Vase licno misljenje o virusu covid-19
Re: Vase licno misljenje o virusu covid-19
Bil hoce da uspori rast populacije u siromasnim zemljama sa visokom stopom smrtnosti djece. Zato ljudi radjaju dosta djece. Zemlje sa najvecom stopom rasta populacije.
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Pa eno kinezi ih vazda nose, pa fali li im sta? Umiru mladi? Ko ce te natjerati na planini ili negdje da nosis masku? Ne nosim je. Stavim je kada ulazim negdje i tjt.R4IN je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:46A zamisli sad da jos par godina moramo stalno nositi maske kako to utice na organizam.Arslan_11 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:41 Corona ili ti ga covid 19. Sta znam, ja i medicina smo na vi. Moje misljenje je slijedece, a sto je najvaznije, ne namecem ga nikome kao ispravno.
Postoji odavno, mutirao prirodno ili umjetno nije ni bitno za nasu svakodnevnicu, tu je. Strah od nepoznatog, panika, pandemija. Veoma lako se prenosi sto smatram i da jeste izazvalo svu ovu paniku. Sada vec preuvelicano sve, prosla je skoro godina, a znamo da je 0,6% stanovnistva zarazeno. Vecina i ako je zarzena prosla bez ili sa blagim simptomima. Sta ce biti posljedice ovoga svega tek cemo da vidimo. Mislim da nece biti nimalo ugodne.
Da li postoji prica iza svega ovoga? Moguce, ne treba biti iskljuciv. Ali isto tako muka mi je od teorija zavjere. bljak. Zdravlje je vec odavno veoma unosan biznis i cisto sumnjam da farmaceutski giganti imaju neku potrebu za dodatnom zaradom.
Sto se tice bil gates-a. Ima njegov interviju na netu poslusajte, ali ono sto on kaze, a ne sta kazu oni sto zaustave isit kada kaze da uspori rast populacije.
A so se tice bila
D44666AB-919C-4F84-9BAA-72817824D684.jpeg
0
Until I die!
Until I die!
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
ja nosim is2 masq od kako je pocelo ovo sranje i nista mi ocm
2
2
1811
Juzni Sudan. Kakav raj na zemlji. Pogotovo za malu djecicu.
2
1
1
1
Until I die!
Until I die!
A ko je on da o tome odlucuje
Planeta zemlja moze podnjeti al njihov nakaradni sistem ne moze u tome je kvaka sve se svodi na kontrolu ljudi.
0
ALPHA ET OMEGA
Oni se bore za nesto svoje,a mozda i gledaju drugacije na stvari Toliko gladnih ima i toliko super bogatih pa sta onda ne valja u sistemu?
0
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 23 okt 2020, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA
De mi reci kod nas 90% maski koje ne mogu zasititi od virusa za koji se tvrdi vazno je da je na licu ma kakva bila, to je vec politika..
Sta je sa onima koji su prebolovali imaju antitjela i oni moraju opet nositi...
Sve mi vise lici na stado ovaca, koje samo vidi “maske se moraju nositi”
0
ALPHA ET OMEGA
Drug istina je uvijek negdje u sredini. Zato ja sebi uvijek ostavljam mogucnost da promjenim misljenje na osnovu cinjenica. Nemoj biti tvrdoglav i kao sto kazu cesto teoreticari razmisli svojom glavom.
To ti je kao sto kazu ljudi nikad nisu bili depresivniji. Kako znamo? Od kada se odvojeno vodi statistika za svaku psihicku bolest posebno. Nekad su svi caknuti bili sizofrenicari. Nekad su i autisticni ljudi vodjeni pod nekom zbirnom kategorijom. Tek od 94 se u Americi,ja mislim, vodi statistika o autizmu . Nek me Iskra ispravi ako negdje grijesim.
I nemoj govoriti o djeci nista. Djeca ne biraju gdje se radjaju. Lako je nama koji uzivamo u svim blagodatima koji nudi danasnjica palamuditi. Bas me zanima da li bi se koje dijete koje nema vode i hrane mijenjalo za skolsku klupu.
1
1
Until I die!
Until I die!
Ode ti u neku drigi stranu, filozofije..Arslan_11 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:50Drug istina je uvijek negdje u sredini. Zato ja sebi uvijek ostavljam mogucnost da promjenim misljenje na osnovu cinjenica. Nemoj biti tvrdoglav i kao sto kazu cesto teoreticari razmisli svojom glavom.
To ti je kao sto kazu ljudi nikad nisu bili depresivniji. Kako znamo? Od kada se odvojeno vodi statistika za svaku psihicku bolest posebno. Nekad su svi caknuti bili sizofrenicari. Nekad su i autisticni ljudi vodjeni pod nekom zbirnom kategorijom. Tek od 94 se u Americi,ja mislim, vodi statistika o autizmu . Nek me Iskra ispravi ako negdje grijesim.
I nemoj govoriti o djeci nista. Djeca ne biraju gdje se radjaju. Lako je nama koji uzivamo u svim blagodatima koji nudi danasnjica palamuditi. Bas me zanima da li bi se koje dijete koje nema vode i hrane mijenjalo za skolsku klupu.
