One-Night-Stand
Re: One-Night-Stand
Počelo kao O-N-S nakon jednog derneka.
Onda se ponovilo par puta. Onda skontamo da eto probamo. I nakon par mjeseci završi katastrofom. Ja zajebo svu stvar.
Onda se ponovilo par puta. Onda skontamo da eto probamo. I nakon par mjeseci završi katastrofom. Ja zajebo svu stvar.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
zaljubio se?
3
1
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jest se zaljubio da je na kraju sve dokazao
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ili nije trebao da ponavlja
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ljudi svašta nesta smatraju pod ons... po meni jedino ispravni je onaj da si se tu noć i upoznao i desilo se i gotovo...
Po meni nije ons kada se iz neke relacije znate i ono gledate se i sl. I onda se sretnete negdje u nekoj prilici i desi se i onda skontate da to nije bilo pametno
2
2
samo malo provociram 
Ma jok.
Izašao jednu noć s jaranom, popilo se a naletim na njenu drugaricu i krenem je bariti. Iz čistog pasjaluka. I naravno ova ti ispriča njoj, đe neće jel, i ova popizdi.
Najgore je što smo išli na ista predavanja.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
što mi je ovo nešto poznato
0
samo malo provociram 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295
Spolne bolesti i zaštita
Kod seksa za jednu noć trebate biti oprezni po pitanju zdravstvenog statusa druge osobe. Budući da osobu ne znate od prije, najbolje ju je otvoreno pitati o njihovu zdravlju i spolnim bolestima. Naravno da usmena riječ nije garancija sigurnosti, stoga je odluka želite li vjerovati osobi u potpunosti na vama. U ovakvim situacijama korištenje zaštite neka vam bude imperativ.
1
1
Heidi je napisao/la: ↑23 okt 2020, 09:39Spolne bolesti i zaštita
Kod seksa za jednu noć trebate biti oprezni po pitanju zdravstvenog statusa druge osobe. Budući da osobu ne znate od prije, najbolje ju je otvoreno pitati o njihovu zdravlju i spolnim bolestima. Naravno da usmena riječ nije garancija sigurnosti, stoga je odluka želite li vjerovati osobi u potpunosti na vama. U ovakvim situacijama korištenje zaštite neka vam bude imperativ.
0
Pa povuces je malo za kosu ako ne ostane u ruci dobra jeHeidi je napisao/la: ↑23 okt 2020, 09:39Spolne bolesti i zaštita
5
3
1
1
1
1
ALPHA ET OMEGA
Ima tu i nekih ljepih sjecanja koja ostaju, nije sve tako crno, npr. Meni je ostalo fino sjecanje a i njoj sigurno, kad smo se sreli u orebicu na partiju na plazi, plesali zezali se, kasnije se izdvojili na plazu, ja ukradem jednu pedalinu
dodjem po nju,uskoci odpedalamo na pucinu, skinemo se goli,kupamo se skacemo (cak je imala tobogan) pa mazimo..
Kasnije skontamo da se sve moglo vidjeti na mjesecini ko je gledao sa plaze..
Al eto sve je to bilo spontano
Kasnije skontamo da se sve moglo vidjeti na mjesecini ko je gledao sa plaze..
Al eto sve je to bilo spontano
3
1
1
1
1
1
ALPHA ET OMEGA
zar nije Stand - stajati? 
2
2