Pa ono pjansko kreveljenje, a one normalaEast_side je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:38Pa reci sad kakve su slike, kad si vec dotle doguroR4IN je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:35 meni se jednom desilo fakat prilaze tri djevojke u gradu i kazu evo da ti damo slike , sjecam se da smo cugali u parku konjak neki francuski ja mazno od svojih , znam da smo ih upoznali tu noc u parku i kroz maglu se sjecam njihovih likova a tog slikanja nikako a kad sam vidio slike :face![]()
Flert...
Re: Flert...
2
2
ALPHA ET OMEGA
al e
istina i to...
Nekako sam uvijek bio slobodniji za ulete pripit već trijezan. Vjerovali ili ne, uvijek sam bio sramežljiv kada su djevojke u pitanju...
1
1
I say what I think, I think what I say
i piju cognac al nije Badel možda mooožda Stock
1
1
Kako je mene napio brat od djevojke jedne dosao ja kod nje kuci ,njeni negdje otisli da noce, nas dvoje kad odjednom on a trebao da noci kod svoje djevojke vec se posvadjali i vratio se... i nas troje cugamo a on samo pravi kuhano vino i hajde hajde... ja koma prespavao sam kod nje nisam se ni uspjeo skinuti.. kontam sutra a jest namazan lik.. 
3
3
ALPHA ET OMEGA
... kaze mi jednom Klizacica - Svidja mi se jedan frajer sa faksa, idemo zajedno na predavanja, ali ne znam koji je put do njegovog srca ...
A ja joj odgovorim - Znam tog frajera ... put do njegovog srca krece ispod njegovog pupka ...
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295
- Heidi
- Lemon Addict

Ja bih te udarila klizaljkom ispod pupkaBuki je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:57... kaze mi jednom Klizacica - Svidja mi se jedan frajer sa faksa, idemo zajedno na predavanja, ali ne znam koji je put do njegovog srca ...
A ja joj odgovorim - Znam tog frajera ... put do njegovog srca krece ispod njegovog pupka ...![]()
... Joj ti si nepopravljiv ...
![]()
![]()
![]()
3
3
- Heidi
- Lemon Addict

Kad si pjan nisi svoj.pokupio se sa amazonkom nosala me ko bebu u narucju. 
3
2
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Prvi put sam se napio 92 u oktobru, uletio zedan sa fudbala, maminom amidji rahmetli za hastal. Vidim punu čašu prozirnog. Kontakući da je voda suknem ono sve na iskap, u dahu. Tek kad sam spustio čašu sam skonto da je voda, al vatrena. Sjeo sam u neku fotelju i svunoćni ringišpil je krenuo. Nisam bljuvao i tad su stariji zaključili da imam tog potencijala...
3
3
Jednom me pozvala prijateljica na kafu, odem kad tamo i njena mladja sestra i njena prijateljica, i zezamo se, smijeh, sala, i ja odem.
Sutradan me zove ta jaranica, kaze svidio si se sekinoj jaranici, dala mi je broj da je nazoves.
Reko - daj ti njoj moj broj neka ona mene nazove.
- Ali ne radi se to tako, ti trebas nazvat ...
- Kazi da sam joj dao broj ako hoce neka me nazove.
Poslije par dana zenska zove ...
- Ko je?
- Ja ...
- Drago mi je sto si nazvala, cijenim to. Jos vise cijenim kad djevojka zna sta zeli. Mozes li mi reci sad pravi razlog zasto si me nazvala?
Suti ... nakon nekog vremena rece - Interesuje me kako se ljubis ...
- Gdje si sad?
- Kuci kod tvoje drugarice ...
- Bicu tu za dvadesetak minuta, cekaj me ...
Dodjem, pozvonim, otvori vrata ta moja jaranica, a djevojka se zaleti sa stepenica i skoci na mene, pocnemo se ljubit k'o ludi pred njom ...
Sutradan mi dosla ta jaranica na kafu u stan i poce vikat - Reci mi sta im radis! Reci mi sta im radiiis!!!

Sutradan me zove ta jaranica, kaze svidio si se sekinoj jaranici, dala mi je broj da je nazoves.
Reko - daj ti njoj moj broj neka ona mene nazove.
- Ali ne radi se to tako, ti trebas nazvat ...
- Kazi da sam joj dao broj ako hoce neka me nazove.
Poslije par dana zenska zove ...
- Ko je?
- Ja ...
- Drago mi je sto si nazvala, cijenim to. Jos vise cijenim kad djevojka zna sta zeli. Mozes li mi reci sad pravi razlog zasto si me nazvala?
Suti ... nakon nekog vremena rece - Interesuje me kako se ljubis ...
- Gdje si sad?
- Kuci kod tvoje drugarice ...
- Bicu tu za dvadesetak minuta, cekaj me ...
Dodjem, pozvonim, otvori vrata ta moja jaranica, a djevojka se zaleti sa stepenica i skoci na mene, pocnemo se ljubit k'o ludi pred njom ...
Sutradan mi dosla ta jaranica na kafu u stan i poce vikat - Reci mi sta im radis! Reci mi sta im radiiis!!!
0