Pa tvoja zelja koja je a ne mamina?
Muškarci pitaju žene...
Re: Muškarci pitaju žene...
Pa bolje je imati svoj dinar da ne ovisis o drugome,a kuci budi domacica
0
ALPHA ET OMEGA
A ne ako budem imala muza i oboje radimo obojemo cemo podjednako raditi u kuci
2
2
Pa ne cijljam ni na sta
Vec ono sta ti taista zelis biti i uraditi od svoga zivota?
0
ALPHA ET OMEGA
Ti mene sad ispegla bas, mozemo nesto ostati za mene samo, ne moras bas sve ovdje iznjeti (mada haman i jesam skoro
0
To se radi jednom u 5 ili koliko godina i zovne se majstor za to a ne da se on pentra i rizikuje zivot
1
1
Da me potrefi neko ko dobro kuha
Ja cu sve ostalo, prat, peglat, usisavat, cistiti on nek sam kuha
Ja cu sve ostalo, prat, peglat, usisavat, cistiti on nek sam kuha
1
1
U životu ne treba bježati od uspona i padova, sve to bude i prođe, bilo bi dosadno da je drugačijeJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Najgore je ne probatiDina je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:27U životu ne treba bježati od uspona i padova, sve to bude i prođe, bilo bi dosadno da je drugačijeJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.![]()
1
1
ALPHA ET OMEGA
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Mah, znam da je otrcano to za reći ali ja znam da to nikad više neću imati.smajlic je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:52nema tu velike i male ljubavi, postoji samo ljubavJimmy McNulty je napisao/la: ↑02 nov 2020, 09:16 Da li je bolje doživjeti veliku ljubav i brodolom ili ne doživjeti ljubav uopšte?
U zadnje vrijeme počinjem razmišljat da bi bilo bolje da možda nikad nisam ni doživjeo ljubav jer koliko god da je bilo ne lijepo nego prelijepo toliko su bol i patnja sada duplo veći.
bolje je dozivjeti pa ako treba i patiti nego ne znati sta je i patiti zbog toga
bar si imao ono nesto lijepo u zivotu
al to ne mora znaciti da to nikad vise neces imati
sve zavisi od toga kako se postavis
ako si spreman da volis opet, doci ce ti![]()
Čitav život prije nje sam bio sam, znači do 26. godine kada sam nju upoznao imao sam samo nešto nalik vezi, a veza nije bila i to u trajanju od par sedmica.
I onda je došla ona. prva prišla i napravila prvi korak, postepeno mi spustila gard, inicirala da se upoznamo... sa njom mi je sve bilo prvi put, maltene od poljupca, zagrljaja, prvi put da me neko pomazi, ide u kino, prvi put da uz nekog provedem noć i spavam u nečijem zagrljaju.
I onda sve padne u vodu nakon 18 mjeseci. Jasno znam gdje i kako sam grijesio i ja i ona (manje ona) ali ne mogu da vjerujem da ono sto smo imali nije bilo vrijedno spašavanja.
i onda vidiš kako je nastavila dalje i kako joj ide od ruke, a ja se raspadam i volim je kao i prvog dana.
i znam da necu imat druge prilike u životu
ona je bila sve ono što sam želio
mah...
2
2
I expect nothing and I'm still let down.