Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
U biti da uskost zene dolje nije bas uvijek za pohvalu
1
1
Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima
Jesam ja i opet bi ponovila. Malo je to koliko mu dugujem.
3
2
1
1
Djevojka koja obecava :habibi
Clanak je napisan za “Dear Deidre" citalacku publiku zigosanu razvratom i izuzetno niskom inteligencijom.laga-nini je napisao/la: ↑13 aug 2020, 07:38 Jedna djevojka je zatražila njenu pomoć jer je ovisna o slanju golih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.
"Volim svog dečka i naš vruć, divlji seksualni život je sjajan, ali ovisna sam o traženju pažnje na internetu. Stalno koketiram s nepoznatim osobama i razmjenjujem gole slike s njima. Ne sviđa mi se što radim, ali čini se da ne mogu prestati. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicijski je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči"...nešto mi poznato to a forumaši
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
daj nam njen kontakt brtlaga-nini je napisao/la: ↑13 aug 2020, 07:38 Jedna djevojka je zatražila njenu pomoć jer je ovisna o slanju golih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.
"Volim svog dečka i naš vruć, divlji seksualni život je sjajan, ali ovisna sam o traženju pažnje na internetu. Stalno koketiram s nepoznatim osobama i razmjenjujem gole slike s njima. Ne sviđa mi se što radim, ali čini se da ne mogu prestati. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicijski je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči"...nešto mi poznato to a forumaši
1
1
1811
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6694
nisam očekivao da ću ovo pročitati na nekom bh forumu....
3
2
1
1
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
da su sve djevojke ovake dje bi nam kraj bijo ocm
osim moje naravno
osim moje naravno
3
3
1811
nadam se da nije slala nekom našem beharcu 
2
2
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
Dobra konstatacija. Inace ces slabo vidjeti iskrenost u ovakvim segmentima na nasim forumima. Ali razumljivo je i zbog cega. Ipak smo mi jedna sredina sa velikom mizoginistickom barom, pa su zene vise primorane "biti svetice" ne samo u ocima muskaraca, vec i drugih zena.radostan dan je napisao/la: ↑19 sep 2021, 13:52nisam očekivao da ću ovo pročitati na nekom bh forumu....
![]()
3
3
Slazem se.MarlboroGold je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:53Dobra konstatacija. Inace ces slabo vidjeti iskrenost u ovakvim segmentima na nasim forumima. Ali razumljivo je i zbog cega. Ipak smo mi jedna sredina sa velikom mizoginistickom barom, pa su zene vise primorane "biti svetice" ne samo u ocima muskaraca, vec i drugih zena.radostan dan je napisao/la: ↑19 sep 2021, 13:52
nisam očekivao da ću ovo pročitati na nekom bh forumu....
![]()
2
1
1
1
Ljudi se mogu između ljubavi naći i u zajedničkim seksualnim željama i ostvarivanju istih s partnerom.
A bilo kakva ovisnost, sama po sebi nije baš ok..
Nema tu prvobitno velike veze i temelja ni sama sloboda žene a ni mogući (ne)pritisak okoline..
A bilo kakva ovisnost, sama po sebi nije baš ok..
Nema tu prvobitno velike veze i temelja ni sama sloboda žene a ni mogući (ne)pritisak okoline..
1
1
Neka ljubav caruje..
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Pa ako si u ozbiljnoj vezi, a daleko ste, jasta ces nego pozirat i slikat se.
Sa strancima ....hm, tu sam skepticna.
Sa strancima ....hm, tu sam skepticna.
0
Ako je i to "tvoja" realna volja i hoćeš..
Ako ne, druga strana će razumjeti.. ili mislim da bi bilo ok i uopšte ne toliko teško da se uzme u obzir. Kao i to da pronađu razgovorom ono što bi obstrano godilo povodom situacije i okolnosti..
U ovom slučaju njemu ne smeta..
A njoj ovisnost, problem a i "uzivancija"
Ovisnosti se liječe.. A bitan korak naprijed je i trenutak prepoznavanja istih.. A i prisutnost doista bliskih ljudi koji ne žmire i koji su svjesni problematike..
Ako ne, druga strana će razumjeti.. ili mislim da bi bilo ok i uopšte ne toliko teško da se uzme u obzir. Kao i to da pronađu razgovorom ono što bi obstrano godilo povodom situacije i okolnosti..
U ovom slučaju njemu ne smeta..
A njoj ovisnost, problem a i "uzivancija"
Ovisnosti se liječe.. A bitan korak naprijed je i trenutak prepoznavanja istih.. A i prisutnost doista bliskih ljudi koji ne žmire i koji su svjesni problematike..
1
1
Neka ljubav caruje..
@MarlboroGold ti spomenu kako je Bosna prilično konzervativna sredina za ovakve stvari ali mogu ti reći da po tom pitanju nije mnogo odmakla od Švedske.
Iako su imali prilično liberalno viđenje po pitanju seksa, među prvima (ako ne i prvi) u Europi - upravo slanje eksplicitnih fotografija je još uvijek tema mizogena koji jako teško to opraštaju.
Nikad nisam htio slati svoje slike niti su me interesovale slike takvog sadržaja drugih, pa čak i kada su bile u pitanju osobe s kojima sam prethodno imao intimne odnose.
Jednostavno, ubijalo je to neku magiju koja bi nerijetko postojala. Neću reći da nije bilo tih pokušaja ali jok.
Međutim, mišljenja sam da ukoliko neko to želi a svjestan/svjesna je posljedica koje može to donijeti - samo naprijed.
Ljude je najlakše osuditi.
Iako su imali prilično liberalno viđenje po pitanju seksa, među prvima (ako ne i prvi) u Europi - upravo slanje eksplicitnih fotografija je još uvijek tema mizogena koji jako teško to opraštaju.
Nikad nisam htio slati svoje slike niti su me interesovale slike takvog sadržaja drugih, pa čak i kada su bile u pitanju osobe s kojima sam prethodno imao intimne odnose.
Jednostavno, ubijalo je to neku magiju koja bi nerijetko postojala. Neću reći da nije bilo tih pokušaja ali jok.
Međutim, mišljenja sam da ukoliko neko to želi a svjestan/svjesna je posljedica koje može to donijeti - samo naprijed.
Ljude je najlakše osuditi.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
A ova iz naslova je caknuta koliko ja to mogu da shvatim.
Voli decka. Aha.
Voli decka. Aha.
0

1