Ja ne kuzim postavku nikako.
ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
Re: ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
0
A sad adio 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4127
- Kontakt:
Najvjerovatnije da druga strana ne salje nikakve signale, u vecini slucajeva.
1
1

Ne kaže se slučajno da je zaljubljen čovjek čovjek bez pameti.
0
Jok slijepa, glupa.
Dobro, ljubav možda nije, ali zaljubljenost sigurno jeste. A početni post je opisao zaljubljenost, ne ljubav.
Dobro, ljubav možda nije, ali zaljubljenost sigurno jeste. A početni post je opisao zaljubljenost, ne ljubav.
0
Neki ti se svidja ali ti ne smije prici?
Pridji ti njemu pa ga pitaj decko sto ti meni ne prilazis ...
0
Ne mozes voljeti nekoga a da ga ne upoznas. Daleko je to od ljubavi. Mozes biti zaljubljen ali zaljubljenost je privremeni osjecaj koji cesto prodje kad upoznas osobu ili dok je ne "povalis". Prava ljubav dolazi sa vremenom, i nakon "povaljivanja" ... mislim na dijeljenje intimnosti, to "povaljivanje" mi nikako ne godi usima. Cuj "povaljivanje", k'o vola da obaram ... :face
1
1
Onaj koji gori za ženom , a nije u stanju to joj reći i poduzeti nešto u smislu da ju "dobihe" je nezreo i nesiguran i s takvim a ni ne treba gubiti vrijeme.
Mene što se tiče takav bi mogao i da izgori do pepela. :haya
Mene što se tiče takav bi mogao i da izgori do pepela. :haya
4
3
1
1
:haya :haya :hayaDigla_da_kreči je napisao/la: ↑07 okt 2020, 02:25Izvini, ne budem tu kad me dozivas, iskljucim se cim crtani zavrsi.![]()
SuLjiva si mi.
Što se tiče teme, postoje i tkz; emotivni invalidi. I muškog i zenskog spola. To su osobe koje crpe partnera i svjesno uništavaju veze. Koliko god druga strana bila tolerantna i pokušavala izvući pozitivu na površinu, takvim osobama nikad ništa nije dovoljno a niti doboljno dobro. Non stop traze i iznalaze nove načine da bi dokazale svoj ego.
Znači moze te takava osoba i voljeti na „ neki svoj način“ no ego joj je ispred svega. Od emotivnog invalida nikad nećeš čuti kajanje za nešto što ti napravio i čime te (većinom svjesno povrijedio) Naprotiv!
Te osobe su u stanju da „recikliraju prošlost“ do iznemoglosti, kako bi krivnja uvjek bila lapo/ lapo. I onda dzaba su tu svi emotivni unutarnji procesi, pa i to sagorijevanje iznutra, kad ti od takve osobe nikad nista ne dobijes zauzvrat. Nego nagadjaj sta se dogada u necijoj psihi i necijom osjećajima. Smorno do bola.
Zato najbolje u startu takve stvari prekinuti.
1
1
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 07 okt 2020, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio 
Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
Ali ako se dogodi ono pravo... Nema ljepšeg osjećaja.
Ne volim "igre"... Ili jesam, ili nisam.
3
3
Pa ne postoji garancija u zivotu, ni zasto. Nije bit nekom izjavljivati ljubav i istresati emocije nakon pet sati poznanstva. Ali 2/3 mjeseca to je već normala.storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:32Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
1
1
A sad adio 
Neki ne mogu nikad ispoljiti emocije...Sarajka je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:40Pa ne postoji garancija u zivotu, ni zasto. Nije bit nekom izjavljivati ljubav i istresati emocije nakon pet sati poznanstva. Ali 2/3 mjeseca to je već normala.storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:32
Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
A da, drugi su ekstrem oni, koji nakon par sati, par dana, skuju plan za život, skidaju galaksije i mecu u krilo
Sve to mora vrijeme dati... Otkrivati i lošije strane, mane, strahove koje svi nosimo...
Ne bih vremenski opredijelio, jako zavisi od intenziteta veze... I kad nakon toga bude još jače... Možemo pričati o ljubavi
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.
S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.
S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Emotivni imvaliditet je neizljeciv u većini slučajeva. I Ma koliko druga strana bila zagrijana, vremenom se izgubi volja. Kao i u svemu gdje nema uzvrata. Tako je i s osjećajima. Trošiš se, trošiš i jednostavno se zapitaš: radi čega?storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:49Neki ne mogu nikad ispoljiti emocije...
A da, drugi su ekstrem oni, koji nakon par sati, par dana, skuju plan za život, skidaju galaksije i mecu u krilo
Sve to mora vrijeme dati... Otkrivati i lošije strane, mane, strahove koje svi nosimo...
Ne bih vremenski opredijelio, jako zavisi od intenziteta veze... I kad nakon toga bude još jače... Možemo pričati o ljubavi
A ti sa izrazavanjem emocija svako malo, takodjer nisu u dure.
2
2
A sad adio 
Svi smo mi bili povrijedjeni na neki način u zivotu. Neko jače, neko slabije. No ako sam tu par mjeseci, uz tebe, tvoje unutarnje drame, promjene raspolozenja, umor i druge popratne stvari.. Logično je da očekujem malo paznje.Moonlight je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:56 Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Logično je da očekujem nesto normalno i lijepo čuti.
Ja Ili ti, nebitno... ne mozemo nicije tudje proslosti popravljati carobnim stapicima. To ne postoji.
No mogu brigom i lijepom rijecju pokazati svoju privrzenost. Jbg, ako se to ne osjeti onda henikep je trajan. Ili ga ja nemam volje trajno ispravljati nikome. Prodje zivot u tome.
1
1
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 07 okt 2020, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio