo a sa punim pravom zbog izraza koji si upotrijebila koji je ništa drugo nego diskriminatorski i s "visoka".
Izvini ali neće da može, ni tebi ni bilo kome drugome, ako ovakvo ponašanje moderacije tebi znači diskriminacija i cenzura sama znaš gdje su vrata, jer nama ne treba niti ima smisla nekoga držati konstantno na oku, valjda smo odrasli ljudi a ne djeca.
0
I say what I think, I think what I say
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Opravdano reagiram, a vi se uazajamno taborski podržavate.Max je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:56Izvini ko koga diskriminira i gdje?Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:49
Ne pada mi na pamet trpiti nečija pravila selekcije, zato je bolji otići sa foruma koji prakticira diskriminaciju i cenzuru. Nisu ništa naučili svojim iskustvom, već primjenjuju iste metode i tretman na ovom forumu.![]()
Digla si nos jer sam te banovo a sa punim pravom zbog izraza koji si upotrijebila koji je ništa drugo nego diskriminatorski i s "visoka".
Izvini ali neće da može, ni tebi ni bilo kome drugome, ako ovakvo ponašanje moderacije tebi znači diskriminacija i cenzura sama znaš gdje su vrata, jer nama ne treba niti ima smisla nekoga držati konstantno na oku, valjda smo odrasli ljudi a ne djeca.
Niste ništa bolji od ostalih foruma, obično ste stado ovaca!
3
1
1
1
1
1
zadnja šansa!Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jul 2021, 11:00Opravdano reagiram, a vi se uazajamno taborski podržavate.Max je napisao/la: ↑05 jul 2021, 10:56
Izvini ko koga diskriminira i gdje?
Niste ništa bolji od ostalih foruma, obično ste stado ovaca!
a sad odmori 7 dana, vidi ima li gdje ovčica, kurban bajram će ubrzo
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9620
- Kontakt:
@Veca
dobro nam došla, nadam se da si ok, i da te ne sikiraju
dobro nam došla, nadam se da si ok, i da te ne sikiraju
1
1
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
...hvala ti @Max :pusa ...reci cu da sam ok, makar i nebila :ha ...nadam se da si ti, a i tvoji, isto ok.
2
1
1
1
Bice kad se sjetim