Iskreno, društvo je prva liga
Volim vas sve

PotpisujemMiss Y. je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:16 Jednoj jako sposobnoj, vrijednoj, ali i emotivnoj, empatičnoj forumašici.
Ne donosim sud o ljudima lako, virtuelnim poznanstvima pogotovo, ali sam si dala pravo o njoj da napišem nesto.
Dobra je strana lutanja forumskim hodnicima to što sam je upoznala.
Osoba je na koju uvijek možes računati, koja sve bitno pažljivo sluša i pramti, jaka kao stijena, posvećena i brižna.
Jedina stvar koju joj zamjeram, sto nije svjesna svoje vrijednosti, pa se nesebično daje drugima čak i po cjenu da zapostavi sebe.
Sretna sam što smo se pronašle
@Moonlight![]()
![]()
morala sam ovo prenijeti ovamoIskra je napisao/la: ↑02 okt 2020, 17:51 Ti si svakako zadužena za zabavu i urnebes. Apsolutno se odmorim i relaksiram čitajući te. Imaš neki dar da tako lijepo objasnis neku situaciju i u teškim trenucima za tebe ti si tako vedra. To je divna osobina. Voljela bih da je i ja imam. Kad si napisala da krišom iz wc tipkas i ona rečenica na kraju : često idem na wc....meni su suze na oči od smjeha.
Moram.ti jednom napisati kako.me nana nagovarala da se udam a dedo ne da. I kako je degustrirala miju prvu baklavu pa joj on oteo tanjuric...ludnica:DDD
4
2
smajlic je napisao/la: ↑03 okt 2020, 07:07morala sam ovo prenijeti ovamoIskra je napisao/la: ↑02 okt 2020, 17:51 Ti si svakako zadužena za zabavu i urnebes. Apsolutno se odmorim i relaksiram čitajući te. Imaš neki dar da tako lijepo objasnis neku situaciju i u teškim trenucima za tebe ti si tako vedra. To je divna osobina. Voljela bih da je i ja imam. Kad si napisala da krišom iz wc tipkas i ona rečenica na kraju : često idem na wc....meni su suze na oči od smjeha.
Moram.ti jednom napisati kako.me nana nagovarala da se udam a dedo ne da. I kako je degustrirala miju prvu baklavu pa joj on oteo tanjuric...ludnica:DDD
ne sto pise o meni lijepo nego sto to ona pise tako lijepo
kanim se i ja odavno da napisem nesto lijepo o njoj ali nikako da stignem i plus sto ne volim kad se raznjezim da neko ne pomisli kako se ulizujem ili nesto
pogotovo na forumu
fakat nisam nesto bila aktivna na prethodnom forumu i nisam upratila sve te stvari koje su se desavale al' kad sam to procitala od nje ovdje ostala sam sokirana
nekako se osjeti da je cura njeznica i ne mogu ni da zamislim kako je to uspjela sve predeverati
stalno nekome tepa ovdje, nijednom nisam procitala da je nekog napala kako ne treba vec ako treba sta odgovoriti ucini to njezno i smireno
ne mogu ja to fino opisati i ako je nekad upoznam napisat cu mnogo vise o njoj ali sam samo htjela da zna da sam i ja medju forumasima koji je cijene![]()
4
1
CocoMa je napisao/la: ↑03 okt 2020, 10:51 Ja ću pisat o @Iskra i o dva slučaja gdje mi je pomogla..ali baš.. svoju profesionalst je opravdala 100%.
I što god da kazem/ napišem malo je..i volim što je tu sa nama... I volim je puno..jednostavno.
Rekla sam joj bezbroj puta, da je ponos ne samo svojih roditelja, brata, dede,nane ..nego svih nas..koji je poznajemo..Pa i ovo forumsko poznanstvo..
![]()
HVALA TI..ZA SVE..![]()
3
2

1