Naše gluposti

Truć, trač, bla, bla...
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Re: Naše gluposti

Post Postao/la Dina »

Jutros izlazim iz zgrade, na vratima smrtovnica...
Ne poznajem baš svakoga u ulazu po imenu i prezimenu, ima i novih stanara, i podstanara, ali skontam da je to od jednog komšije sestra...
Sretnem njega, ispitam se, popričam, izjavim saučešće... Djeluje malo zbunjen, ali za očekivati je... Sretnem njegovu suprugu, ponovim isto, ona još više zbunjena - kaže ti si to pomiješala, to je od drugog komšije sestra...

A ironično, tog sam drugog komšiju ranije srela i prošla uz dobar dan, ni zastala nisam :face

Edit: Nemojte se toliko čuditi, žena ima drugačije prezime od brata, udata, plus živjela u dijaspori...
Samo po imenu nije lahko povezati :ccc
8
2 slika 3 slika 3 slika
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Ommadawn je napisao/la: 30 okt 2020, 17:44 Ganjam ti se ja s nekom curom, barimo se mi uveliko a ona malo dalje živjela od mene pa se nismo često viđali ali eto. I nađemo si mi, izađemo, to večeramo, kasnije malo ples neki i to i poljubimo se mi. Fakat ono, prohodali.
Hajd slijedeći vikend kao da se vidimo, da provedemo zajedno.
Sutradan ona meni šalje poruku “Ćao slatkišu. Jesi mi se naspavao?”
Ja je nazovem i kažem da ne bi trebali biti zajedno.
Iz čistog nekog pasjaluka. Isplakala se žešći i yebala mi sve živo po spisku.

Je li smiješno? Ni najmanje.
Ali da je glupost - jeste i to najveća.
Eto vidite da sam kreten.
Ja sam sa tri dogovorio na istom
Mjestu u isto vrijeme

Gledo sastanak sa strane

Sa ovom pameti to mi je bas glupost
:max
1
1 slika
I say what I think, I think what I say
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17553

Post Postao/la CocoMa »

Šta da vam kažem na ovo osim :medo idem se izlogovati i kupiti ovo.. :lala
6
4 slika 2 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

20201105_185611.jpg
CocoMa je napisao/la: 30 okt 2020, 10:28
Max je napisao/la: 22 okt 2020, 10:04 Jel probate pa posolite ili posolite pa probate?
Zabiberim prije svega... :haha
Posla malo naljutiti...i ispade poklopac..onaj poklopac što melje.. :face
------> smece*

:stid
7
3 slika 2 slika 1 slika 1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17244

Post Postao/la Ommadawn »

Jednom trebali ja i rođak da putujemo kod rodice koja nas je pozvala na neki dernek dan kasnije.
Imamo se mi voziti pofino baš pa on svratio po mene da se spakujem. I veli on meni “Ne znam buraz, možda sam se trebao ošišati, jebiga...”
Hajd reko ja ću te mašinicom malo srediti. Kad on “Okej ali neću ja naćelavo tako kao ti, nego ono, fino”
Ma reko nema problema.
I sjedne on, ja mašinicu i krenem samo malo... Nisam namjestio onaj distančni češalj...
Kaže on “Šta je, je li crkla mašina?”.
Reko, čekaj... Evo ogledalo, pogledaj.
Rođak je inače bio jako zajeban tip, yebo je majku ko mu se proturiječio ili na put stao. Kontam “Nema, gotovo, zvati pogrebno društvo da me zakopaju...”.
Pogleda on mene “I šta sad?”. Reko ništa, vodim te frizeru pa da te sredi časkom.

Petak je, gužva u gradu, idemo od frizera do frizera i molimo da nas neko primi. Niko nema vremena. On samo šuti i jedino je prokomentarisao “Da mi nisi brat (tako me zvao) sad bih te razvalio”. Mislim se znam ja to dobro. Primi nas jedna teta, i gleda jedno 10-15 minuta kako će ga srediti. Hajde, uspije nešto napraviti i kad je završila okrenu se meni i reče “Nemoj više nikog pokušavati da ošišaš, osim ako ne upišeš kurs za frizera”.
Prije nego smo otišli u potragu za frizerom koji će to srediti, tražio je da to uslikam. Slika je nažalost nestala među hipten drugih tokom jednog harddisk kraša.

Hajde, sve se fino i završilo, krenuli na put, vozimo se, napakovao on CD sa Indexima, grmi auto. Pitam ja njega “Što si htio da ono uslikam?” kad on “Hoću da pokažem ostalima kakva je to zajebancija bila. Joj brate... umalo te nisam zažagao al pošteno...”

