Monolozi

Truć, trač, bla, bla...
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Monolozi

Post Postao/la ina »

Sve dok su ljudi dobro (ili sa malo nekog pekmezastog zdravstvenog stanja) i njima najbližih isto.. dobrim brojem ih zaboli Luiđi za drugim (manje sretnijim) živim bićima..
U stanju su zagovarati, ne samo protivnosti vakcinama, nego većinom i podizati prirodnu selekciju..
Oni slabunjavi su i tako osuđeni.. :meha2
Trebamo opstati mi jaki.. Nenadmašivi, obliveni mozgom i empatijom koje nam stoljećima cure i kroz uši.. :lupa

Ovdje možemo razgovarati sami sa sobom.. ali na glas.. :D
Ono kad vam naleti neka huja koju ne želite razmnožavati..
a ni ugasiti isti mah u sebi..😁
3
2 slika 1 slika
Zadnja izmjena: ina, dana/u 31 aug 2021, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Neka ljubav caruje..
storm
Administrator
Reactions: 38080

Re: Monolozi

Post Postao/la storm »

Ako ja sve krenem interpretirati... Eno poludio :heidi2
2
2 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Meni bi ukinuli licencu u sekundi! Neka, volim ja sama sa sobom al u sebi :D
1
1 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Ludim se smatra ko se ne uklapa u ludost većine..

Tako da.. Slobodno pobudalite :D 😋
1
1 slika
Neka ljubav caruje..
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

ina je napisao/la: 31 aug 2021, 18:23 Ludim se smatra ko se ne uklapa u ludost većine..

Tako da.. Slobodno pobudalite :D 😋
Hajde ti prva .
Ja cu kad me huja uhvati, brzo ce to, ne brini :D
1
1 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Ona još nije ni jednom ali bi da meni privežu i košulju..😱 :D

Već jesam.. u uvodnom postu i trenutku baš huje..

Hajdee..
da vidim(o) koliko ste normalni kad u sebi pomahnitate..😁
0
Neka ljubav caruje..
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Ja samo mogu da kazem, za sada, da taj scenatio kojeg ja.odvrtim u glavi, ne moze da rezira niko ziv.
:D
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Idem neki dan po kabal za punjač, usb c za auto..
Imam u službenom još cd, poželio kupiti neki cd..
Nema!
Ne možeš kupiti cd omiljenih bendova?
Kako oni misle, da svi krademo?
Ja i dan danas kupim album, koga cijenim...
Ispsovao sam se u sebi, a baš poželio nešto...
Jel tako i u vas?
I da napomenem, radnja je trgovina big bang na par tisuća kvadrata... Seronje
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Ja ne smijem ovdje pisati, majke.mi :valja
3
3 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

sta kaze pametnjakovicka...zene.po serijatu ne moze da radi...e jest pametna. A gdje to pise? Ko to kaze? Ma.hajd tamo kod talibana pa se druzite, kozo....
Zeno Bozja, jedno je serijat a drugo fikh! Jest kad bi ona znala.sta je fikh. A pravne skole se bave fikhom 1000 godina. Ma.i vise. Tumacenje serijata je vrlo neusaglaseno, i tako.je oduvijek, cini mi se da je tako.od kad se ensarije i muhadziri razidjose oko misljenja o Ebu Bekru :ovaj
Ne znam. Nije ni bitno. Da je po serijatu i sunetu svaka bi zena zauzimala posebno.mjesto u drustvu i porodici. Izguglaj bona, kako se Muhamed savs ophodio prema.zenama. izguglaj da mu je unuka bila.prva lijecnica u Islamu, lijecila i musko i zensko , haaaa sta cemo sad? Slusaj ti sta talibani pricaju, daleko ces dogurati...pa eto sto si ti bona u skolu isla.kad je zeni mjesto u kuci. Opsovat cu majke mi! Tbj.
Oj javore javore
Ti si drvo najbolje
Siri grane, na sve
Strane
Ne daj zori
Da svane.....
Ma.sta ovo snajka slusa :D
A lijep je tekst, sjetan...mozda je.pozelila kuci, pa da, u Zavidovicima ima puno drveta, mozda ima javor ispred kuce, a jest lijepo ono drvo ispod kojeg im.je klupa...da nije to javor? A mama joj tu vezala strik, pa zacas ves osusi, pa kad ga prelaze sjedi na klupi, a hladovina...ma.jest to.je javor sigurno,  pitat cu je kasnije bas....e ja cu vallahi raditi kad bi sad u sred Bosne talibani bahnuli....!

