Muškarci pitaju žene...
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Re: Muškarci pitaju žene...
Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
Ne znam. Ja bi voljela bar jednom dozivjeti ljubavJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
4
2
1
1
1
1
Nisam ženaJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
Ako ništa, u lošim, znaš što tražiš, i da je moguće...ako to nije motiv, onda ne znam...
1
1
nema tu velike i male ljubavi, postoji samo ljubavJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
bolje je dozivjeti pa ako treba i patiti nego ne znati sta je i patiti zbog toga
bar si imao ono nesto lijepo u zivotu
al to ne mora znaciti da to nikad vise neces imati
sve zavisi od toga kako se postavis
ako si spreman da volis opet, doci ce ti
6
6
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Strah me nestat cu i ja u tasni 
7
7
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
uvijek bih birala provesti dio života s osobom s kojom sam dijelila lijepe emocije i trenutke, osjećala zadovoljstvo i sve to....
a kraj nam svakako dođe. ovako ili onako.
a kraj nam svakako dođe. ovako ili onako.
3
1
2
2
Sve prave su ljubavi tuzne. :(
2
1
1
1
Until I die!
Until I die!
ne postoji ljubav to je samo san, kredom nacrtan
što se poslije prve kiše, jednostavno briše
što se poslije prve kiše, jednostavno briše
2
1
1
1
samo malo provociram 
Pa jesu. Ne mogu naci onu sliku gdje stari par nasmijan na stadionu prati utakmice svog kluba. Ima par njihovih slika i zadnja je gdje je on sama skrhana bolom i tugom.
1
1
Until I die!
Until I die!
ali bolje je dozivjeti ljubav pa umrijeti od tuge, nego je ne dozivjeti.
1
1
Until I die!
Until I die!
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Glasam za ljubav 
3
3
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Neces umrijeti ali odtuguj. Nemoj se samo zatvarati u kucu. Radis, nisi kokuz, druzi se sa rajom izlazi. Mozda te iza coska ceka nova ljubav, a ako se zatvoris necee nikad saznati. Head up ljubi te brt.
4
4
Until I die!
Until I die!
Pitaj Balaševica sta je htio rec.
0
Until I die!
Until I die!
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
Max je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:14 životom se kunem
nema mi ništa mrže nego kad mi hanuma kaže eno ti u mojoj tašni (još joj fakat nisu velike tašne)...
tipa caffetin ili vako nešta...
ma nema šanse da nađem, donesem joj tašnu nakon moje neuspjele pretrage, ona izvadi iz nje, na moje oči, tablu caffetina...
ono WTF.
...vama, cim zena/cura kaze, daj ba, molim te, donesi mi to i to iz (torbice, kuhinje, kupatila, ormara itd.) yebenih zenskih stvari, vi namah blokirate u glavi :cudi 'ta ce ona mene slat da ja rovarim po "njenim stvarima :plavi -blokada-fatalna greska! ...das joj torbicu, zena se koncentrira i nadje :ha .............bilo bi stvarno dobro, da se muskarci pobrinu, da shvate razliku izmedju muske i zenske glove iiii koliko mi vama, stvarno znacimo!
1
1
Bice kad se sjetim