Daj da vidimo?
Njega kose i frizure
Re: Njega kose i frizure
Frizer mi rece da vrhove mogu mazati kremom za suncanje 
Kremom za sunčanje mazati kosu
Koristi organska ulja, kokosovo ulje, avokadovo,ili arganovo.
Maži jednim od ta tri..kosa će biti sjajna, hidrirana i neće biti oštećena od sunca,soli,svakodnevnog pranja. Ta ulja se mogu koristiti također i van mora, da bi kosi dali sve što joj je neophodno.
Maži jednim od ta tri..kosa će biti sjajna, hidrirana i neće biti oštećena od sunca,soli,svakodnevnog pranja. Ta ulja se mogu koristiti također i van mora, da bi kosi dali sve što joj je neophodno.
1
1
Vjerovatno misli dok je na moru.
I meni je to govorio frizer.
Kokosovo ulje i maslinovo ne smiju ni pod razno na kosu kad je visoka temp i direktno na sunce, jer još više gori.
Ps: ja sam često stavljala masku za kosu, ili regenerator svezem u pundju i tako budem na plaži, uopste mi nakon mora ne bude oštećena
I meni je to govorio frizer.
Kokosovo ulje i maslinovo ne smiju ni pod razno na kosu kad je visoka temp i direktno na sunce, jer još više gori.
Ps: ja sam često stavljala masku za kosu, ili regenerator svezem u pundju i tako budem na plaži, uopste mi nakon mora ne bude oštećena
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
CocoMa, kakva boja.
Mogu misliti kako mirise. Jedna drugarica s posla isto tako farba i nekako prirodnije izgleda neg druge boje, iako je jaka boja. Super odluka.
Malena, ti kao da si bas od frizera dosla.
Mogu misliti kako mirise. Jedna drugarica s posla isto tako farba i nekako prirodnije izgleda neg druge boje, iako je jaka boja. Super odluka.
Malena, ti kao da si bas od frizera dosla.
2
1
1
1
Zadnja izmjena: uvijek_kontra, dana/u 05 sep 2020, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zapalice seCocoMa je napisao/la: ↑02 sep 2020, 18:27 Kremom za sunčanje mazati kosu![]()
0
ALPHA ET OMEGA
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Nista drasticno, siske i skratit nekih 10 centi. Prije mjesec dana skratila jos vise, kao da nisam. Tako brzo naraste, a ide zima, valja to (o)susit.
1
1
Sta?
Koji je to frizer?
Zasto da koristis kreme za suncanje od mnogo brojnih proizvoda za kosu?
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Pa mislim da ipak krema za sunce nikako nije dobra za kosu.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Kosa na plažu se štiti također šeširima,kačketima, maramama..eh sad kao što rekoh već od navedenih ulja su nakon sunčanje,mogu se nanositi kao maske, a za vrijeme sunčanje jojobovo ulje, ili ulje od sjemenki maline..
Uljne kupke od jojobe, ili sjemenki maline su takoder za farbanu,suhu, oštećenu kosu, nanosi se od korijena do vrhova i može biti izloženo na suncu bez problema.Naravno ako se ide na kupanje u more/bazene nanosi se na mokru i šamponom opranu kosu.
Nuxe ima ulja koje je predviđeno za istovremeno korištenje za kosu,lice i tijelo.i super je također.
Uljne kupke od jojobe, ili sjemenki maline su takoder za farbanu,suhu, oštećenu kosu, nanosi se od korijena do vrhova i može biti izloženo na suncu bez problema.Naravno ako se ide na kupanje u more/bazene nanosi se na mokru i šamponom opranu kosu.
Nuxe ima ulja koje je predviđeno za istovremeno korištenje za kosu,lice i tijelo.i super je također.
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pa ja se obično i mrljam ovakvim bojama,uvijek_kontra je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:18 CocoMa, kakva boja.![]()
Mogu misliti kako mirise. Jedna drugarica s posla isto tako farba i nekako prirodnije izgleda neg druge boje, iako je jaka boja. Super odluka.![]()
Malena, ti kao da si bas od frizera dosla.![]()
I dopada mi se miris tih salona kad se udem u njih, imam osjećaj da sam u biljnoj labaratoriji..a ne u frizerskom salonu.
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Moja frizerka otisla na operaciju koljena, a ja nisam uspjela da sredim termin ranijeee.
Ovo ce mi bit frizura naredne pola godine bar. 
11
8
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pa šta...lijepa ti je. 
Ja često pravim pundje i sve.
Pogotovo zimi, smeta mi oko jakne i šala...

Ja često pravim pundje i sve.
Pogotovo zimi, smeta mi oko jakne i šala...
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- uvijek_kontra
- Etablirani član

0