Oj javore javore.....

A, jel ono javor u vas ispred kuce?
2
2 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Ode licenca ! :D
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 31 aug 2021, 22:25 sta kaze pametnjakovicka...zene.po serijatu ne moze da radi...e jest pametna. A gdje to pise? Ko to kaze? Ma.hajd tamo kod talibana pa se druzite, kozo....
Zeno Bozja, jedno je serijat a drugo fikh! Jest kad bi ona znala.sta je fikh. A pravne skole se bave fikhom 1000 godina. Ma.i vise. Tumacenje serijata je vrlo neusaglaseno, i tako.je oduvijek, cini mi se da je tako.od kad se ensarije i muhadziri razidjose oko misljenja o Ebu Bekru :ovaj
Ne znam. Nije ni bitno. Da je po serijatu i sunetu svaka bi zena zauzimala posebno.mjesto u drustvu i porodici. Izguglaj bona, kako se Muhamed savs ophodio prema.zenama. izguglaj da mu je unuka bila.prva lijecnica u Islamu, lijecila i musko i zensko , haaaa sta cemo sad? Slusaj ti sta talibani pricaju, daleko ces dogurati...pa eto sto si ti bona u skolu isla.kad je zeni mjesto u kuci. Opsovat cu majke mi! Tbj.
Oj javore javore
Ti si drvo najbolje
Siri grane, na sve
Strane
Ne daj zori
Da svane.....
A lijep je tekst, sjetan...mozda je.pozelila kuci, pa da, u Zavidovicima ima puno drveta, mozda ima javor ispred kuce, a jest lijepo ono drvo ispod kojeg im.je klupa...da nije to javor? A mama joj tu vezala strik, pa zacas ves osusi, pa kad ga prelaze sjedi na klupi, a hladovina...ma.jest to.je javor sigurno,  pitat cu je kasnije bas....e ja cu vallahi raditi kad bi sad u sred Bosne talibani bahnuli....!

Oj javore javore.....

Jesi li opsovala :valja
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 31 aug 2021, 22:31
Iskra je napisao/la: 31 aug 2021, 22:25 sta kaze pametnjakovicka...zene.po serijatu ne moze da radi...e jest pametna. A gdje to pise? Ko to kaze? Ma.hajd tamo kod talibana pa se druzite, kozo....
Oj javore javore
Ti si drvo najbolje
Siri grane, na sve
Strane
Ne daj zori
Da svane.....

Oj javore javore.....

Jesi li opsovala :valja

Na vrh jezika...e nessejtane, pu pu!

Kad.me.naljutis napisat cu ovdje.monolog, da znas :valja

@ina jesi ti svjesna da ti kozes patentirati ovu temu i naplacivati nam sto se istresemo ovdje. To se u svijetu lijepo.placa.

Online ordinacija , nagovorite se svima!
1
1 slika
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Ja se s ovcama ispricam kao ni sa kim.Ne osudjuju to je najbitnije,samo mrdaju usima :cool
6
4 slika 2 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Dan je lijepo započeo.
Kasno legla a jako rano ustala.

Jedna poznanica često je govorila da će odmarati u grobu.. Čemu sam se svaki put iznova čudila.
U autu.. tijelo mi se uvijalo u krivinama, kao da nije moje..
Sreća pa inače i ne moram nigdje daleko..

Jesen se polako prostire uokolo.. i ne traži oproštaj ljetu.. za niti minimalan trenutak postojanja..
4
4 slika
Neka ljubav caruje..
toxic
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 10001

Post Postao/la toxic »

Nekad je monolog zanimljiviji od dijaloga :heidi2
1
1 slika
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

toxic je napisao/la: 01 sep 2021, 15:37 Nekad je monolog zanimljiviji od dijaloga :heidi2
Kod.mene je zo diskusija, ponekad svadja sa samom.sobom :valja ...

Vidis kako to @ina lijepo i kratko
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”