Ide mi na nerve...
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Re: Ide mi na nerve...
Nedokazani ljudi.
Ljudi kojima su svi drugi krivi za ono sto im se desava.
Dvolični. Preračunljivi. Pokvareni. Zli.
Ima toga. U tuznom svijetu živimo.
Ljudi kojima su svi drugi krivi za ono sto im se desava.
Dvolični. Preračunljivi. Pokvareni. Zli.
Ima toga. U tuznom svijetu živimo.
0
Sto vjetar puse na plazi 
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Nije točno... Na nekim mjestima sam etiketiran bio kao pro cro, pa i komunjara, za neke druge sam opet kontra...
Ne vole me ni lijevi, ni desni... Što mi je kompliment, kad uzmem u obzir tko je lijepio te etikete
A na temu danas... Ja sam uvijek najzesci kritičar "svojih" a u BIH, su realno ukakili stvar, pa na kraju djelomično popravili...
I znamo, i ti, i ja
0
I jastorm je napisao/la: ↑07 aug 2020, 16:59Nije točno... Na nekim mjestima sam etiketiran bio kao pro cro, pa i komunjara, za neke druge sam opet kontra...
Ne vole me ni lijevi, ni desni... Što mi je kompliment, kad uzmem u obzir tko je lijepio te etikete
A na temu danas... Ja sam uvijek najzesci kritičar "svojih" a u BIH, su realno ukakili stvar, pa na kraju djelomično popravili...
I znamo, i ti, i ja![]()
2
2
I say what I think, I think what I say
On radi sa mnom u OSA-i.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Al moras pazit kad busis da profulas kabal
Hoce struja kill
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Nema dvojbe, a ni dvoboja
1
1
Znači kosa mi se digne na glavi..
Fino javim se na telefon predstavim se, ko šta i da je prodaja vozila (ovo posebno naglasim)
Sa druge strane u 90% slučajeva da on/ona ima vozilo i da treba..... onda rafal, nešta se čuje, udario me neko na toj i toj adresi (kao da je bitna adresa), ili ko ovaj sad E SLUŠAJ CARE VAKO treba mi lajsna neprijed što spaja ispod farova.........
Ali toliko se ljudi raspričaju da ja ne mogu da ih zaustavim da kažem da nije odjel servisa...
Ili ko ovom slučaju kad je reko E SLUŠAJ CARE VAKO (kao da smo mi ovce čuvali), gdje sam ga u po rečenice čim je reko lajsna prekino i reko SLUŠAŠ LI TI CARE DA SI DOBIO PRODAJU VOZILA....
Fino javim se na telefon predstavim se, ko šta i da je prodaja vozila (ovo posebno naglasim)
Sa druge strane u 90% slučajeva da on/ona ima vozilo i da treba..... onda rafal, nešta se čuje, udario me neko na toj i toj adresi (kao da je bitna adresa), ili ko ovaj sad E SLUŠAJ CARE VAKO treba mi lajsna neprijed što spaja ispod farova.........
Ali toliko se ljudi raspričaju da ja ne mogu da ih zaustavim da kažem da nije odjel servisa...
Ili ko ovom slučaju kad je reko E SLUŠAJ CARE VAKO (kao da smo mi ovce čuvali), gdje sam ga u po rečenice čim je reko lajsna prekino i reko SLUŠAŠ LI TI CARE DA SI DOBIO PRODAJU VOZILA....
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Vrati ga.
Mene nervira sto sam tako osjetljiva. Te klima, te propuh.. Evo od jucer boli me glava. Sve hoce pa nece. Ako mi unisti vikend, a tek cu tad bit iznervirana!
2
1
1
1