A Ko je rekao da (a evo u svoje ću ime) meni moja hanuma ne znači...Veca je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:15Max je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:14 životom se kunem
nema mi ništa mrže nego kad mi hanuma kaže eno ti u mojoj tašni (još joj fakat nisu velike tašne)...
tipa caffetin ili vako nešta...
ma nema šanse da nađem, donesem joj tašnu nakon moje neuspjele pretrage, ona izvadi iz nje, na moje oči, tablu caffetina...
ono WTF.
...vama, cim zena/cura kaze, daj ba, molim te, donesi mi to i to iz (torbice, kuhinje, kupatila, ormara itd.) yebenih zenskih stvari, vi namah blokirate u glavi :cudi 'ta ce ona mene slat da ja rovarim po "njenim stvarima :plavi -blokada-fatalna greska! ...das joj torbicu, zena se koncentrira i nadje :ha .............bilo bi stvarno dobro, da se muskarci pobrinu, da shvate razliku izmedju muske i zenske glove iiii koliko mi vama, stvarno znacimo!![]()
Muškarci pitaju žene...
Re: Muškarci pitaju žene...
1
1
I say what I think, I think what I say
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
...dobro de, nisam mislila na tebe licno, a znam koliko svoju zenu volis i postujes
...mislila sam opcenito na muskarce! 
1
1
Bice kad se sjetim 
od svega gore on se uhvatio za pogresno 
Joooj muski, muski :face
Joooj muski, muski :face
4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

shvatio sam ja...
Ali generalno gledano, neke su stvari takve u velikoj većini slučajeva....
0
I say what I think, I think what I say
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Život nije samo sreća, mir, sve po tamam.... Život su i usponi i padovi, i sreća i tuga, ljubav, razočarenje, kajanje, ponos.... Nema čarobn formule niti se možeš od nečega zaštititi, čak i kad sve od sebe daš.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
Treba živjeti, voljeti, plakati, smijati se.... jer samo kad osjećaš onda znaš da si živ.
Skontah da si prekinuo, vjerujem da ti je teško, ali proći će, kako koji dan odmiče sve je lakše, dok jednom ne skontaš da više danima nisi na nju pomislio, da te više sve ne podsjeca i da si slobodan. Ja to kažem DA joj možeš sad i na svadbi pjevati.
Glavu gore, nadji hobi, zanimaj se, druži se, zezaj se. Čim se uhvatiš da misliš na nju, ne predaji se tim mislima već ih odmah skreni.
2
1
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
U suprotnom postanes ko jaMoonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:35Život nije samo sreća, mir, sve po tamam.... Život su i usponi i padovi, i sreća i tuga, ljubav, razočarenje, kajanje, ponos.... Nema čarobn formule niti se možeš od nečega zaštititi, čak i kad sve od sebe daš.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
Treba živjeti, voljeti, plakati, smijati se.... jer samo kad osjećaš onda znaš da si živ.
Skontah da si prekinuo, vjerujem da ti je teško, ali proći će, kako koji dan odmiče sve je lakše, dok jednom ne skontaš da više danima nisi na nju pomislio, da te više sve ne podsjeca i da si slobodan. Ja to kažem DA joj možeš sad i na svadbi pjevati.![]()
Glavu gore, nadji hobi, zanimaj se, druži se, zezaj se. Čim se uhvatiš da misliš na nju, ne predaji se tim mislima već ih odmah skreni.![]()

5
2
2
1
2
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Dobro vaki.

1
1
Until I die!
Until I die!
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
Arslan_11 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:39Moonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:35
Život nije samo sreća, mir, sve po tamam.... Život su i usponi i padovi, i sreća i tuga, ljubav, razočarenje, kajanje, ponos.... Nema čarobn formule niti se možeš od nečega zaštititi, čak i kad sve od sebe daš.
Skontah da si prekinuo, vjerujem da ti je teško, ali proći će, kako koji dan odmiče sve je lakše, dok jednom ne skontaš da više danima nisi na nju pomislio, da te više sve ne podsjeca i da si slobodan. Ja to kažem DA joj možeš sad i na svadbi pjevati.![]()
Glavu gore, nadji hobi, zanimaj se, druži se, zezaj se. Čim se uhvatiš da misliš na nju, ne predaji se tim mislima već ih odmah skreni.![]()
U suprotnom postanes ko ja
![]()
...koji je ustvari tebi, moj?
0
Bice kad se sjetim 
Bih.
Bih
Samo ne bih voljela da mi partner sakrije ako npr.ne moze imati djecu.
To se desilo jednoj mojoj rodici, saznala je nakon 7 god braka, on joj je krio.
Samo iskreno.
5
1
2
2
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

da
i jedno i drugo
trenutno sam u takvoj situaciji
a ima dovoljno druge djece kojima treba ljubav i jednog dana se mozda i na to odlucimo
7
6
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Pitaj Burhana sto je pjevao muskarci ne placu.
1
1
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Pa ja sam u toj poziciji.
Nije bas jednostavno reci,ali ne bih ni ulazio u nesto ozibljno bez da kazemo prvo
3
2
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Usvojiti bih mogla, obožavam djecu.
Bez djece teško da bih mogla živjeti
Bez djece teško da bih mogla živjeti
1
1
Control + Alt + Delete