Nešto lijepo o...

Truć, trač, bla, bla...
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7840

Re: Nešto lijepo o...

Post Postao/la Malena »

Hajde noćas mi dođi svega nam donesi noćas nešto lijepo treba da se desi... Znam!!! Dino Merlin ❤️

Iskreno, društvo je prva liga :apl
Volim vas sve :malagani
2
2 slika
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

Haj ne foliraj :hihi
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7840

Post Postao/la Malena »

Hoš opet rug
1
1 slika
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21636

Post Postao/la Miss Y. »

Jednoj jako sposobnoj, vrijednoj, ali i emotivnoj, empatičnoj forumašici.
Ne donosim sud o ljudima lako, virtuelnim poznanstvima pogotovo, ali sam si dala pravo o njoj da napišem nesto.

Dobra je strana lutanja forumskim hodnicima to što sam je upoznala.
Osoba je na koju uvijek možes računati, koja sve bitno pažljivo sluša i pramti, jaka kao stijena, posvećena i brižna.

Jedina stvar koju joj zamjeram, sto nije svjesna svoje vrijednosti, pa se nesebično daje drugima čak i po cjenu da zapostavi sebe.
Sretna sam što smo se pronašle :missy

@Moonlight :srce
slika
7
7 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

Miss Y. je napisao/la: 02 okt 2020, 12:16 Jednoj jako sposobnoj, vrijednoj, ali i emotivnoj, empatičnoj forumašici.
Ne donosim sud o ljudima lako, virtuelnim poznanstvima pogotovo, ali sam si dala pravo o njoj da napišem nesto.

Dobra je strana lutanja forumskim hodnicima to što sam je upoznala.
Osoba je na koju uvijek možes računati, koja sve bitno pažljivo sluša i pramti, jaka kao stijena, posvećena i brižna.

Jedina stvar koju joj zamjeram, sto nije svjesna svoje vrijednosti, pa se nesebično daje drugima čak i po cjenu da zapostavi sebe.
Sretna sam što smo se pronašle :missy

@Moonlight :srce
slika
Potpisujem :cool

Nevezano sto mi je par,sve sto je napisano i veliki borac. :ples
0
ALPHA ET OMEGA🔥
smajlic
Administrator
Reactions: 48641

Post Postao/la smajlic »

Iskra je napisao/la: 02 okt 2020, 17:51 Ti si svakako zadužena za zabavu i urnebes. Apsolutno se odmorim i relaksiram čitajući te. Imaš neki dar da tako lijepo objasnis neku situaciju i u teškim trenucima za tebe ti si tako vedra. To je divna osobina. Voljela bih da je i ja imam. Kad si napisala da krišom iz wc tipkas i ona rečenica na kraju : često idem na wc....meni su suze na oči od smjeha. :valja

Moram.ti jednom napisati kako.me nana nagovarala da se udam a dedo ne da. I kako je degustrirala miju prvu baklavu pa joj on oteo tanjuric...ludnica:DDD
morala sam ovo prenijeti ovamo
ne sto pise o meni lijepo nego sto to ona pise tako lijepo :srce

kanim se i ja odavno da napisem nesto lijepo o njoj ali nikako da stignem i plus sto ne volim kad se raznjezim da neko ne pomisli kako se ulizujem ili nesto
pogotovo na forumu
fakat nisam nesto bila aktivna na prethodnom forumu i nisam upratila sve te stvari koje su se desavale al' kad sam to procitala od nje ovdje ostala sam sokirana
nekako se osjeti da je cura njeznica i ne mogu ni da zamislim kako je to uspjela sve predeverati
stalno nekome tepa ovdje, nijednom nisam procitala da je nekog napala kako ne treba vec ako treba sta odgovoriti ucini to njezno i smireno

ne mogu ja to fino opisati i ako je nekad upoznam napisat cu mnogo vise o njoj ali sam samo htjela da zna da sam i ja medju forumasima koji je cijene :srce
7
1 slika 4 slika 2 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

smajlic je napisao/la: 03 okt 2020, 07:07
Iskra je napisao/la: 02 okt 2020, 17:51 Ti si svakako zadužena za zabavu i urnebes. Apsolutno se odmorim i relaksiram čitajući te. Imaš neki dar da tako lijepo objasnis neku situaciju i u teškim trenucima za tebe ti si tako vedra. To je divna osobina. Voljela bih da je i ja imam. Kad si napisala da krišom iz wc tipkas i ona rečenica na kraju : često idem na wc....meni su suze na oči od smjeha. :valja

