OnlyFans
Re: OnlyFans
@Miss Y. niko ovdje ne tvrdi da istopolni parovi mogu prirodnim putem stvoriti ili roditi potomke.
Žena ne može proizvoditi spermatozoide niti muškarac ima maternicu.
Ali se istopolnim osobama ne treba uskratiti pravo da imaju djecu i odgajaju istu. Mogu imati surogat-oca ili surogat-majku, ovisno.
Naravno da žena ne mora imati seksualnu želju da zatrudni - djeca nastala tokom silovanja iste je očit primjer.
Muškarac već mora jer bez erekcije neće izbaciti spermu.
Žena ne može proizvoditi spermatozoide niti muškarac ima maternicu.
Ali se istopolnim osobama ne treba uskratiti pravo da imaju djecu i odgajaju istu. Mogu imati surogat-oca ili surogat-majku, ovisno.
Naravno da žena ne mora imati seksualnu želju da zatrudni - djeca nastala tokom silovanja iste je očit primjer.
Muškarac već mora jer bez erekcije neće izbaciti spermu.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
đe onaj adis da rekne ono.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Nisam to rekao, vec da zelja kod zdravih i plodnih hetero parova dovodi do potomstva, da je ona nacin na koji se osigurava produzenje vrste, da nje nema ne bilo ni potomstva, ni kod jedne vrste. Poenta je da ona nije usputna pojava, nego kljucni faktor zbog kojeg uopste dolazi do potomstva.Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 14:39kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
mozes ti imati sto želja i zeljeti ćunu kolko hoces al ona ti neće napraviti bebu jer nemas matericu i sve ostalo, to vrijedi i za gej žene.
jel fkt ne znas anatomiju ili trolas bzvz?
želja kod istospolnih parova nije upitna, ali da ona produžava vrstu je smijesno i djeci u vrtiću.
ovu provalu treba negdje objaviti
0
Samo sto je neko prckao, implementirao nekakvu petlju gdje se vrti ciklus prasenja k'o da sutra ne postoji, ponudio neiscrpne biblioteke informacija i olaksica, za neverending ciklus, uokvirio bitne stvari i fino stilizirao
Ali kako nista nije savrseno, tako se nekada desi bug, pa zaplace
Place malo, placu developeri
Place i AIchat sto postoji
You hear that Mr. Anderson?
Ali kako nista nije savrseno, tako se nekada desi bug, pa zaplace
Place malo, placu developeri
Place i AIchat sto postoji
You hear that Mr. Anderson?
0
Ne bi se trebalo ni ograničiti samo na začeće onda. Proširite malo. Proširite na odgoj.
Da proglasimo i sve samohrane majke nenormalnim, jer nema muškarca da odgaja dijete, da im pooduzimamo djecu i damo heteroseksualnim parovima koji žive zajedno?
Čak i da razvedeni parovi savršeno surađuju što se tiče odgoja djece, da li je to "normalna" situacija?
Mislim, meni jeste, ali po vašim standardima bi trebalo da nije.
Da proglasimo i sve samohrane majke nenormalnim, jer nema muškarca da odgaja dijete, da im pooduzimamo djecu i damo heteroseksualnim parovima koji žive zajedno?
Čak i da razvedeni parovi savršeno surađuju što se tiče odgoja djece, da li je to "normalna" situacija?
Mislim, meni jeste, ali po vašim standardima bi trebalo da nije.
3
3
Tražili smo se po prethodnim životima
Kaže se uspravno
5
4
1
1
U kontekstu toga da je osnovna svrha sexualne zelje da dovede do potomstva, mozemo reci da je sexualna zelja prema istom spolu neka vrsta prirodnog poremecaja jer ta zelja ne moze dovesti do potomstva i to je tacno.
Isto tako imamo gomilu sexualnih zelja i fetisa kod hetero parova, koji ne dovode do potomstva, pa za sve to isto tako mozemo reci da su neka vrsta poremecaja, ali ljudi to svejedno praktikuju i smatra se prihvatljivim, na primjer oralni sex.
