ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Re: ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???

Post Postao/la Sarajka »

Moonlight je napisao/la: 07 okt 2020, 00:26 Mozda su se zadeverale oko zadatka iz matematike 😂
Lahku noc 😘
Ja ne kuzim postavku nikako. 😘 i tebi takodjer.
0
A sad adio :sara
Bobi
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4128
Kontakt:

Post Postao/la Bobi »

Najvjerovatnije da druga strana ne salje nikakve signale, u vecini slucajeva.
1
1 slika
:danny
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 00:12
Bobi je napisao/la: 07 okt 2020, 00:11 Šta sam lud, pa pas sve to radi, ni jednog muskarca neces naci takvog :D
Ko kaze? Hoćeš zaljubljenog. Evo zumbul je očigledan primjer te tvrdnje :D
Najgore je ne probati :zbunj
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Sandeman
Banned
Banned
Reactions: 342

Post Postao/la Sandeman »

Bobi je napisao/la: 07 okt 2020, 00:11 Šta sam lud, pa pas sve to radi, ni jednog muskarca neces naci takvog :D
Ne kaže se slučajno da je zaljubljen čovjek čovjek bez pameti.
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Sandeman je napisao/la: 07 okt 2020, 01:11

Ne kaže se slučajno da je zaljubljen čovjek čovjek bez pameti.
Mislis ljubav je sljepa :D
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Sandeman
Banned
Banned
Reactions: 342

Post Postao/la Sandeman »

Jok slijepa, glupa.

Dobro, ljubav možda nije, ali zaljubljenost sigurno jeste. A početni post je opisao zaljubljenost, ne ljubav.
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Sandeman je napisao/la: 07 okt 2020, 01:16 Jok slijepa, glupa.

Dobro, ljubav možda nije, ali zaljubljenost sigurno jeste. A početni post je opisao zaljubljenost, ne ljubav.
Ne spokojstvo :oo
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Moonlight je napisao/la: 07 okt 2020, 00:15
Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 00:14 @Moonlight otvorila si temu pred spavanje za sabiranje promašaja LOL

Ima inventuru u glavi da pravim 🙃🙃🙃🙃
Naletih na ovaj članak sada. Inace ovih dana bas mislim na temu ljudi koji izbjegavaju priznati ih i glume hladnocu
Neki ti se svidja ali ti ne smije prici?

Pridji ti njemu pa ga pitaj decko sto ti meni ne prilazis ... :zbunj
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Moonlight je napisao/la: 07 okt 2020, 00:16
Bobi je napisao/la: 07 okt 2020, 00:13 Ne kaze se džaba "Trci za njom ko cuko" :D
Ja ne znam kakvu vi fobiju imate od toga.
Za ženom koju voli jece za boga da trci ko cuko.
Ali kad naumi neku da povali, ne smeta mu sa bude cuko
Ne mozes voljeti nekoga a da ga ne upoznas. Daleko je to od ljubavi. Mozes biti zaljubljen ali zaljubljenost je privremeni osjecaj koji cesto prodje kad upoznas osobu ili dok je ne "povalis". Prava ljubav dolazi sa vremenom, i nakon "povaljivanja" ... mislim na dijeljenje intimnosti, to "povaljivanje" mi nikako ne godi usima. Cuj "povaljivanje", k'o vola da obaram ... :face
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Onaj koji gori za ženom , a nije u stanju to joj reći i poduzeti nešto u smislu da ju "dobihe" je nezreo i nesiguran i s takvim a ni ne treba gubiti vrijeme.

Mene što se tiče takav bi mogao i da izgori do pepela. :haya
4
3 slika 1 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

Digla_da_kreči je napisao/la: 07 okt 2020, 02:25
Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 00:24 Gdje @Digla_da_kreči da me posalje u carstvo snova:)
Izvini, ne budem tu kad me dozivas, iskljucim se cim crtani zavrsi. :hihi
:haya :haya :haya

SuLjiva si mi. 😋 Od sad Soča zovem u pomoć.

Što se tiče teme, postoje i tkz; emotivni invalidi. I muškog i zenskog spola. To su osobe koje crpe partnera i svjesno uništavaju veze. Koliko god druga strana bila tolerantna i pokušavala izvući pozitivu na površinu, takvim osobama nikad ništa nije dovoljno a niti doboljno dobro. Non stop traze i iznalaze nove načine da bi dokazale svoj ego.
Znači moze te takava osoba i voljeti na „ neki svoj način“ no ego joj je ispred svega. Od emotivnog invalida nikad nećeš čuti kajanje za nešto što ti napravio i čime te (većinom svjesno povrijedio) Naprotiv!
Te osobe su u stanju da „recikliraju prošlost“ do iznemoglosti, kako bi krivnja uvjek bila lapo/ lapo. I onda dzaba su tu svi emotivni unutarnji procesi, pa i to sagorijevanje iznutra, kad ti od takve osobe nikad nista ne dobijes zauzvrat. Nego nagadjaj sta se dogada u necijoj psihi i necijom osjećajima. Smorno do bola.
Zato najbolje u startu takve stvari prekinuti.
1
1 slika
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 07 okt 2020, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 00:14 @Moonlight otvorila si temu pred spavanje za sabiranje promašaja LOL

