Željezo je za sirotilju... Ja nosim od 1993 titanium šarafe, komada četiri u koljenu... I križne ligamente od plastike, koju je NASA razvila za svemirske programe...Gospodin savršeni je napisao/la: ↑16 jun 2022, 18:58 Ko nije im'o zeljeza u nozi/nogama nece ni profitirati na ovoj skupoci![]()
IMG-20211222-WA0000.jpg
Kako ste?
Re: Kako ste?
4
2
2
2
I ja sam danas pretjerala bas :face
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
ma uceraj ga u rikverc kod sarajvo cevaBDZince a imas tu blizu podzemnu garazu oko parka
1
1
vjesticanametli je napisao/la: ↑21 jun 2022, 07:36ma uceraj ga u rikverc kod sarajvo cevaBDZince a imas tu blizu podzemnu garazu oko parka
Snađemo se ja ne brini. Odlučila sam idući mjesec kupiti el skuter, 850 m.mi je samo daleko, a sve trotoarom mogu .
Izvini oprosti nije ono cevabdzinica vec restoranČiČ.
0
Poželjela sam kake dobre fešte, ono do u sabah 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Uplakano.
Opet sam banovana,
Ovo je treci put da je trajno.
Ne brojim one sitne bezbrojne privremene.
Do njih je vala.
Kako ovdje nisam ni jednom.
Opet sam banovana,
Ovo je treci put da je trajno.
Ne brojim one sitne bezbrojne privremene.
Do njih je vala.
Kako ovdje nisam ni jednom.
0
Ma ko tebe smije banovati?
Šta te briga, neka te s nama
Šta te briga, neka te s nama
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Mislim da je veca sansa da Miki Jevremovic objavi novi album nego da ti dobijes trajni ban u garazi.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Mislis. Dakle postojis.
A koji je tvoj novi nick tamo ili su i tebe trajno banovali vise puta?
0
Odlicno 
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.