ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
- lejlamo
- Komorebi

Re: ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
Dajem sve na neviđeno
Samo oprosti
Što volim te do kosti
Na grehu piše oprošteno
Srce mi otvori
Iz njega progovori
Volim te bezuslovno
Bezuslovno
https://www.youtube.com/watch?v=RZFV_NGHaas
Samo oprosti
Što volim te do kosti
Na grehu piše oprošteno
Srce mi otvori
Iz njega progovori
Volim te bezuslovno
Bezuslovno
https://www.youtube.com/watch?v=RZFV_NGHaas
2
2
- lejlamo
- Komorebi

..budimo iskreni ..čak i očevi nemaju tu bezuvjetnu njihovu ljubav tribas zaslužit..ko svu ostalu..
0
Zaboravio si spomenuti i one koji odma' fataju za dupe kao vid emocionalne ekspresije kad im se neko svidja.storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:32Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
Ali ako se dogodi ono pravo... Nema ljepšeg osjećaja.
Ne volim "igre"... Ili jesam, ili nisam.
4
4
..pa..meni dupe izazove neviđene emocije ..žensko naravno.. 
2
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31181
nas su sad bezuvjetno pustili na sljedecu godinu na fakultetu
3
2
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

Buki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:17Zaboravio si spomenuti i one koji odma' fataju za dupe kao vid emocionalne ekspresije kad im se neko svidja.storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:32
Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
Ali ako se dogodi ono pravo... Nema ljepšeg osjećaja.
Ne volim "igre"... Ili jesam, ili nisam.![]()
4
4
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

sebija nam ne da da primirisemo medicini i klinickom haha
2
2
1811
Pa ako ne govori o svojim emocijama trebate nauciti kako da ga razumijete, ne vidim u tome problem ...Moonlight je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:56 Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.
S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.
1
1
- lejlamo
- Komorebi

treba sebiju dovesti na forum. možda joj ove boje i razbijena monotonija i unificiranost otvore neke nove vidike...

4
4
- lejlamo
- Komorebi

to je posao psihologa.Buki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:24Pa ako ne govori o svojim emocijama trebate nauciti kako da ga razumijete, ne vidim u tome problem ...Moonlight je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:56 Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.
S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.![]()
0