Ima inventuru u glavi da pravim 🙃🙃🙃🙃
Naletih na ovaj članak sada. Inace ovih dana bas mislim na temu ljudi koji izbjegavaju priznati ih i glume hladnocu
Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
Ali ako se dogodi ono pravo... Nema ljepšeg osjećaja.
Ne volim "igre"... Ili jesam, ili nisam.
3
3 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

storm je napisao/la: 07 okt 2020, 08:32

Što se muškaraca tiče, tu je onaj genetski kod, "pokažem li emocije, gubim na muskosti" a drugo je tu još ono macho furka "drži je na vatri, da ludi za tobom"...
Ali mislim, da je ovo više tema o nesigurnim, frustriranim, netko reče tu - emotivnim invalidima.
Sigurno je, postoji mogućnost, da kad tako objelodanis svoje emocije, naletiš na nekoga, tko će se poigrati s tobom...
Pa ne postoji garancija u zivotu, ni zasto. Nije bit nekom izjavljivati ljubav i istresati emocije nakon pet sati poznanstva. Ali 2/3 mjeseca to je već normala.
1
1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 08:40
storm je napisao/la: 07 okt 2020, 08:32

Pa ne postoji garancija u zivotu, ni zasto. Nije bit nekom izjavljivati ljubav i istresati emocije nakon pet sati poznanstva. Ali 2/3 mjeseca to je već normala.
Neki ne mogu nikad ispoljiti emocije...
A da, drugi su ekstrem oni, koji nakon par sati, par dana, skuju plan za život, skidaju galaksije i mecu u krilo :D
Sve to mora vrijeme dati... Otkrivati i lošije strane, mane, strahove koje svi nosimo...
Ne bih vremenski opredijelio, jako zavisi od intenziteta veze... I kad nakon toga bude još jače... Možemo pričati o ljubavi
0
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15632

Post Postao/la Moonlight »

Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.

S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.
1
1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

storm je napisao/la: 07 okt 2020, 08:49
Sarajka je napisao/la: 07 okt 2020, 08:40

Neki ne mogu nikad ispoljiti emocije...
A da, drugi su ekstrem oni, koji nakon par sati, par dana, skuju plan za život, skidaju galaksije i mecu u krilo :D
Sve to mora vrijeme dati... Otkrivati i lošije strane, mane, strahove koje svi nosimo...
Ne bih vremenski opredijelio, jako zavisi od intenziteta veze... I kad nakon toga bude još jače... Možemo pričati o ljubavi
Emotivni imvaliditet je neizljeciv u većini slučajeva. I Ma koliko druga strana bila zagrijana, vremenom se izgubi volja. Kao i u svemu gdje nema uzvrata. Tako je i s osjećajima. Trošiš se, trošiš i jednostavno se zapitaš: radi čega?
A ti sa izrazavanjem emocija svako malo, takodjer nisu u dure.
2
2 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

Moonlight je napisao/la: 07 okt 2020, 08:56 Ja mislim da su takvi ljudi bili povrijedjeni u proslosti i radije ce trpiti da izgube nekoga, tj tu bol snositi, nego onu bol koju su dozivjeli kada su nekome emocije iskazivali.
Ipak, mislim da griješe. Jako je teško biti s nekim ko ne govori o svojim emocijama. Iako se, kao u članku zna u nekim situacijama osjetiti da je toj osobi stalo, ima emocije, ipak je fuj tomene pričati i samo ih jednostrano ispoljavati.

S druge strane neki ljudi odlično glume, da pažnja i brižnost, zainteresovanost itd ne moraju uopšte značiti da im je stalo.
Svi smo mi bili povrijedjeni na neki način u zivotu. Neko jače, neko slabije. No ako sam tu par mjeseci, uz tebe, tvoje unutarnje drame, promjene raspolozenja, umor i druge popratne stvari.. Logično je da očekujem malo paznje.
Logično je da očekujem nesto normalno i lijepo čuti.
Ja Ili ti, nebitno... ne mozemo nicije tudje proslosti popravljati carobnim stapicima. To ne postoji.
No mogu brigom i lijepom rijecju pokazati svoju privrzenost. Jbg, ako se to ne osjeti onda henikep je trajan. Ili ga ja nemam volje trajno ispravljati nikome. Prodje zivot u tome.
1
1 slika
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 07 okt 2020, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”