Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Provedena su brojna istraživanja muško-ženskih prijateljstava koja su dala vrlo različite rezultate. Najznačajniji, vezani uz muško-ženske odnose, su:
muškarci procjenjuju da njihove ženske prijateljice koketiraju s njima čak i onda kad ne koketiraju
žene imaju osjećaj da su njihovi muški prijatelji samo prijateljski nastrojeni čak i onda kada nisu
Da li se osobe u relaciji muško ženskog prijateljstva samo zavaravaju da u korjenu njihovog odnosa ne stoji seksualna privlačnost ili ne?
Kakva su vaša iskustva i sta mislite da li je m/z prijateljstvo zaista moguće?
Ja mislim da dobronamjeran odnos izmedju muškarca i žene, s kvalitetnom konverzacijom, u kojem uvažavaju jedno drugo u svakom smislu, pa i obostranom poštovanju spola , pri tom ne prelazeći granicu i ne odlazeći u sferu prisnosti , može biti moguć svakako.
Ali da muškarac i žena mogu biti prijatelji (emotivno prisni) a ne imati u podsvijesti makar malo seksualne primisli koju sami sebi obično ne priznaju, ne vjerujem .
muškarci procjenjuju da njihove ženske prijateljice koketiraju s njima čak i onda kad ne koketiraju
žene imaju osjećaj da su njihovi muški prijatelji samo prijateljski nastrojeni čak i onda kada nisu
Da li se osobe u relaciji muško ženskog prijateljstva samo zavaravaju da u korjenu njihovog odnosa ne stoji seksualna privlačnost ili ne?
Kakva su vaša iskustva i sta mislite da li je m/z prijateljstvo zaista moguće?
Ja mislim da dobronamjeran odnos izmedju muškarca i žene, s kvalitetnom konverzacijom, u kojem uvažavaju jedno drugo u svakom smislu, pa i obostranom poštovanju spola , pri tom ne prelazeći granicu i ne odlazeći u sferu prisnosti , može biti moguć svakako.
Ali da muškarac i žena mogu biti prijatelji (emotivno prisni) a ne imati u podsvijesti makar malo seksualne primisli koju sami sebi obično ne priznaju, ne vjerujem .
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- hani_jong_un
- Pjur seks

Re: Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
ustvari nije meni moguce, ne smijem da govorim u ime ostalih. posto sam mudar kako sam posto otac
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

dobro- ti imas -'prijatelja' koja je garancija da nije gej...
ili-- da mi prijateljica - spusti ruku na rame..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

. kad sam bila zadnji put- ima itekako-- primjetila sam.. cuvaj se... :ha
1
1
Imam prijateljicu iz djetinjstva
I dan danas smo ono za deset isko ne zivi tu vec 20 godina
I dan danas smo ono za deset isko ne zivi tu vec 20 godina
0
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

meni je malo pederski druzit se sa zenama
1
1
1811
Pa druzi se sa muskarcima
To je manje pederski
3
2
1
1
I say what I think, I think what I say
. eto- meni je cudno, zbilja cudno--kad vidim dva muskarca u shopingu.. npr.. toliko je to normalno biti gej danas.. 
2
2

1