tu sam ja al necu zbog onog supka da dolazim na forum pa ovako ponekad naletim
Limeni predmet želje...
Re: Limeni predmet želje...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Zavisi za sta ti treba tacno, ako je neki light offroad dobar je i lagan za odrzavanje i nije skup....ako bas nekome treba da se izivljava i stigne gdje god hoće preporucio bih neki Mitsubishi Pajero iz devedesetih.Max je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:11ne znam koliki ti treba, ali ja danima razmišljam o ovome:Ommadawn je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:08 Prijatelj kupio Volvo V90. Ma makina samo takva, bas mi se svidja.
Jucer se vozimo zena i ja nekakvim sumskim putem, velim ja "kako smo krenuli, trebat ce nam terenac", kad ona "Lada Niva". Ja gledam u nju, rekoh "Zasto da ne, samo im je limarija losa. Ali da prvo malo pogledamo kakvog Land Rovera iz 70 i neke".
Oni Mercedesi Geländewagen su bas skupi a ni Honda CRV nije bas daleko od toga.
mal ušušan mogu sa njim na sve...
Ne znam kako ovo nije zavrsilo na onoj temi pogresno tumacenje
1
1
ma meni lično za privremene offroad avanture....pink floydd je napisao/la: ↑23 okt 2020, 08:08Zavisi za sta ti treba tacno, ako je neki light offroad dobar je i lagan za odrzavanje i nije skup....ako bas nekome treba da se izivljava i stigne gdje god hoće preporucio bih neki Mitsubishi Pajero iz devedesetih.
Ne znam kako ovo nije zavrsilo na onoj temi pogresno tumacenje![]()
0
I say what I think, I think what I say
evo vam malo inspiracije za zezu.
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
mogu li sva tri?
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Otac od mog nekadašnjeg radnog kolege ima Mercedes 190E iz 1990-e godine. Bijele boje, motor 2,0 benzinac. Prošle godine je uzeo sebi novog Golfa a sinu, mom kolegi, dao to auto. Ljetos svratim do velike radionice koju smo nekad koristili da napravim nešto na svom autu, kad on tamo sa tim Mercedesom.
Prethodno znam da je taj Mercedes imao problema sa paljenjem koje ni ovlašteni serviser u našem gradu nije uspio da riješi pa je taj moj kolega išao korak po korak dok nije konačno riješio kvar. Taj dan ga je polirao pa sam, čekajući da se moj auto malo ohladi kako bih mogao srediti to što sam trebao, malo popričao sa njim.
Prije njegovog oca, auto je posjedovao njegov prijatelj - čovjek sa nekom dijagnozom. Dakle svaki šraf na donjem dijelu je zamijenjen sa šrafom od najkvalitetnijeg materijala - dakle yebo Rolls Roycea šta je to. Maksimalno je zaštićen protiv korozije, pažen da na njega ni kiša ne pada ako baš ne mora. Kako pomalo i poznajem tog čovjeka, znam da je jednom došao po ženu sa biciklom i kišobranom na željezničku stanicu kada je bio ogroman pljusak, da ne bi morao auto izložiti kiši (tad se radilo o BMW-u koji je posjedovao) a da ne pričam kakvu sve kozmetiku ima u garaži.
I taj moj kolega želi to auto da proda jer ima već par auta u garaži viška ali ne bi baš svakome.
Neku večer ga sretnem, popričamo malo i opet vidim taj auto.
Kažem “Da imam potrebu za još jedno auto, taj Mercedes bi bio moj. Ne bih te mnogo pitao za cijenu”.
Prethodno znam da je taj Mercedes imao problema sa paljenjem koje ni ovlašteni serviser u našem gradu nije uspio da riješi pa je taj moj kolega išao korak po korak dok nije konačno riješio kvar. Taj dan ga je polirao pa sam, čekajući da se moj auto malo ohladi kako bih mogao srediti to što sam trebao, malo popričao sa njim.
Prije njegovog oca, auto je posjedovao njegov prijatelj - čovjek sa nekom dijagnozom. Dakle svaki šraf na donjem dijelu je zamijenjen sa šrafom od najkvalitetnijeg materijala - dakle yebo Rolls Roycea šta je to. Maksimalno je zaštićen protiv korozije, pažen da na njega ni kiša ne pada ako baš ne mora. Kako pomalo i poznajem tog čovjeka, znam da je jednom došao po ženu sa biciklom i kišobranom na željezničku stanicu kada je bio ogroman pljusak, da ne bi morao auto izložiti kiši (tad se radilo o BMW-u koji je posjedovao) a da ne pričam kakvu sve kozmetiku ima u garaži.
I taj moj kolega želi to auto da proda jer ima već par auta u garaži viška ali ne bi baš svakome.
Neku večer ga sretnem, popričamo malo i opet vidim taj auto.
Kažem “Da imam potrebu za još jedno auto, taj Mercedes bi bio moj. Ne bih te mnogo pitao za cijenu”.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
e cuj ide biciklom da mu ne bi auto pokislo
kad je covjek rob autu... isto tako moj dajdza, auto parkirano a on taksijem, zao mu ga haha
3
3
1811
Uh taj je još dobar.
Ima ljudi koji drže auta u garaži, skuhaju kafu, ode u garažu i gleda auto dok pijucka kafu.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Jaooo
Tako mi kad smo živjeli kod mojih dok smo čekali kuću, svi nam govorili kako vam nije zao, zimi se mrzne a ljeti se kuha
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Jednom sam kod Zenice vidio ficu i to onaj prvi manji model, nov-novcat, sve u njemu novo i ocuvano ... Pitam vlasnika kako odakle, kaze od nekih kucnih poznanika, dedo i nana, kupili ga novog i koristili samo kad idu na godisnji odmor, uvijek bio u garazi ispod deke da ne pada prasina po njemu, samo jednom pokisao.
Kupio ga od njih za 600 KM ...
1
1
Ma najgore je biti rob stvari.
Ja eto nisam baš da palim auto za kratke relacije pogotovo zimi ali kad je nevrijeme, ne mislim se smrzavati kilometar dva.
Jednom tako otišao po dijete u školu kad će ovaj jedan naš “ej znaš da nije dobro da se auto pali zimi na kratke relacije, nije dobro za motor...”. Lik došao pješke po svoje dijete, ima novog BMW-a i žena novog Golfa.
“Znam, nije mene auto kupilo nego sam ja auto”.
3
3
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem