Iskoristit cu ovu temu ,ponovno, za istu osobu. Jednostavno moram, a zelim da ostane zabiljezeno i da znate koga i kakvu osobu imate na forumu. Ona je isuvvise skromna i jako decentna osoba, da bi ikada isticala sebe , bilo gdje i u bilo kojem smisluu
Mojoj miloj
@CocoMa
Hvala ti....
Sto si.me pazila.kao.svoje dijete, sto si uvijek , ali zaista uvijek bila tu za mene. Hvala sto sam.od tebe naucila.tako mnogo, u svemu i o svemu. Hvala.ti sto si me hrabrila i tjesila onda kad ni u sta pa.ni u sebe vise nisam .vjerovala..
Hvala ti za tvoje ispruzene ruke, za tvoje otvoreno srce, hvala sto si mi brisala.suze...a bilo ih je. Hvala ti sto si se smijala.sa mnom i radovala se mom uspjehu. Hvala sto si me naucila.napraviti hljeb...hvala ti sto sam u tebi uvijek imala ihsana...
.Hvala.za beskrajne sate koje si mi.posvetila, za salve smijeha i radosti koje si mi.priustila. Hvala.ti za razumjevanje i ppdrsku...
Hvala ti i sto.si me grdila, ukazivala.na greske ,bila realna i objektivnai kad mi se to nije svidjalo, sto.me nisi stedjela toga i sto si bila.koj kriticar onda kad je trebalo, sto.me nikad nisi gledala kroz roze naocale, sto si me.nauvila.da dva puta sagledam prije nego zabrljam...ne znam.koliko ti je to uspjelo ali...
Hvala ti sto se nikad naljutila nisi, a imala.si razloga. Hvala ti za tvoje veliko srce.
Obecavam ti, naucit cu se strpljenju.