Dobro jutro ..
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Dobro jutro 
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Dodu gledati utakmicu .. a provedu vrijeme gledajući I koristeći smartphon...

1
1
Pa cemu onda to..platim ulaz.. I gledas u tel.
Pa ostani kod kuce I gledaj u tel..
ne sramoti se.. 
Pa ostani kod kuce I gledaj u tel..
0
To ti je zbog mindseta - nisi snimio - nije se dogodilo
Gledao sam ljude ovog ljeta na mega koncertima, što recimo Metallica i Iron Maiden svakako jesu - čitav koncert snimaju, fotkaju
Pa tko to gleda doma?
Jesam i ja... Ali par sekvenci, početak, poneki dio pjesme, ukupno desetak minuta možda, od dva sata...
Ali doći gledati omiljeni bend, i snimati, a ne uživati... Pa jbt
1
1
Sabah hajrosum narode 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Neko za?

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ja mislim da niko ne ustaje rano kao ti
Respect!
0
Bas tako...onda sjedi kuci I gledaj sa yt na tv.. koji vrag ces uopste vani sa telefonom u ruci.. ma voz...storm je napisao/la: ↑27 sep 2022, 06:16To ti je zbog mindseta - nisi snimio - nije se dogodilo
Gledao sam ljude ovog ljeta na mega koncertima, što recimo Metallica i Iron Maiden svakako jesu - čitav koncert snimaju, fotkaju
Pa tko to gleda doma?
Jesam i ja... Ali par sekvenci, početak, poneki dio pjesme, ukupno desetak minuta možda, od dva sata...
Ali doći gledati omiljeni bend, i snimati, a ne uživati... Pa jbt![]()
1
1