Ne pregoni. Ja sam prepoznala potencijal.
Debeli ljudi ne mogu biti lijepi?
Re: Predloži outfit osobi iznad
Iz kojeg iskustva govoriš? Izabrala si ovakvog debeljucu u životu između dvadeset drugih i stesala ga na fitness?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Imate u ovoj raspravi potencijal za novu temu. Pa da se pošteno izlažemo da uopšte nije važno da li muškarac ima 100 ili 200 kila prilikom izbora partnera. Ili žena.
0
Zivot je interesantan. I cesto nas iznenadi i nauci kojecemu. Sta i kako privuce tvoju zainteresovanost zavisi od sto i jednog miliona raznoraznih razloga. Sve je moguce. Zivot nas tome uci svakodnevno.
0
I hajde sad znaj sta je istina.
Garant su nam podvalili da je rat u Iranu i da IDF lupa po Bejrutu.
Doci ce doba kad vise ni ocima svojim necemo vjerovati.
Garant su nam podvalili da je rat u Iranu i da IDF lupa po Bejrutu.
Doci ce doba kad vise ni ocima svojim necemo vjerovati.
2
2
Zapravo nas život tome ne uči. Možda nekad prije kad je izbor bio sužen, iz raznoraznih razloga. Danas Stacy bira Chada, u 999 od 1000 slučajeva. Naglašavam, danas. Jer danas je Stacy samostalna i nema vremena da pravi projekte od muškaraca.
Ali, ostavljam mogućnost da ima razlike u generacijama.
0
Eto, ispostaviće se da je AI u pitanju. 
0
Ama kakve projekte. Ono za fitness sam ubacila kao zajebanciju. Valjda je bilo ocigledno.Socrates je napisao/la: ↑08 mar 2026, 17:51
Zapravo nas život tome ne uči. Možda nekad prije kad je izbor bio sužen, iz raznoraznih razloga. Danas Stacy bira Chada, u 999 od 1000 slučajeva. Naglašavam, danas. Jer danas je Stacy samostalna i nema vremena da pravi projekte od muškaraca.
Ali, ostavljam mogućnost da ima razlike u generacijama.
Htjela sam da kazem, on onakav kakav jeste na onoj slici, bez obzira sto je debeo itekako se moze svidjeti nekome i to daleko vise od nekog super zgodnog lika. Kompletan pakat je nekom ili dopadljiv ili ne.
1
1
U mojoj generaciji ne bi imao teoretske šanse. Nikakve.
0
Debeli ljudi ne mogu biti lijepi?
Prebacit cu postove ovdje pa mozete nastaviti...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Da li izgled uvijek pobjeđuje karakter?
Već u naslovu si pomalo promašila temu. Ko kaže da je izbor tako rigidan? Čak bih rekao da najčešće nije.
U kontekstu te rasprave, karakter čovjeka od 100 kg generalno nije u prosjeku lošiji od karaktera čovjeka od 200 kg.
A činjenica je i da se nije razgovaralo samo o karakteru čovjeka od 200 kg. Raspravljalo se kako ima lijepo lice. Dakle, opet izgled.
U kontekstu te rasprave, karakter čovjeka od 100 kg generalno nije u prosjeku lošiji od karaktera čovjeka od 200 kg.
A činjenica je i da se nije razgovaralo samo o karakteru čovjeka od 200 kg. Raspravljalo se kako ima lijepo lice. Dakle, opet izgled.
1
1
Opet faca.
Koju sam neistinu tu rekao?
I na kraju, trebalo bi tog čovjeka od 200 kg upitati da li bi on sam, da ima izbor, prije izabrao ženu koja je duplo teža od normalne težine ili onu koja je bliža normalnoj težini.
Koju sam neistinu tu rekao?
I na kraju, trebalo bi tog čovjeka od 200 kg upitati da li bi on sam, da ima izbor, prije izabrao ženu koja je duplo teža od normalne težine ili onu koja je bliža normalnoj težini.
0
ne vidim sta se tu promasilo
cinjenica je da ti tvrdis kako bi mundzi ili bilo koja od nas odabrala mrsavog lika a nikad ovog bucka...cime si rekao da smo povrsne
hoces reci da karakter nema nikakve uloge u svemu tome nego samo njegova tezina...
cinjenica je da ti tvrdis kako bi mundzi ili bilo koja od nas odabrala mrsavog lika a nikad ovog bucka...cime si rekao da smo povrsne
hoces reci da karakter nema nikakve uloge u svemu tome nego samo njegova tezina...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.