Sjetih se bolnice isto,zatvor me tada zezao 5 dana.Nosi zet cevape,rekoh daj pa nek puknem,dosta keksa,caja i petita viseIskra je napisao/la: ↑07 okt 2021, 09:32Ko da si znao sta mi trebaradostan dan je napisao/la: ↑05 okt 2021, 16:29
mala, imaš pozdrave i
od ministra za dokolicu i propuh.![]()
Vidi sta su mi prosvercali , pojela sam pa nek sada umrem
Coko.jpg
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
1
1
ni o cemu vala .. I am a passenger
5
1
1
3
1
3
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
Ne znam vala, al požuri što prije jer i oni sele, dok nije i onaj zadnji otišao i za sobom ugasio svjetlo.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
ma imam vec opcije neke zavrsicu ja to hahahahah ko zadnji bude izlazio nek udune svjetlo
1
1
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Isto tako, ili smanjujem one kopce ili busim extra rupe, a al' sad me nervira sto sat koji mi se svidja i najmanji bas deluje veliko.
Jedino da ga nosim zimi, uz dzempere mozda ne bi dolazilo toliko do izrazaja
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
koja me satana navrati da budem organizator raznoraznih sportskih termina...
2
2
abysmal depths are flooded
O forumskom putu...ni danas ja ne znam sta mi bi da se uopće i.prijavim, ali sad kad o tome mislim neka sam..Nije uvijek bilo lijepo, ugodno, nekad sam.se nasla u situacijama za koje nisam ni znala da postoje, da su realne, da se mogu desiti. Ali sve je to na neki način učinilo da shvatim i spoznam mnogo toga, ocvrsnulo me, naučio, ali i donijelo ne bas lijepo iskustvo ponekad.
A s druge strane...toliko divnih ljudi, koji su personifikacija dobrote, i ljubavi...od toga nekoliko njih koji su se dokazali i pokazali pravim prijateljima, oni koje mogu zvati u svako doba dana i koji osim " kako si" ne pitaju nista., a slušaju, i podrska su...
Pa onda ljudi iz čijeg pisanja toliko mnogo moze da se nauci, koji svoje znanje nesebično podijele, do onih vječno nasmijanih, pa je dovoljno vidjeti nik, da bi izazvali osmjeh.
Pa @storm
samo se stvorio, pojavio, i shodno niku, otpuhao sve barijere, zidove....
Sad kad razmislim o svemu : sve je onako kako treba da bude.
❤
A s druge strane...toliko divnih ljudi, koji su personifikacija dobrote, i ljubavi...od toga nekoliko njih koji su se dokazali i pokazali pravim prijateljima, oni koje mogu zvati u svako doba dana i koji osim " kako si" ne pitaju nista., a slušaju, i podrska su...
Pa onda ljudi iz čijeg pisanja toliko mnogo moze da se nauci, koji svoje znanje nesebično podijele, do onih vječno nasmijanih, pa je dovoljno vidjeti nik, da bi izazvali osmjeh.
Pa @storm
Sad kad razmislim o svemu : sve je onako kako treba da bude.
❤
1
1
O tome kako sam danas sva nešto raspekmezasta..
Haman da i jesen utiče
Haman da i jesen utiče
1
1
Neka ljubav caruje..
Pa ne ide al kazes sve identicno od unutrasnjosti i svega samo eto sto je karavan i jeftiniji..
0
ALPHA ET OMEGA

1