Eto ti razmisli zivimo je svijetu gdje vise ljudi(djece)umire od gladi nego od korone,a problem je stariji.. sta nam to govori?
0
ALPHA ET OMEGA
Ma sta je problem nositi masku da zastitis ljude oko sebe? Maskom ti smanjujes mogucnost da zarazis nekog pored sebe. Ne iskljucujes je samo je smanjujes osim ako nemas onu ppp5 kako vec ide oznaka. Pa onda reci hirurzima ta ce vam maska kada operistet. Kihnite jos koji put, zakasljite se dok operisete nekom srce. Ma sta ce vam i operaciona sala, ko da vrata mogu zaustaviti virus i bakteriju, operisi na heco pijaci.R4IN je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:41De mi reci kod nas 90% maski koje ne mogu zasititi od virusa za koji se tvrdi vazno je da je na licu ma kakva bila, to je vec politika..
0
Until I die!
Until I die!
Vecina donacija zavrsi u pogresnim rukama il za dalju kontrolu..
0
ALPHA ET OMEGA
A gdje najvise ljudi/djece umire od gladi?R4IN je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:55Ode ti u neku drigi stranu, filozofije..Arslan_11 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:50
Drug istina je uvijek negdje u sredini. Zato ja sebi uvijek ostavljam mogucnost da promjenim misljenje na osnovu cinjenica. Nemoj biti tvrdoglav i kao sto kazu cesto teoreticari razmisli svojom glavom.
I nemoj govoriti o djeci nista. Djeca ne biraju gdje se radjaju. Lako je nama koji uzivamo u svim blagodatima koji nudi danasnjica palamuditi. Bas me zanima da li bi se koje dijete koje nema vode i hrane mijenjalo za skolsku klupu.![]()
Eto ti razmisli zivimo je svijetu gdje vise ljudi(djece)umire od gladi nego od korone,a problem je stariji.. sta nam to govori?
0
Until I die!
Until I die!
Koga ja to ugrozavam ako sam zdrav ili ako sam prebolovao?Arslan_11 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:56Ma sta je problem nositi masku da zastitis ljude oko sebe? Maskom ti smanjujes mogucnost da zarazis nekog pored sebe. Ne iskljucujes je samo je smanjujes osim ako nemas onu ppp5 kako vec ide oznaka. Pa onda reci hirurzima ta ce vam maska kada operistet. Kihnite jos koji put, zakasljite se dok operisete nekom srce. Ma sta ce vam i operaciona sala, ko da vrata mogu zaustaviti virus i bakteriju, operisi na heco pijaci.R4IN je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:41
De mi reci kod nas 90% maski koje ne mogu zasititi od virusa za koji se tvrdi vazno je da je na licu ma kakva bila, to je vec politika..
A za tvoju informaciju sale su pune kod nas mrse.
0
ALPHA ET OMEGA
Nije bitno gdje vec sto se ne vodi kampanja kao za koronu.
0
ALPHA ET OMEGA
evo navest cu ti konkretan primjer. Ja nosim masku kada ulazim kod kolegice u kancelariju, ne sjedim sa njom u istoj od maja. Sjedili smo skupa 10godina u istoj kanc. Muz joj se bori sa rakom pluca. Jel ja znam da nemam koronu? ne znam, mozda nemam sipmtopme, mozda se jos nisu pojavili.R4IN je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:03Koga ja to ugrozavam ako sam zdrav ili ako sam prebolovao?Arslan_11 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:56
Ma sta je problem nositi masku da zastitis ljude oko sebe? Maskom ti smanjujes mogucnost da zarazis nekog pored sebe. Ne iskljucujes je samo je smanjujes osim ako nemas onu ppp5 kako vec ide oznaka. Pa onda reci hirurzima ta ce vam maska kada operistet. Kihnite jos koji put, zakasljite se dok operisete nekom srce. Ma sta ce vam i operaciona sala, ko da vrata mogu zaustaviti virus i bakteriju, operisi na heco pijaci.
A za tvoju informaciju sale su pune kod nas mrse.
Jel ja trebam sada da glumim strucnjaka i da nedaj boze prenesem njoj koronu, a ona svom muzu? Neka hvala ne zelim to niti da zamisli.
Znam za mrsu. Pune su koliko vec!
2
2
Until I die!
Until I die!
Ma vodi se, kako se ne vodi. Samo sto ne primjecujes nesto takvo kada ti je sve potaman. Sada kada moramo masku staviti brinemo se o tudjim problemima.
0
Until I die!
Until I die!
Ljidi zavoravljaju na moc naseg tjela, koje je u stanju za par dana proizvesti antitjela za koronu, na sta ljudi potrose grdne pare i mjesece...
Pitanje je dal pustiti prirodnim putem da se tjelo izbori ili se vakcinisati valacinama ne znajuci sta je sve u njima i kakve sve posljedice mogu prouzrokovati.
Pitanje je dal pustiti prirodnim putem da se tjelo izbori ili se vakcinisati valacinama ne znajuci sta je sve u njima i kakve sve posljedice mogu prouzrokovati.
0
ALPHA ET OMEGA