Danny je napisao/la: ↑11 sep 2020, 17:16
stvarno ste komplikovane .. sastojci su tu, izaberite one koji vama odgovaraju i napravite nesto .. ne morate to sve "zgurati" u jedno jelo
necu se vala vise ni ja igrati ovdje .. niti predlagati .. glava me zaboljela od vas
Sezona jabuka i šljiva je, možda dedo ih ubašti ima
Ne ignoriram te.. sad bih mogla spavati..
Sve ću bona kuhati znaš da hoću... meni je ovo "takmicenje" zaista prilika da pokušam nešto novo, svašta naučim.od svih vas i vidim, i baš mi ne uživanje učestvovati...nešto mi nedostaješ, me znam šta mi je...
Sezona jabuka i šljiva je, možda dedo ih ubašti ima
Ne ignoriram te.. sad bih mogla spavati..
Sve ću bona kuhati znaš da hoću... meni je ovo "takmicenje" zaista prilika da pokušam nešto novo, svašta naučim.od svih vas i vidim, i baš mi ne uživanje učestvovati...nešto mi nedostaješ, me znam šta mi je...
CocoMa je napisao/la: ↑11 sep 2020, 13:46
Pa ne mogu vas sve stici koliko nakucate ..
Razmisljala o labebiji, na koju nacin da je pripremim.. i pronasla..
Hvala za odabir..
MunDzi je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:16
Sta je bilo?
Jel se igramo ili ne?
Gdje stavljamo slike, kako, itd?
Do kada je rok?
Koliko sam upratio, dogovori su bili da se od sljedećeg kruga tj za sljedeći krug, šalje u pp i ide anketa kao i do sad, samo anonimno se natjece... Šta su kuharice tu odlučile na kraju, pojma nemam
MunDzi je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:16
Sta je bilo?
Jel se igramo ili ne?
Gdje stavljamo slike, kako, itd?
Do kada je rok?
Koliko sam upratio, dogovori su bili da se od sljedećeg kruga tj za sljedeći krug, šalje u pp i ide anketa kao i do sad, samo anonimno se natjece... Šta su kuharice tu odlučile na kraju, pojma nemam
siguran sam da nemaju ni one
E...
Sad sacekaj da dodju, a ja ću na brzinu kokice ispuckati