Evo zašto je super hodati sa starijim frajerom

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Odgovori
storm
Administrator
Reactions: 38060

Evo zašto je super hodati sa starijim frajerom

Post Postao/la storm »

Nudim pandan temi o starijim ženama i mlađim muškarcima, pa da malo i o tome raspravimo :oo

slika

Razlike između partnera s godinama kao da se povećavaju, a nije neobično vidjeti ženu i do 20 godina mlađu od partnera, ali i obratno. No prije nego što krenete s predrasudama, prisjetite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s bitno starijim muškarcem
t.portal.hr

Imaju više seksualnog iskustva
Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitetu. Kvaliteta je na cijeni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi dečki jednostavno još nisu naučili.

Opušteniji su
Znaju uživati u trenucima, smirenije uživaju u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate popiti da biste mogli pratiti razuzdanog 25-godišnjeg dečka na partyjima. I sa starijim tipom možete partijati, ali nešto smirenije i umjerenije.

S njim više možete razgovarati
Razgovor s mlađim frajerom može biti dosta iscrpljujući. Ili će vam se činiti da nema ništa u glavi ili je pun ideala o tome kako će spasiti svijet. U oba slučaja, jako iscrpljujuće.

Znaju koji su najbolji restorani
Vjerojatno zna gdje ćete pojesti najbolju hranu. Koji su fensi, etno, tradicionalni restorani. Tko ima najbolji omjer kvalitete i cijene i sigurno je s vinske karte probao i neka finija vina koja će vam rado preporučiti.

Imaju životno iskustvo
Jedna od najvećih prednosti hodanja sa starijim frajerom je njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne uzrujava se zbog nepotrebnih stvari.

Razmazit će vas
Mlađi muškarci su tako slatki, ali, priznajmo, nemaju pojma kako razmaziti ženu. Možda zato što su u svom svijetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držat će vas kao princezu. Sjetit će se donijeti vam nešto s putovanja, jer već ima svijest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupit će vam cvijeće iz istih razloga. Jednostavno znaju.

Obično su spremni na dulju vezu
Odlična stvar sa starijim frajerima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su skrasiti se, a uostalom možda su i u godinama kada nemaju snage tulumariti cijelu noć i upucavati se svaki vikend drugoj. Jednostavno ne trebaju više dokazivanja.

Obično su situirani i imaju novca
Iako to ne želimo priznati, lijepo je kad ti frajer može priuštiti više od šalice kave i hamburgera. Mlađi frajeri su obično švorc, dok bi oni u godinama ipak trebali znati bolje baratati novcem pa ćete moći zajedno uživati u nekim luksuznijim stvarima.

No da ne bi bilo zabune, osobnost, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati uz godine. Jako je puno odraslih a nezrelih frajera i mladih muškaraca s velikom dozom iskustva, odgovornosti i znanja.
3
1 slika 2 slika
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Re: Evo zašto je super hodati sa starijim frajerom

Post Postao/la Max »

Čini mi se da i kada budem imao 90 da će mi hanuma govorit..

NISI DIJETE VIŠEEEEE

:valja
8
8 slika
I say what I think, I think what I say
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 23 okt 2020, 08:37 Nudim pandan temi o starijim ženama i mlađim muškarcima, pa da malo i o tome raspravimo :oo

slika

Razlike između partnera s godinama kao da se povećavaju, a nije neobično vidjeti ženu i do 20 godina mlađu od partnera, ali i obratno. No prije nego što krenete s predrasudama, prisjetite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s bitno starijim muškarcem
t.portal.hr

Imaju više seksualnog iskustva
Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitetu. Kvaliteta je na cijeni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi dečki jednostavno još nisu naučili.

Opušteniji su
Znaju uživati u trenucima, smirenije uživaju u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate popiti da biste mogli pratiti razuzdanog 25-godišnjeg dečka na partyjima. I sa starijim tipom možete partijati, ali nešto smirenije i umjerenije.

S njim više možete razgovarati
Razgovor s mlađim frajerom može biti dosta iscrpljujući. Ili će vam se činiti da nema ništa u glavi ili je pun ideala o tome kako će spasiti svijet. U oba slučaja, jako iscrpljujuće.

Znaju koji su najbolji restorani
Vjerojatno zna gdje ćete pojesti najbolju hranu. Koji su fensi, etno, tradicionalni restorani. Tko ima najbolji omjer kvalitete i cijene i sigurno je s vinske karte probao i neka finija vina koja će vam rado preporučiti.

Imaju životno iskustvo
Jedna od najvećih prednosti hodanja sa starijim frajerom je njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne uzrujava se zbog nepotrebnih stvari.

Razmazit će vas
Mlađi muškarci su tako slatki, ali, priznajmo, nemaju pojma kako razmaziti ženu. Možda zato što su u svom svijetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držat će vas kao princezu. Sjetit će se donijeti vam nešto s putovanja, jer već ima svijest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupit će vam cvijeće iz istih razloga. Jednostavno znaju.

Obično su spremni na dulju vezu
Odlična stvar sa starijim frajerima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su skrasiti se, a uostalom možda su i u godinama kada nemaju snage tulumariti cijelu noć i upucavati se svaki vikend drugoj. Jednostavno ne trebaju više dokazivanja.

