Ma mrsko mi
NBA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31197
Re: NBA
gledaj na 40s kad im fale 3 pojena za x nurkic ide na polaganje
pa onda baci loptu u bubar. jes on sila i sve, al nema iskustva nit je nesto inteligentan igrac haha lukica ima puno vise iskustva od njega a mladji je
1
1
1811
Halo bolan o kakvoj inteligenciji pricas? Juka je gromada.
Luka je isforsiran, pola posla mu je to. Nakon asistencija koje mu se daju na tacni da nije ovako dobar kako sada trenutno jeste trebalo bi ga namlatiti.
Lillard ofulao oba bacanja i ti sad očekuje da Jusuf sve popravi. Ionako vuče ko konj.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 12:14
Luka je isforsiran, pola posla mu je to. Nakon asistencija koje mu se daju na tacni da nije ovako dobar kako sada trenutno jeste trebalo bi ga namlatiti.
Lillard ofulao oba bacanja i ti sad očekuje da Jusuf sve popravi. Ionako vuče ko konj.
0
1811
Hannibal je napisao/la: ↑09 aug 2020, 12:16Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 12:14
Lillard ofulao oba bacanja i ti sad očekuje da Jusuf sve popravi. Ionako vuče ko konj.![]()
A imao je i za 20.min u prošloj utakmici 14-8-1 skor. Šta hoćeš ba! :haya
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

U najmanju ruku isti su. Ne možeš kompariratin Juku koji se vratio nakon 16 mjeseci i Luku i koji su ta svo to vrijeme.
Luka ne bi nigdje bilo da mu se to desilo. Nije on mentalno Juki ni do koljena.
1
1
Pa da bude netko isforsiran, treba i zaslužiti...Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 11:12storm je napisao/la: ↑09 aug 2020, 11:06
Pa super da se vratio... Lom kosti je jedna od težih povreda, pogotovo u smislu povratka i psihološkog momenta, tj straha od ponovne ozljede... Treba to prevladati, da možeš pune snage ići opet...
Inače, uz dužno poštovanje, ipak je Luka level up...
Nije osobno preferiranje, nego samo činjenice... Rookie of the year... Rekordi za uzrast, a vrlo je izgledno, da će u godinama koje slijede, ponijeti i MVP...
Uostalom, to je u euro ligi već učinio, kao tinejdžer![]()
Dobro, hajde da sad malo ostavimo subjektivitet po strani, brojke govore da je Luka extra, to samo budala može da ospori. Ali da je level up je pretjerana i pretenciozno subjektivna tvrdnja.
Nurkic sam podera gdje god stigne dok je Luka maksimalno forsiran od suigrača.
Osim toga, Nurkica ubi okolnost emotivne prirode trenutno ,koja nije vezana za povredu, nena mu je u komi ( gledala sam intervju iplakala ) vratio se iz mrtvih, onakvu povredu Luka nikad ne bi mogao prevladati. Mekan je. Dok je Jusuf Bosnian beast!
I zato ti ne stoji da je Luka level up. Nikako.
Nećeš balvanu bacati lopte, koji ne zna što će s njom...
Uostalom i Jordan je bio isforsiran, pobacao duplo lopti nego ostatak momčadi...
Sve to ima svoje zašto
1
1
storm je napisao/la: ↑09 aug 2020, 12:22Pa da bude netko isforsiran, treba i zaslužiti...Iskra je napisao/la: ↑09 aug 2020, 11:12
Dobro, hajde da sad malo ostavimo subjektivitet po strani, brojke govore da je Luka extra, to samo budala može da ospori. Ali da je level up je pretjerana i pretenciozno subjektivna tvrdnja.
Nurkic sam podera gdje god stigne dok je Luka maksimalno forsiran od suigrača.
Osim toga, Nurkica ubi okolnost emotivne prirode trenutno ,koja nije vezana za povredu, nena mu je u komi ( gledala sam intervju iplakala ) vratio se iz mrtvih, onakvu povredu Luka nikad ne bi mogao prevladati. Mekan je. Dok je Jusuf Bosnian beast!
I zato ti ne stoji da je Luka level up. Nikako.
Nećeš balvanu bacati lopte, koji ne zna što će s njom...
Uostalom i Jordan je bio isforsiran, pobacao duplo lopti nego ostatak momčadi...
Sve to ima svoje zašto![]()
Pa.najmanji je problem sutnuti kad imaš zicere koji ti drugi namjeste. Nije to atomska fizika.
0
Pa ti ti kazem....sve mu na tacni!
Odoh kuhati poslije ću te uništiti argumentima.
Ne barci Jusufa bolje ti je
1
1
Bojim se da nemaš argumenta...
Luka je za najveće stvari, naravno, ukoliko izbjegne teže ozljede...
Bio sam ja sam prilično skeptičan, kad je dolazio, pa i nakon prve sezone...
Sad to više ništa nije slučajno.
Meni je tu najmanje bitno otkud je...
0