Koristim ovo ulje za kosu.
Nemam s cim da uporedim, tako da ne znam ni reci valja li u poredjenju sa nekim drugim proizvodima.
Mislim da meni odradi posao, da malo sjaja u kosi.

Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑21 aug 2020, 13:47 Najbolji šampon sto postoji za pramenove ili svijetlu kosu je Fudge. Covjece čak i one pramenove i kosu najžuču posvijetli samo takoJoš ako malko duže stoji, može biti i malo sjedkasta nijansa
![]()
Da sam za njega znala prije, ne bih se toliko nervirala i tolike suze isprolijevala zato sto ne uspiju da mi izvuku bijele pramenove, uvjek budu žuti.
Kad se sjetim samo koja frustracija..![]()
![]()
Lana je napisao/la: ↑21 aug 2020, 15:47Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑21 aug 2020, 13:47 Najbolji šampon sto postoji za pramenove ili svijetlu kosu je Fudge. Covjece čak i one pramenove i kosu najžuču posvijetli samo takoJoš ako malko duže stoji, može biti i malo sjedkasta nijansa
![]()
Da sam za njega znala prije, ne bih se toliko nervirala i tolike suze isprolijevala zato sto ne uspiju da mi izvuku bijele pramenove, uvjek budu žuti.
Kad se sjetim samo koja frustracija..![]()
![]()
Moguce da je dobar jer vecinom su dobri ovi samponi.
Ali za mene je jedan od najbolji za pramenove,ili ko ima svijetlu kosu kao recimo plavu,pa onda pozeli malo da ide kosa na ash pepeljastu boju.
Ovaj sampon bi preporucila,ja ga vec odavno kostim ali isto tako ga i u salonu koristimo.
I meni je to ulje bilo ok al sam prešla na Garnier argan oil, mozda cak i bolje.
Ako ti kosa ima bleach to jeste da si radila pramenove ne obicne farbe onda uzmi no yellow.Vise su preporucljive za bleach kosu.Miss Y. je napisao/la: ↑21 aug 2020, 16:41Lana je napisao/la: ↑21 aug 2020, 15:47
Moguce da je dobar jer vecinom su dobri ovi samponi.
Ali za mene je jedan od najbolji za pramenove,ili ko ima svijetlu kosu kao recimo plavu,pa onda pozeli malo da ide kosa na ash pepeljastu boju.
Ovaj sampon bi preporucila,ja ga vec odavno kostim ali isto tako ga i u salonu koristimo.
Gore sam pisala da hocu da uzmem Fanola no yellow pjenu kao masku, al kazu da je j ta no Orange dobra linija, pa se dvoumim![]()
1
i znaš li u šta ćeš izać
1
1

2
1
Imaju i pletenice