Nešto lijepo o...

Truć, trač, bla, bla...
storm
Administrator
Reactions: 38083

Re: Nešto lijepo o...

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 04 okt 2020, 12:06
Mehaning je napisao/la: 04 okt 2020, 11:57 Meni znaju naše pubertetlije na forumu polepšati dan... :sret

Znat če oni, na koga mislim... :mig

Sta'eeeee :aloo
Jesmo se javili odmah :valja
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Mehaning je napisao/la: 04 okt 2020, 12:08:oo :oo :oo

Samo se ti zeleni, briga nas :hehe
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Takodjer i @Ommadawn želim Sretan dan učitelja! On vjerovatno to ima na neki drugi datum ali nema veze.

:cvijece
3
2 slika 1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17678

Post Postao/la Ommadawn »

Iskra je napisao/la: 04 okt 2020, 12:32 Takodjer i @Ommadawn želim Sretan dan učitelja! On vjerovatno to ima na neki drugi datum ali nema veze.

Hvala lijepa :)
1
1 slika
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15642

Post Postao/la Moonlight »

Dragi Allah mi je uslišio jednu molitvu prošle godine... Da imam prijateljicu sa kojom mogu i smijati se i plakati, a da mi je blizu. Hvala ti za večeras, i sve prethodne dane. Niko ne zna kao ti oraspoložiti, podržati i objektivno stvari sagledati.
Jaka, staložena, iskrena, pametna i prelijepa.... Meni si uzor :srce I ne dam te bona nikome @Miss Y. :lejla
10
1 slika 8 slika 1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21681

Post Postao/la Miss Y. »

Moonlight je napisao/la: 09 okt 2020, 23:33 Dragi Allah mi je uslišio jednu molitvu prošle godine... Da imam prijateljicu sa kojom mogu i smijati se i plakati, a da mi je blizu. Hvala ti za večeras, i sve prethodne dane. Niko ne zna kao ti oraspoložiti, podržati i objektivno stvari sagledati.
Jaka, staložena, iskrena, pametna i prelijepa.... Meni si uzor :srce I ne dam te bona nikome @Miss Y. :lejla
:ljub
slika
6
6 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17394

Post Postao/la Arslan_11 »

Bas je ovo lijepo za procitati. Cuvajte i njegujte to prijateljstvo. :srce :srce :oho
2
2 slika
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@Ommadawn

Kako rekoh ovdje prvenstveno pišem o ljudima koje do sada nisam.znala, tj srela na forumu.

Onako na prvu on mi je djelovao nekako namcorast, medjutim kako je vrijeme prolazilo a on pisao ovdje sve vise, uvidjela sam da je to osoba sa bezbroj talenata, jako prizeman, ljudski i vrlo prijatna i topla osoba. Vrlo specifičan izričaj no kad on nešto kaže, makar i s naznakama , to uopće ne zvuči vulgarno i ne mogu mu zamjeriti. Fantastičan smisao za humor i još bolja sposobnost za predočiti ga. Vrlo realan,strpljiv, zna da nadje mjeru tačno onda kada je to potrebno. Malo govori a dosta toga kaže. Rasprica se samo na temi o crtežima i tu se da uvidjeti njegova strast za time. Njegovi su postovi životni i poučni za one koji znaju da čitaju . Dva puta sam glasala za njega za Behar i opet ću.
Omma je divna osoba koju ja jako respektujem.
5
3 slika 2 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@Mehaning

Tako predan, strpljiv, vrijedan , iskreno mu se divim. I pored sto svojih poslova stigne da pomaže oko tehničkih stvari na forumu, istina...pomaže Stormu ali na koncu i svima.nama.
Ono što me kod njega fascinira je to što sam kaže da se ne snalazi medju nama baš najbolje ali i dalje ustrajava i komunicira s nama na našem jeziku, što je meni posebno drago.
Vidi se da je osoba od povjerenja i riječi, i veliko mi je zadovoljstvo što je tu s nama.

