Omma, čemu uvrede i na ovoj temi?
Nema potrebe... Proslavili, kako su proslavili. Navijači neće organizirati svečanu akademiju...
Omma, čemu uvrede i na ovoj temi?

danas je glavno, uzeli su vatrometa za 100 tisuca maraka i vecerae ce sve da gori

Sve to ljudi koji žive u bih dobro znaju, vjerojatno bolje i od mene i od tebe.Ommadawn je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:47 Uvrede?
Skupe se ljudi da proslave rođendan jednog fudbalskog kluba (iako znamo kako nam fudbalska reprezentacija stoji) pa naprave spektakularnu proslavu a ne mogu napraviti protest povodom:
- novca poreskih obveznika ulupanog skupo za aparaturu koja ne funkcioniše a ista bi trebala da spašava živote.
- da postoji potreba da se skupljaju sredstva za školu koja se nalazi u jednom malom gradiću u istoj zemlji a koja nema ni najbazičnije uslove kao recimo voda i struja, pa se nađu obično ljudi dobre volje pa prikupe a znamo dobro da novac za ta sredstva postoji.
- nalazimo se na prvom mjestu smrtnosti u Europi od posljedica korone
- zdravstvo i školstvo su svedeni na minimum.
Ako je to po tebi (i još nekome) uvreda zbog čega ja reagujem ovako - onda ćemo brate over and out.
Naravno.storm je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:34Sve to ljudi koji žive u bih dobro znaju, vjerojatno bolje i od mene i od tebe.Ommadawn je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:47 Uvrede?
Skupe se ljudi da proslave rođendan jednog fudbalskog kluba (iako znamo kako nam fudbalska reprezentacija stoji) pa naprave spektakularnu proslavu a ne mogu napraviti protest povodom:
- novca poreskih obveznika ulupanog skupo za aparaturu koja ne funkcioniše a ista bi trebala da spašava živote.
- da postoji potreba da se skupljaju sredstva za školu koja se nalazi u jednom malom gradiću u istoj zemlji a koja nema ni najbazičnije uslove kao recimo voda i struja, pa se nađu obično ljudi dobre volje pa prikupe a znamo dobro da novac za ta sredstva postoji.
- nalazimo se na prvom mjestu smrtnosti u Europi od posljedica korone
- zdravstvo i školstvo su svedeni na minimum.
Ako je to po tebi (i još nekome) uvreda zbog čega ja reagujem ovako - onda ćemo brate over and out.
I opet kažem, nema potrebe na ovoj temi za tim.

Ako živiš u većem, velikom gradu, moraš i prihvatiti da će se odvijati manifestacije svih vrsta, pa i vatrometi..

Znam što hoćeš reći, ali problem je ta neka letargija, osjećaj da ništa ne može. I realno i nije tako jednostavno, kao u drugim zemljama..Ommadawn je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:16 Sve se može otrpjeti, proslaviti i prodernečiti.
Ništa loše s tim.
Ovakva armija ljudi bi mogla da pokrene procese i revoluciju reformskih promjena u državnom aparatu.
Ali ne. Za to očito niko nema volje.
I odatle prozilazi moja kritika.
Ljudima smeta parada ponosa ali ne proslava Željezničarovih 100 godina postojanja.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv samog kluba i navijača baš kao ni protiv rivalskih klubova.
Pa ako može proslava, mogu vala i protesti.