Muškarci pitaju žene...
Re: Muškarci pitaju žene...
Evo pitanje na to, da ostanete sad trudne sa deckom i Kaze da nije spreman za to, da li bi rodile il uradile abortus?
0
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Ariel zeli vezu i dijete. Ti isto tako. Riješenje se samo od sebe nameće.
Kad je svadba? Hocete 2u1 svadba i babine? Sve o jedom trošku?
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Eh sad je drugi vakat. Već se ti zapitaj gdje bi mogao imati poneko dijete za koje prije nisi posumnjao da imaš
1
1
Control + Alt + Delete
Pa dobro banke sperme to mogu skontati.. a spavati sa nekim samo da zatrudnis to je malo tricky valjda se treba pitati druga strana a ne samo jednog dana zakuca ti na vrata djeteAriel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:54To mi je rekla da tamo, ako udjem u kasne 30-te bez partnera ili muza. Kao tad nekad.. ovo mi je rekla kako je rodica rodila u 38. godini (ona ima momka, i s njim je dobila dijete) i oni to smatraju kao da je ugrabila zadnji momenat za radjanje djece pa zbog toga...imaju one banke sperme, valjda tako ili s nekim spavala pa zatrudnila... valjda necu doci u tu situaciju.
1
1
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 02 nov 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA
Rodila bi svjesna da taj momak ne zeli dijete, naici ce neki drugi koji ce prihvatiti dijete ko svoje i biti mu otac..
Inace ovako ja sta bi bilo kad bi bilo pisem a sad bi ja to bas tako uradila nisam 100% sigurna
1
1
Joj puno me pitas, samo kazem sta mi je mama rekla i bas me iznenadila s timR4IN je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:00Pa dobro banke sperme to mogu skontati.. a spavati sa nekim samo da zatrudnis to je malo tricky valjda se treba putati druga strana a ne samo jednog dana zakica ti na vrata djeteAriel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:54
To mi je rekla da tamo, ako udjem u kasne 30-te bez partnera ili muza. Kao tad nekad.. ovo mi je rekla kako je rodica rodila u 38. godini (ona ima momka, i s njim je dobila dijete) i oni to smatraju kao da je ugrabila zadnji momenat za radjanje djece pa zbog toga...imaju one banke sperme, valjda tako ili s nekim spavala pa zatrudnila... valjda necu doci u tu situaciju.![]()
0
Pa dobro to je njena zelja kao i svake majke i kao sto vas uce od malih nogu kupijuci bebe da ih pazite,kuhinju da kuhate itd...
2
1
1
1
ALPHA ET OMEGA
Nije me iznenadilo sto je rekla da imam dijete nego da ga sama imam to mi je bilo cudno sto je rekla
0
Meni sve govorila nemoj lutkama oči vadit 
Ma salim se...nije
Ma salim se...nije
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Kako mislis?
To za domacicu, to ja zelim, svi mi govore da radim, zaradjujem, niko mi nikad nije rekao da se udam i budem domacica (to je moja zelja koja se nikad nece ostvariti)
1
1