Drugi put sam ošišao jednog lika što nam je sjebao dernek i kasnije se komirao od alkohola. Uzeo ja makaze i unakazio ga, plus bacio mu obuću na drvo i bježi preko vrata.
4
4 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Smijesni dogadjaji

Post Postao/la Atomic »

Sad ce biti da ima vec slicna tema :D
Prije par godina,na benzinskoj prijatelj mi u sjedi autu i 3 prijateljice. Ja da se napravim vazan da znam voziti u rikverc kao pro,udarim po gasu.Naravno,auto bilo u prvoj brzini,sreca nikog nisam udario.10 minuta bio crven ko rak :face
4
4 slika
storm
Administrator
Reactions: 38010

Re: Smijesni dogadjaji

Post Postao/la storm »

Atomic je napisao/la: 29 nov 2020, 18:26 Sad ce biti da ima vec slicna tema :D
Prije par godina,na benzinskoj prijatelj mi u sjedi autu i 3 prijateljice. Ja da se napravim vazan da znam voziti u rikverc kao pro,udarim po gasu.Naravno,auto bilo u prvoj brzini,sreca nikog nisam udario.10 minuta bio crven ko rak :face
Ima :oo
2
2 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Moja najjaca plesem sentis (SG) s jednom djevojkom i vidim poznat mi parfem(a stara ga moja isto koristila) i onako primaknem se njoj na uho dok plesemo i pitam koji je to parfem.. kaze ona shafali(tako se zvao) reko ne fali nista al koji je parfem... :crni
8
8 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

R4IN je napisao/la: 30 nov 2020, 01:19 Moja najjaca plesem sentis (SG) s jednom djevojkom i vidim poznat mi parfem(a stara ga moja isto koristila) i onako primaknem se njoj na uho dok plesemo i pitam koji je to parfem.. kaze ona shafali(tako se zvao) reko ne fali nista al koji je parfem... :crni
Dobro je, dok nije saftali :D
4
4 slika
Danny
Player
Player
Reactions: 12392

Post Postao/la Danny »

jednom ja zakuh'o sa nekom rajom .. zovnem svoju raju, objasnim situaciju .. ka'e ovaj najjaci, ne brini se nista .. cujem slijedece hefte .. namarali pogresnog fraera .. isti nadimak im'o .. hbg .. ali poruka je prihvacena na adekvatan nacin :ooo
6
5 slika 1 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

Jučer se odlučim praviti ustipke i kad napravim smjesu i poredak ih u tavu.Sve stalo osim jednog.

I taj jedan stavim nakon prvih ispecenih..

Počnem pricati na tel. I potrajala je to poprilično... ustipak se pekao..pekao.. nisam miris osjetila...osim blagog dima u kuhinji.. a mislim se posto sunce obasjalo ..nista primijetila nisam..a ma ni secunde izgoretina se nije osjetila...Kad sam razgovor zavrsila..prodem pored sporeta... :lupa imam sta I vidjeti...

Eto domaćice... strava..uzas
. :haha sreca niko nije cekao na njega... bile smo site i završile sa ručkom.... :stid
20210127_093227.jpg
8
7 slika 1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17244

Post Postao/la Ommadawn »

CocoMa je napisao/la: 27 jan 2021, 09:41 Jučer se odlučim praviti ustipke i kad napravim smjesu i poredak ih u tavu.Sve stalo osim jednog.

Počnem pricati na tel. I potrajala je to poprilično... ustipak se pekao..pekao.. nisam miris osjetila...osim blagog dima u kuhinji.. a mislim se posto sunce obasjalo ..nista primijetila nisam..a ma ni secunde izgoretina se nije osjetila...Kad sam razgovor zavrsila..prodem pored sporeta... :lupa imam sta I vidjeti...

. :haha sreca niko nije cekao na njega... bile smo site i završile sa ručkom.... :stid 20210127_093227.jpg
Domaćice manje zbori, da ti uštipak ne zagori
3
3 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

CocoMa je napisao/la: 27 jan 2021, 09:41 Jučer se odlučim praviti ustipke i kad napravim smjesu i poredak ih u tavu.Sve stalo osim jednog.

. :haha sreca niko nije cekao na njega... bile smo site i završile sa ručkom.... :stid 20210127_093227.jpg
:crni :crni :crni
0
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

Ommadawn je napisao/la: 27 jan 2021, 09:47

Domaćice manje zbori, da ti uštipak ne zagori
Dajem obecanje da cu se potruditi... ali sumnjam da mogu uspjeti... :hehe
0
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

Iskra je napisao/la: 27 jan 2021, 09:47

:crni :crni :crni
Ne smije se..ne znas kakva izgoretina se tebi moze desiti... :haha
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

CocoMa je napisao/la: 27 jan 2021, 09:49
Iskra je napisao/la: 27 jan 2021, 09:47