Hajde da se igramo u kuhinji!
Re: Hajde da se igramo u kuhinji!
ne .. Danny je samo dao primjer da se od zadatih namirnica moze ukomponovati normalan i ukusan obrok .. za detalje igre se dogovorite same .. bez mene
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Nista bez zenska.
Vi muski samo komplikujete.
Cemam seficu Coco da potvrdi.
0
Šta znači ako budete slali fotos meni, imam li i ja pravo na igru i pravo na glasanje?
0
Ma znaš šta, Danny je već poslao, neka bude kako je bilo, samo datume odredi i CaoCocoMa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:23Na jednoj temi kažu hoće da šalju fotos anonimno, na drugoj kažu super im bilo onako kako bilo prošli put.. sad stvarno ne znam šta da radim sa vama..
A vidim drago vam se igrati u kuhinju.
Šta znači ako budete slali fotos meni, imam li i ja pravo na igru i pravo na glasanje?![]()
3
3
storm je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:25Ma znaš šta, Danny je već poslao, neka bude kako je bilo, samo datume odredi i CaoCocoMa je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:23Na jednoj temi kažu hoće da šalju fotos anonimno, na drugoj kažu super im bilo onako kako bilo prošli put.. sad stvarno ne znam šta da radim sa vama..
A vidim drago vam se igrati u kuhinju.
Šta znači ako budete slali fotos meni, imam li i ja pravo na igru i pravo na glasanje?![]()
Sad kad dame krenu sa prigovorima..tesko se nama..
1
1