Obično su situirani i imaju novca
Iako to ne želimo priznati, lijepo je kad ti frajer može priuštiti više od šalice kave i hamburgera. Mlađi frajeri su obično švorc, dok bi oni u godinama ipak trebali znati bolje baratati novcem pa ćete moći zajedno uživati u nekim luksuznijim stvarima.

No da ne bi bilo zabune, osobnost, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati uz godine. Jako je puno odraslih a nezrelih frajera i mladih muškaraca s velikom dozom iskustva, odgovornosti i znanja.

Uglavnom.se slažem. Mada...hmmmm. Ništa ništa :hehe
1
1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

Ima istine u napisanom, ima :kriv
1
1 slika
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Dina je napisao/la: 23 okt 2020, 10:57 Ima istine u napisanom, ima :kriv

Ma znaš šta ljudi ne znaju kad promatraju ovakve parove....da , po sebi govorim, partneri uopće ne vide godine kao.prepreku jer to nije nešto što odredjuje duhovnost, inteligenciju, ili karakter osobe s kojom si u vezi.
3
1 slika 2 slika
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10438

Post Postao/la WhiskeyPete »

Danas je sugar-daddy najpoželjniji. :ooo

"Iskustva i mudrost" su za rijetke.
3
2 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37563

Post Postao/la dmr »

meni su stariji frajeri odbojni, isto kao i svi ostali :keke
7
6 slika 1 slika
make your move :damir
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Kaze stariji frajeri su ko lav u krevetu,svako malo rikne :oo
10
10 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
pink floydd
Prvi Valentajn foruma
Prvi Valentajn foruma
Reactions: 17029

Post Postao/la pink floydd »

dmr je napisao/la: 23 okt 2020, 12:43 meni su stariji frajeri odbojni, isto kao i svi ostali :keke
To što si reko
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15632

Post Postao/la Moonlight »

R4IN je napisao/la: 23 okt 2020, 12:47 Kaze stariji frajeri su ko lav u krevetu,svako malo rikne :oo
Znaci valja mi mlađeg tražiti ako mi je tvoj život mio :zbunj
4
3 slika 1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Moonlight je napisao/la: 23 okt 2020, 13:13
R4IN je napisao/la: 23 okt 2020, 12:47 Kaze stariji frajeri su ko lav u krevetu,svako malo rikne :oo
Znaci valja mi mlađeg tražiti ako mi je tvoj život mio :zbunj
I labavi zna da zabavi :haha
3
1 slika 2 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Jedva cekam da postanem stariji frajer. :jupi
3
3 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

OT: Istina. Sjecam se kad sam kao 18-godisnjak isao sa dizacima i hrvacima na vansezonske pripreme u Split, hotel Lav ... petnaestak nas sportista, sve masina do masine, mladi jaki zdravi utrenirani ... i u hotelu mladja plavusa koja gori i njen sugar-dady, sijeda glava. Zenska prezgodna ... gdje god ona, pola ekipe na isto mjesto. Ona na bazen, ekipa ne skace sa trambuline nego sa ograde sprata iznad trambuline da se dokazu ... sijeda glava samo gleda i smjeska se, zensku za rucicu i u sobu a ti Buki i ekipa gurajte zeljezo do besvijesti ... :haha

... srecom i ja ostarih. :cool
4
4 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

Buki je napisao/la: 24 okt 2020, 03:28 OT: Istina. Sjecam se kad sam kao 18-godisnjak isao sa dizacima i hrvacima na vansezonske pripreme u Split, hotel Lav ... petnaestak nas sportista, sve masina do masine, mladi jaki zdravi utrenirani ... i u hotelu mladja plavusa koja gori i njen sugar-dady, sijeda glava. Zenska prezgodna ... gdje god ona, pola ekipe na isto mjesto. Ona na bazen, ekipa ne skace sa trambuline nego sa ograde sprata iznad trambuline da se dokazu ... sijeda glava samo gleda i smjeska se, zensku za rucicu i u sobu a ti Buki i ekipa gurajte zeljezo do besvijesti ... :haha

Ah i to je život.
Nekad si yebač, nekad drkadžija.
3
3 slika
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

https://www.24sata.hr/show/milijana-ima ... ezi-724154
Tamam se ponadao da je dosla pameti 😮
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31153

Post Postao/la hani_jong_un »

bolje vam je s mladjim bgm
4
2 slika 2 slika
1811
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Ommadawn je napisao/la: 24 okt 2020, 07:17
Buki je napisao/la: 24 okt 2020, 03:28 OT: Istina. Sjecam se kad sam kao 18-godisnjak isao sa dizacima i hrvacima na vansezonske pripreme u Split, hotel Lav ... petnaestak nas sportista, sve masina do masine, mladi jaki zdravi utrenirani ... i u hotelu mladja plavusa koja gori i njen sugar-dady, sijeda glava. Zenska prezgodna ... gdje god ona, pola ekipe na isto mjesto. Ona na bazen, ekipa ne skace sa trambuline nego sa ograde sprata iznad trambuline da se dokazu ... sijeda glava samo gleda i smjeska se, zensku za rucicu i u sobu a ti Buki i ekipa gurajte zeljezo do besvijesti ... :haha

Ah i to je život.
Nekad si yebač, nekad drkadžija.
Ah svi smo mi poceli kao drkadzije, uglavnom ... (ja nisam, rano sam poceo svlacit' suknjice, ali kazem za ostale) ... a onda zavrsimo kao jebaci, nas nekoliko ... :zbunj
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”