Miss Y. je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:11
Buki probaj neke novitete ako ima tamo, to su ti sve stari parfemi...Invictus izašao ihahaj davno
C.Herrera je top i Chanel
Nema veze kad je neki parfem izasao ... Kad ove sve poredam mozda je Kuros najbolji a izasao je 80-tih.
Buki je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:34
Danas se ponovio ... Paco Rabanne Invictus ...
Recenzija - nisam odusevljen ... nije bas moj tip parfema ali moze proci za svakodnevno nosenje. Na papiricu je bio mnogo ostriji i podsjecao je na Le Male sa malo ostrijom linijom, ali na kozi nakon pola sata je ugodno blag, tipican ljetni parfem, vise romantican nego zavodljiv.
Isao sam iskreno da uzmem Sauvage ali mi je za ovu klimu definitivno preostar pa cu to ostaviti za zimu kad se vratim.
Impresije nakon nosenja - definitivno je izdrzljiv, miris se dobro drzi nakon pet sati nosenja, i prilicno je intenzivan.
Tako da - jes', dobar je.
Miss Y. je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:11
Buki probaj neke novitete ako ima tamo, to su ti sve stari parfemi...Invictus izašao ihahaj davno
C.Herrera je top i Chanel
Nema veze kad je neki parfem izasao ... Kad ove sve poredam mozda je Kuros najbolji a izasao je 80-tih.
A i zasto? Da fino mirisem na gradilistu?
Slazem se sa tobom i ja imam parfema koje koristim preko 10 godina i uvijek cu ih koristiti, jer druge koliko god da mi se dopadali uvijek ostat cu vjerna tim svojim starim.. Ja ne znam biti bez tih parfema, oni su mi licna karta, po njima me prepoznaju... . Jednostavno .
Miss Y. je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:47
1.milion dobar al prevaziđen
212 divan
Ne moze biti dobar a prevazidjen. ili je dobar ili nije dobar.
I tako u tolikoj paleti parfema je skoro nemoguce prepoznati koji je koji.
Mozda nije prava riječ ali konkretno to mislim na parfeme na koje svaka treća osoba mirise jer je jedno vrijeme bio bas IN a i fin je odnos cijene i kvaliteta.
Meni je to lično bzvz. Od 5 muškaraca na poslu 3-4 mirisu na isti.
I ja imam parfeme koji su od prije 15god al zato jer me nešto veze za njih, i uvijek ih moram imati.
Al to ne znaci da ne kupujem neke nove linije, ako mi se svide.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran
Buki je napisao/la: ↑26 okt 2020, 02:17
Ne moze biti dobar a prevazidjen. ili je dobar ili nije dobar.
I tako u tolikoj paleti parfema je skoro nemoguce prepoznati koji je koji.
Mozda nije prava riječ ali konkretno to mislim na parfeme na koje svaka treća osoba mirise jer je jedno vrijeme bio bas IN a i fin je odnos cijene i kvaliteta.
Meni je to lično bzvz. Od 5 muškaraca na poslu 3-4 mirisu na isti.
I ja imam parfeme koji su od prije 15god al zato jer me nešto veze za njih, i uvijek ih moram imati.
Al to ne znaci da ne kupujem neke nove linije, ako mi se svide.
Znam ... Hugo Boss ... mislim predobar je ali bas kako kazes. Sjecam se kad je svako mirisao na Kuros ili Old Spice, tad je i Pino Silvestre postajao osvjezenje.
Nema vise... Iz Amerike zadnji put narucio tri. I onda, kao ono kod cara "kada ima masla i po.....". Sada ga nema! Parfem kojem nijedan koji sam pokusao nisu ni do "koljena". Sad poceli neke nove varijante ovoga da prave, kupio dvije, sam u sebi sam ih kleo, ne valjaju.
Fatih je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:28
Nema vise... Iz Amerike zadnji put narucio tri. I onda, kao ono kod cara "kada ima masla i po.....". Sada ga nema! Parfem kojem nijedan koji sam pokusao nisu ni do "koljena". Sad poceli neke nove varijante ovoga da prave, kupio dvije, sam u sebi sam ih kleo, ne valjaju.
CAR SVIH PARFEMA....RIP!
Ma to je marketinska foluska, pokvare dobru liniju pa isto prodaju pod nesto novo.
Fatih je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:28
CAR SVIH PARFEMA....RIP!
Ma to je marketinska foluska, pokvare dobru liniju pa isto prodaju pod nesto novo.
Dvije linije tih "novih" probao, nemaju veze sa tonovima ovog parfema. Ne lice ni po cemu, osim po imenu.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.