Ovom.prilikom još jednom želim da mu se zahvalim u ime svih nas , za sve što je do sad učinio za forum..Mehaning hvala ti mnogo. :cvijece
5
1 slika 4 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Otkad hoću pa nikad....

Naša @Dina

U potpunosti zaslužuje da se nadje na ovoj temi. Tako elokventna i sa stavom, jasno izrazi svoje mišljenje na ozbiljne teme a opet tako opustena i lagana kad se šalimo. S njom je tako lako komunicirati. Draga, prirodna, otvorena, inteligentna..nisam je baš dobro poznavala prije nego je došla ovdje ali smo nekako na prvu kliknule, mada je to s njom lahko jer je tako prijatno biće.

I vrijedna...nekad se postidim kad.procitam da je radila 6 dana u sedmici i opet ne kuka i ne žali se.

Hvala ti što si tu. Ti sasvim sigurno oplemenjujes ovo mjesto .

8
6 slika 2 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31200

Post Postao/la hani_jong_un »

dina je mnogo dobra. njoj je zao da te obori na covjecetu, odlaze to koliko moze haha al eto obori da ne bi krsila pravila igre 🤷‍♀️
5
5 slika
1811
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

Iskra je napisao/la: 26 okt 2020, 20:02 Otkad hoću pa nikad....

Naša @Dina

U potpunosti zaslužuje da se nadje na ovoj temi. Tako elokventna i sa stavom, jasno izrazi svoje mišljenje na ozbiljne teme a opet tako opustena i lagana kad se šalimo. S njom je tako lako komunicirati. Draga, prirodna, otvorena, inteligentna..nisam je baš dobro poznavala prije nego je došla ovdje ali smo nekako na prvu kliknule, mada je to s njom lahko jer je tako prijatno biće.

I vrijedna...nekad se postidim kad.procitam da je radila 6 dana u sedmici i opet ne kuka i ne žali se.

@Iskra :ljub
Jedina ti znaš kako nahvaliti nekoga, a da ne zvuči neprijatno i laskavo... Zbog tebe i tebi sličnih, osjećam se ovdje ugodno :sret
1
1 slika
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Dina je napisao/la: 26 okt 2020, 20:08
Iskra je napisao/la: 26 okt 2020, 20:02 Otkad hoću pa nikad....

Naša @Dina

@Iskra :ljub
Jedina ti znaš kako nahvaliti nekoga, a da ne zvuči neprijatno i laskavo... Zbog tebe i tebi sličnih, osjećam se ovdje ugodno :sret

Mislim da nema.potrebe zaklinjati se i inače to ne radim ali tako mi Boga, ja ne laskam. Nikom. Ako nemam.nesto lijepo reći, ja sutim. Ali ti i svi o kojima sam nešto rekla , zaista zasluzujete to što o vama mislim. I zašto onda da ne kažem?

Hoću. Mene to čini sretnom. Sretna sam što sam imala priliku da vas "susretnem" i budem u vašoj blizini. I zato , hvala tebi i hvala svima vama.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@Heidi

Nju doživljavam kao nekog , prema čijem bi se ponašanju i ophodjenjem prema drugima, trebali ravnati svi. Osim beskrajnog strpljenja i blagosti koju širi oko sebe i.koja se tako.osjeti pa čak i virtualno , osoba je širokih stvaranja, jako inteligentna i kreativna. Mislim da nema teme na koju se s njom.ne bi dalo raspravljati i od nje jako puno naučiti. Nenametljiva a opet ju je nemoguće ne primjetiti. Volim njen smisao za humor a volim i nju.

E da, takva je naša Hajdic!
6
4 slika 2 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27426

Post Postao/la Heidi »

Hvala ti, @Iskra :ljubi sad si me postidila, pa se ne znsm ponasat :heidi2
4
3 slika 1 slika