Prvi put ovo da vidim
Da li žene više vole mlađe ili starije muškarce?
Re: Da li žene više vole mlađe ili starije muškarce?
... ali je lakse kliknut na mladje ...
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Razumijem te u potpunosti i poštujem tvoje mišljenje
5
5
:hayapink floydd je napisao/la: ↑22 okt 2020, 06:29Razumijem te u potpunosti i poštujem tvoje mišljenjei vjerujem ti kad kažeš da nije toliko bitna razlika u godinama
Nasao se
I napisala sam neka normala razlike
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15630
Ne znam, meni bas i nije. Svi smo različiti
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Pa ti si drugo, ti imas samopouzdanja i samopostovanja, jak i nezavistan karakter. Nemas majcinski kompleks i znas sta hoces u zivotu.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Pa nisam samo ja, valjda ima još žena.
Meni se lično svidja kada je i on karakter, ostvaren, ozbiljan, tačno zna šta hoće, zreo, ima stav. Tako da, ako je dosta mladji, morao bi biti dosta ozbiljaniji, zreo, iskusan, uspješan da bi mi za oko zapao.
Ali opet tu neku veliku razliku ne bih mogla. Kao npr ona nutricionistkinja Amela koja je bila sa onim dečkom što je poginuo. Razlika ogromna, 23 g. Ona kraj njega bukvalno kao mama izgleda. Ja bih se tu tako glupo osjecala, mislim da bih se poput pedofila osjećala, eto ne znam... Uglavnom nije to za mene.
0
Control + Alt + Delete
Ni ja ne volim mladje decke, nisi usamljena.Moonlight je napisao/la: ↑22 okt 2020, 09:57Pa nisam samo ja, valjda ima još žena.
Meni se lično svidja kada je i on karakter, ostvaren, ozbiljan, tačno zna šta hoće, zreo, ima stav. Tako da, ako je dosta mladji, morao bi biti dosta ozbiljaniji, zreo, iskusan, uspješan da bi mi za oko zapao.
Ali opet tu neku veliku razliku ne bih mogla. Kao npr ona nutricionistkinja Amela koja je bila sa onim dečkom što je poginuo. Razlika ogromna, 23 g. Ona kraj njega bukvalno kao mama izgleda. Ja bih se tu tako glupo osjecala, mislim da bih se poput pedofila osjećala, eto ne znam... Uglavnom nije to za mene.
Pisem to zbog zena koje zabale za mladjim. Imao sam slucajeva kad mi prijateljice pocnu objasnjavati kao jest premlad ali je inteligentan, zreo, planira zivot blablabla ... halo bona JA sam muskarac, znam kako muski mozak razmislja, nema tu zrelosti ni kod starijih a o mladjim da ne govorim.
Nema tu buducnosti. Bar ne na duze staze. Nikada nisam imao zelju da budem seksi igracka nekoj teti, nikad mi ponos nije dozvoljavao da sebe omalovazavam na taj nacin. Kao sto mi obraz ne dozvoljava da se petljam sa tudjom zenom ili da zavodim naivne klinkice ili klinke zeljne iskustva. Ima ona Corbina - ko sa djecom spava popisan se budi - osvjedocio se bezbroj puta na poznanicima ...
Kao sto napisah - ne shvatam koliko neko treba da je nesiguran u sebe da dozvoli da ga zavede starija teta ... a u isto vrijeme koliko ta teta pati od kompleksa starenja da se mora dokazivati preko za sebe nedoraslog muskarca ... samo onako razmisljam za sebe ...
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Donekle i razumijem mladje muskarce, zeljni iskustva, sve da probaju. Žene baš i ne.
To su uglavnom žene koje su živjele čitav život preozbiljno, nikada se nisu stigle, da kažem, glupirati i sada konačno uz puno mladjeg muškarca mogu to. Imaju osjećaj da su opet mlade i sve mogu, i taj ih osjecaj ponese. Naravno, prije ili kasnije shvate zabludu.
To su uglavnom žene koje su živjele čitav život preozbiljno, nikada se nisu stigle, da kažem, glupirati i sada konačno uz puno mladjeg muškarca mogu to. Imaju osjećaj da su opet mlade i sve mogu, i taj ih osjecaj ponese. Naravno, prije ili kasnije shvate zabludu.
3
2
1
1
Control + Alt + Delete
A mozda im dragi okacio kopacke o klin
Traze mladog pastuha
Zena u pedesetim godinama nece traziti nekoga u sezdesetim
Traze mladog pastuha
Zena u pedesetim godinama nece traziti nekoga u sezdesetim
0
ALPHA ET OMEGA
Imam jednu prijateljicu, 53 godine, zenska gori, sami misic, ista Black Widow.
Realno gledano pojela bi dvadeset godina mladjeg frajera.
Znaci ista :

Realno gledano pojela bi dvadeset godina mladjeg frajera.
Znaci ista :

2
2
Zene vole muškarca uz koje osjećaju sigurnost, toplinu, ljubav, pažnju a da pri tome takav ne gubi na muzevnosti ili samosvjesnosti.
1
1
Oko mene kad se uzvrti ona od 21 god tacno mi nekako prodje kroz glavu “ovo nije fer” 
2
2
ALPHA ET OMEGA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Kad su muškarci znali sta žene vole :face
1
1
Control + Alt + Delete