Hahhh, sjećaš seMiss Y. je napisao/la: ↑26 okt 2020, 08:22Kad se sjetim koliko si samo bila prestrašena od Corone, super je da sad tako mislisDina je napisao/la: ↑25 okt 2020, 10:37 Da naglasim, treba se čuvati, zaštiti, poštovati mjere - koliko smo u mogućnosti... I to je to što se tiče nas, kao pojedinaca.
Ne razmišljam pretjerano, biće šta bude...
Nekada je sve u redu, i odjednom, osvanete u crnoj hronici... Doživjela, osjetila. S druge strane, nekada i najcrnje prognoze doktora pokažu se pogrešnim... I to sam vidjela.
Ne osjećam strah, paniku ili sl., više mi smeta izolacija, samoća, promjena načina života... Prvenstveno zbog toga sam više on line... Svakodnevnica je postala dosadna pomalo.
Nedostaju mi druženja, putovanja, grljenja, i mada sam od ženskog cmakanja uvijek bježala, sada mi i to nedostaje...
Život mi je... posivio, odjednom. I to me nervira, ali prihvatam jer nije do mene...
![]()
Više neko iko sam mozda izlozena 5 dana sedmicno mogućnosti zaraze, i to tako sve ove mjesece.
Imala sam zarazene kolege, imam i sad, sama sam bila u samoizolaciji, al se ne zamaram ničim od ovoga.
Živim poprilično normalno, po pravilima koji Krizni štab nalaže koliko mogu.
Ne stvaram paniku i ne umišljam a mislim da je to najvažnije. Najvise mi nedostaju putovanja.
PS imam kolegicu koja neće da se počeše po oku cak i cistim rukamawtf.
To je uzas od zivota, i stresa.
I kako vidim najvise takvi i oboljevaju.
Sve će ovo biti dobro![]()
A bilo je dnevno 5 do 10 novih zaraženih
Pa mjere potpune zabrane kretanja za djecu i starije, pa nisam radila, fakat je bila ludnica :face
Srećom pa sam oguglala s vremenom

2
1
1