Debeli ljudi ne mogu biti lijepi?
Re: Predloži outfit osobi iznad
Pa recimo, hajde, da izjednačimo godine, ti si u njegovim godinama. I ti bi njega izabrala, ako imaš drugih izbora? De, jbg, nemoj me zajebavati. Mlatiš praznu slamu bezveze. Zamisli, konstatujemo da žena ne bi izabrala predebelog čovjeka, ako ima drugi izbor. Treba nas na lomaču. 
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Vidi mu ociju, obrva, usana. I zamisli da je pametan i izuzetno interesantan pricom. Komotno bih se mogla zaljubiti u njega bez problema, da sam njegovih godina.Socrates je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:32 Pa recimo, hajde, da izjednačimo godine, ti si u njegovim godinama. I ti bi njega izabrala, ako imaš drugih izbora? De, jbg, nemoj me zajebavati. Mlatiš praznu slamu bezveze. Zamisli, konstatujemo da žena ne bi izabrala predebelog čovjeka, ako ima drugi izbor. Treba nas na lomaču.![]()
Organizovala bih nam skupa fitness.
1
1
Jedva bi čo'jek doček'o da vam ti organizuješ fitness.
De, jbg, loše filmove gledaš.
De, jbg, loše filmove gledaš.
1
1
Čak i da ti taj filmski scenario upali, ostavio bi te kad smrša jer bi ga podsjećala na veoma ružan period njegovog života. Pobjeg'o bi sa Ljudmilinom kćerkom. 
1
1
Nemoj sad da citiram tvoj post sa druge teme. 
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5685
Kate Munja skopa nema bježanja.
3
3
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Nisi to napisala. Nešto drugo si napisala. 
0
I treba da te ubija. Ja te zapravo cijenim zbog tog posta. Zato neću dalje diskusiju proširivati na tebe.
Ali, jbg, ne idu ovi filmski scenariji o tebi i debeljuci. Nemam ja ništa protiv debelih ljudi. Samo malo na zemlju spustite idealističke upise.
Ali, jbg, ne idu ovi filmski scenariji o tebi i debeljuci. Nemam ja ništa protiv debelih ljudi. Samo malo na zemlju spustite idealističke upise.
0
Između te verzije i debeljuce, Mundzi bi izabrala debeljucu. 
1
1
Šta wow.
Sad si me razočarala.
Sad si me razočarala.
1
1
E jesi neki. Pa sad ce me neizdrz fakat ubiti. Stvarno me interesuje koji je to post. Garant ne postoji.
Nije idealisticki upis. Jednostavno, govorim iz iskustva.
0