Neopren se nosi samo kad udjes u vodu. Onda grije. Ako setas kopnom u njemu mozes se lako nahladit.
Imam jedne ali otpala mi peta od zekine dlake, moracu druge kupiti.
Neopren se nosi samo kad udjes u vodu. Onda grije. Ako setas kopnom u njemu mozes se lako nahladit.
pa i nosim u vodi
Tako mi jedan prijatelj...
imamcijeli život problem sa tim....
2
Max je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:07imamcijeli život problem sa tim....
jedne prilike nekad, veliki je bio možda 2 godine.. Ja sam došao sa posla, znam da sam se baš nešta nahodo i onako umoran samo se na 2 minute ispružim (ono doslovno pao na trosjed na leđa).
A njemu uvijek bila fora mirišat noge, dođe pomirisa mi noge ja kad dijete briznu u plač, nemreš ga smirit.... Ja konto nešta se udario, pa gledam krvaril odakle jer on vrišći.... U po filma mudddiiiiiii....
I dan danas spomene to
:ha
rješio sam poprilično....Iskra je napisao/la: ↑10 okt 2020, 12:08Max je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:07
imamcijeli život problem sa tim....
jedne prilike nekad, veliki je bio možda 2 godine.. Ja sam došao sa posla, znam da sam se baš nešta nahodo i onako umoran samo se na 2 minute ispružim (ono doslovno pao na trosjed na leđa).
A njemu uvijek bila fora mirišat noge, dođe pomirisa mi noge ja kad dijete briznu u plač, nemreš ga smirit.... Ja konto nešta se udario, pa gledam krvaril odakle jer on vrišći.... U po filma mudddiiiiiii....
I dan danas spomene to
:ha
Pokušaj namociti noge u čaj...najbolje zeleni.
2

Znam imas li Daichman tu, oni imaju neku masinu u koju ubace obuću i kao stvori se zastitni sloj minimalno 2 mjeseca.lejlamo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:37 našla sam neke gležnjače u planici i imaju goretex membranu, nadam se da će biti ok.
problem je što imam iskustvo s jednim sličnim čizmama koje bi, uprkos takvoj membrani, popustile kada bi udario baš jak pljusak, u uslovima sa nekom standardnom količinom padavina bile su ok.
moguće i da je do tog modela bilo ili šta već.
hvala.