O čemu trenutno razmišljate
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Re: O čemu trenutno razmišljate
Kako je glupo kad nemas izbora ili ti je jedini drugi izbor onaj kojeg nitko ne zeli, a to je da sjedis kuci nezaposlen. Dosadilo mi malo svake tri mjesece mjenjavat poziciju, ucit sve na novo, s pocetka. Nitko se ne pita mogu li ja to i da li hocu uopste.
Daj Boze jednog dana da nadjem posao koji ce mi odgovarati i gdje necu svake sedmice radit nesto drugo. Da neko cijeni moj rad i prvenstveno moju skolu, koju isto kao i da nemam. Bar me placaju tako.Ponekad je zaista najbolje ne pokazati sve sto znas kako ne bih sebe uvalio u take neke situacije. Da se razumemo, sretna sam sto uopste imam posao ali stvarno je mnogo za podnjeti.
Neki dan bila na seminaru pa zadnje predavanje imala 1:1 sa jednom magistrom arhivistike, zbog korone, a i jedina sam bila iz tog faha. I pricamo mi odakle ja tu, za sta mi treba ovaj izpit bla bla. Ja joj ispricam sve, zena se drzi za glavu. Pozeli mi puno srece, ali za ubuduce, ne ovo sto mi se sad desava.
Nekad sam stvarno tuzna iako znam da ima ljudi kojima je jos gore, ali to ne mjenja moju situaciju, niti se ja osjecam bolje.
Daj Boze jednog dana da nadjem posao koji ce mi odgovarati i gdje necu svake sedmice radit nesto drugo. Da neko cijeni moj rad i prvenstveno moju skolu, koju isto kao i da nemam. Bar me placaju tako.Ponekad je zaista najbolje ne pokazati sve sto znas kako ne bih sebe uvalio u take neke situacije. Da se razumemo, sretna sam sto uopste imam posao ali stvarno je mnogo za podnjeti.
Neki dan bila na seminaru pa zadnje predavanje imala 1:1 sa jednom magistrom arhivistike, zbog korone, a i jedina sam bila iz tog faha. I pricamo mi odakle ja tu, za sta mi treba ovaj izpit bla bla. Ja joj ispricam sve, zena se drzi za glavu. Pozeli mi puno srece, ali za ubuduce, ne ovo sto mi se sad desava.
Nekad sam stvarno tuzna iako znam da ima ljudi kojima je jos gore, ali to ne mjenja moju situaciju, niti se ja osjecam bolje.
5
3
2
2
Zadnja izmjena: uvijek_kontra, dana/u 21 okt 2020, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
O očima najljepsim.

0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Neću da razmišljam. :haya
Što sam razmišljala sam danas dovoljno.
Što sam razmišljala sam danas dovoljno.
2
1
1
1
Sta jesti, danas sam usput namotao pite kod zige za dorucak 
1
1
ALPHA ET OMEGA
S kime da uparim @Tarantino 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
A sta mislis sa sobom?
Na prvu ti se nik prvo dopao
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Mogla sam... Ostavljaću mu pjesme, posvetiti stihove, @Moonlight će nas zamišljati...
On će me ignorisati, biće to prava plaFonska ljubav
4
3
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Pa ne bi rekla da ce ignorisati
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Stvarno?!
0
Pokusaj
0
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15626
Ma neki je mangup, ni da kaze hvala za dobrodošlicu :face
3
1
1
1
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Razmišljam da li da Pinkiju dodijelim forumaša ili forumašicu
2
2
Coek procitao par postova i pobjegao glavom bez obzira 
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Tebe su stvarno pokvarili na čovječe ne ljuti se