Nisam. Ali na psima sam ih nalazio relativno često - za rubriku "Vjerovali ili ne": par kretena su redovno liječili nostalgiju za rodnom im pripizdinom dovodeći stado ovaca u improvizirane torove na zemlji koju je država prethodno otela od zakonitih vlasnika, a koju su oni potom po nahođenju ograđivali i pretvarali u "bašte" i poljoprivredna dobra za vlastite potrebe. Helem, ovce su na sebi, na usranom runu donijele i krpelje, koje su nemilice rasipale gdje god se očešu.
Imate li vi kakvih iskustava s pomenutim nametnicima?
Treba, ali pažljivo, priručnim pomagalima u formi kakve čaše, ambalaže i tome slično.
Ledene obloge bi ti trebale pomoći. Ako je otečena veća površina kože, ne bi bilo loše da provjeriš (kad stigneš) jesi li alergična - vjerojatno je da bi svako naredno izlaganje alergenu moglo prouzročiti burniju reakciju.
Jesi sigurna da je bila pčela? Da nije osa ili stršljen?
Pcela, na povrsini vode, htjela da joj pomognem ds izadje, slila se sa vodom niz dlan i u predjelu zgloba me bocnula, izvadila sam i zaoku, taj dan nista nije boljelo, sad sve gore
Volis li citati knjige na obali mora?
Ako obloge nisu dovoljne da ti ublaže tegobe, kupi u apoteci kakvu kortikosteroidnu mast, vjerujem da bi već i Hidrokortizon bio efikasan. Posavjetuj se sa apotekarom.