Moram.ti jednom napisati kako.me nana nagovarala da se udam a dedo ne da. I kako je degustrirala miju prvu baklavu pa joj on oteo tanjuric...ludnica:DDD
morala sam ovo prenijeti ovamo
ne sto pise o meni lijepo nego sto to ona pise tako lijepo :srce

kanim se i ja odavno da napisem nesto lijepo o njoj ali nikako da stignem i plus sto ne volim kad se raznjezim da neko ne pomisli kako se ulizujem ili nesto
pogotovo na forumu
fakat nisam nesto bila aktivna na prethodnom forumu i nisam upratila sve te stvari koje su se desavale al' kad sam to procitala od nje ovdje ostala sam sokirana
nekako se osjeti da je cura njeznica i ne mogu ni da zamislim kako je to uspjela sve predeverati
stalno nekome tepa ovdje, nijednom nisam procitala da je nekog napala kako ne treba vec ako treba sta odgovoriti ucini to njezno i smireno

ne mogu ja to fino opisati i ako je nekad upoznam napisat cu mnogo vise o njoj ali sam samo htjela da zna da sam i ja medju forumasima koji je cijene :srce

Hvala.ti. zatekla si me sad malo... :kriv

Mislim da je ova tema slabo.posjecena baš iz razloga kojeg si i sama.navela...medjutim ja se ne ustručavam , mislim da neće niko pomisliti da se ulizujem jer oni koji me znaju , znaju i to da ja uvijek kažem.ono što mislim. A znam i ja biti bezobrazna nažalost, ali tad se toliko nasekiram.i ljutim na sebe...:palm.

P.s. Ja ću vallahi ispuniti ovu temu ima sve da pljusti od postova! :sret
1
1 slika
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17554

Post Postao/la CocoMa »

Ja ću pisat o @Iskra i o dva slučaja gdje mi je pomogla..ali baš.. svoju profesionalst je opravdala 100%.

I što god da kazem/ napišem malo je.. :kme i volim što je tu sa nama... I volim je puno..jednostavno.

Rekla sam joj bezbroj puta, da je ponos ne samo svojih roditelja, brata, dede,nane ..nego svih nas..koji je poznajemo.. :srce Pa i ovo forumsko poznanstvo.. :cvijece

HVALA TI..ZA SVE..
😪
12
7 slika 4 slika 1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

CocoMa je napisao/la: 03 okt 2020, 10:51 Ja ću pisat o @Iskra i o dva slučaja gdje mi je pomogla..ali baš.. svoju profesionalst je opravdala 100%.

I što god da kazem/ napišem malo je.. :kme i volim što je tu sa nama... I volim je puno..jednostavno.

Rekla sam joj bezbroj puta, da je ponos ne samo svojih roditelja, brata, dede,nane ..nego svih nas..koji je poznajemo.. :srce Pa i ovo forumsko poznanstvo.. :cvijece

HVALA TI..ZA SVE..
😪

To uopće nije vrijedno spomena. Podrazumijeva se.

Za ostalo....znaš da je obostrano sve i mnogo više od toga.. svaki put zahvalim Allahu što me okružuje dobrim ljudima, zahvalim za naklonost i dobrotu kojom me obasipaju...I svaki put si ti medju tim ljudima. Hvala tebi.... nekad sam.u iskusenju da napišem.sta si sve ti ići ima.za mene ali znam.da to ne voliš...zato...ima.ko to sve zna i ne zaboravlja.

:ljub
4
1 slika 3 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Vidjet ćete kad pišem @Heidi
:sret
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@lejlamo

Kao što sam vec rekla , ovdje želim.reci nešto lijepo prvenstveno o osobama koje ranije nisam.poznavala...Lejlu je teško ne zapaziti, ona je uvijek tako jedinstvena , tako realna, ima neka svoja pravila i svoj stil, jako elokventna , inteligentna , ljubiteljica prirode a ono što je meni baš kod nje upecatljivo je ta predanost njenom pozivu. Imam osjećaj da sve što radi , radi na nacin da je baš kako treba. Mislim da su sretna djeca kojima je Ona učiteljica.

#lejla, #garo #i sve to

Zbog nje često mislim jesam li nešto.pravilno napisala :D
Sutra je Dan Učitelja i našoj Lejli u ime svih nas želim Sretan praznik!
unnamed.png
danucitelja.jpg
9
7 slika 2 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

@Iskra hvala ti mnogo!
Baš me dotaklo ovo što si napisala. :sram :srce
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

lejlamo je napisao/la: 04 okt 2020, 10:05 @Iskra hvala ti mnogo!
Baš me dotaklo ovo što si napisala. :sram :srce

Nema.na čemu, ti znaš da kod.mene što u glavi to i na jeziku
1
1 slika
Mehaning
Proleter
Reactions: 6618

Post Postao/la Mehaning »

Meni znaju naše pubertetlije na forumu polepšati dan... :sret

Znat če oni, na koga mislim... :mig
3
2 slika 1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38078

Post Postao/la storm »

Mehaning je napisao/la: 04 okt 2020, 11:57 Meni znaju naše pubertetlije na forumu polepšati dan... :sret

Volim i ja tebe :D
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Mehaning je napisao/la: 04 okt 2020, 11:57 Meni znaju naše pubertetlije na forumu polepšati dan... :sret

Sta'eeeee :aloo
1
1 slika
Mehaning
Proleter
Reactions: 6618

Post Postao/la Mehaning »

:oo :oo :oo
1
1 slika