Isto tako imamo razne poremecaje gdje se muskarci pale na "sminku", lazne sise, usne i svasta nesto, zene isto tako na razne lazne stvari na primjer laznu kosu, odjecu, novac koji muskarac ima, te razne druge stvari koje nisu nikakav pokazatelj mogucnosti reprodukcije i zdravlja, ali se hetero ljudi pale na to sve i to utice kod izbora partnera.
Da ne govorim o tome da neki svjesno prihvate partnera za kojeg znaju da ne moze imati djecu, ali svejedko budu sa njim/njom i imaju sex i zive skupa, sve je to neprirodno i neka vrsta poremecaja ako cemo tako gledati ner njihova veza nece dovesri do potomstva, i nema velike razlike u odnosu na privlacnost prema istom spolu koji isto tako ne moze dovesti do potomstva.
Isto tako imamo gomilu sexualnih zelja i fetisa kod hetero parova, koji ne dovode do potomstva, pa za sve to isto tako mozemo reci da su neka vrsta poremecaja, ali ljudi to svejedno praktikuju i smatra se prihvatljivim, na primjer oralni sex.
Isto tako imamo razne poremecaje gdje se muskarci pale na "sminku", lazne sise, usne i svasta nesto, zene isto tako na razne lazne stvari na primjer laznu kosu, odjecu, novac koji muskarac ima, te razne druge stvari koje nisu nikakav pokazatelj mogucnosti reprodukcije i zdravlja, ali se hetero ljudi pale na to sve i to utice kod izbora partnera.
Da ne govorim o tome da neki svjesno prihvate partnera za kojeg znaju da ne moze imati djecu, ali svejedko budu sa njim/njom i imaju sex i zive skupa, sve je to neprirodno i neka vrsta poremecaja ako cemo tako gledati ner njihova veza nece dovesri do potomstva, i nema velike razlike u odnosu na privlacnost prema istom spolu koji isto tako ne moze dovesti do potomstva.
1
1
pa jel sad moze ili ne moze... malo si se pogubio.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa eto odgovorio ti je čovjek.
Šta je nejasno majke ti?
Šta je nejasno majke ti?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ja nikom ne bi dozvolio da moj kur4c nazove tom podrugljivom riječi na ć
primio bi to kao ličnu uvredu
primio bi to kao ličnu uvredu
0
Ne bih ni ja.
Ali Sarajkama opraštam.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5685
Pa nisam to pitao.Spock je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:45Normalno je stvar percepcije vecine, sirih narodnih masa, i to je nesto sto treba mijenjati kako vrijeme prolazi i kako se svijest ljudi mijenja, ljudska prava idu naprijed i slicno.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:19
A nznm, brt, ako si drugačiji od normalnog i drugačiji od prihvatljivog...kakav si?
Kakav si ako nisi normalan i nisi prihvatljiv?
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1407
Sve u svemu, meni je nenormalno da se deca od malena uce takvim stvarima jer oni jos nisu dovoljno veliki da bi mogli sami razmisliti,odluciti itd.
0
Uče djeca razne stvari o kojima ne znaju razmisliti, odlučiti, itd.
Religija je prvi primjer. Ko su roditelji da odlučuju o tako sudbonosnim, barem za ljude koji su vjernici, stvarima kao put do Raja i Pakla za svoju djecu?
Religija je prvi primjer. Ko su roditelji da odlučuju o tako sudbonosnim, barem za ljude koji su vjernici, stvarima kao put do Raja i Pakla za svoju djecu?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5685
Spin do spina...
Ti bi to lišio logike i etiku i moral?
Da te pitam ovo: ako je ono što je moralno ok, je li i ono nemoralno isto ok? A ono neetično?
Siguran si da još uvijek razlikuješ dobro od zla?
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.