sta kaze pametnjakovicka...zene.po serijatu ne moze da radi...e jest pametna. A gdje to pise? Ko to kaze? Ma.hajd tamo kod talibana pa se druzite, kozo....
Zeno Bozja, jedno je serijat a drugo fikh! Jest kad bi ona znala.sta je fikh. A pravne skole se bave fikhom 1000 godina. Ma.i vise. Tumacenje serijata je vrlo neusaglaseno, i tako.je oduvijek, cini mi se da je tako.od kad se ensarije i muhadziri razidjose oko misljenja o Ebu Bekru
Ne znam. Nije ni bitno. Da je po serijatu i sunetu svaka bi zena zauzimala posebno.mjesto u drustvu i porodici. Izguglaj bona, kako se Muhamed savs ophodio prema.zenama. izguglaj da mu je unuka bila.prva lijecnica u Islamu, lijecila i musko i zensko , haaaa sta cemo sad? Slusaj ti sta talibani pricaju, daleko ces dogurati...pa eto sto si ti bona u skolu isla.kad je zeni mjesto u kuci. Opsovat cu majke mi! Tbj.
Oj javore javore
Ti si drvo najbolje
Siri grane, na sve
Strane
Ne daj zori
Da svane.....
Ma.sta ovo snajka slusa

A lijep je tekst, sjetan...mozda je.pozelila kuci, pa da, u Zavidovicima ima puno drveta, mozda ima javor ispred kuce, a jest lijepo ono drvo ispod kojeg im.je klupa...da nije to javor? A mama joj tu vezala strik, pa zacas ves osusi, pa kad ga prelaze sjedi na klupi, a hladovina...ma.jest to.je javor sigurno, pitat cu je kasnije bas....e ja cu vallahi raditi kad bi sad u sred Bosne talibani bahnuli....!
Oj javore javore.....
A, jel ono javor u vas ispred kuce?