Što žene traže kod muškaraca?
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
Re: Što žene traže kod muškaraca?
...ja kod muska trazim testosteron, a bogumi i estrogen, pa sad, nek' oni vide kako ce!

0
Bice kad se sjetim 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Meni su ti članci o vezama, ženama i muškarcima pretežno retardirani. Čuj evolucija, preživljavanje i to... Pa gdje svi oni lezilebovići se poženiše i vrijedne žene nađoše.
Masa je tu osobina i krakteristika, a za svaku ženu je taj skup različiti, kao i za muškarca.
Masa je tu osobina i krakteristika, a za svaku ženu je taj skup različiti, kao i za muškarca.
3
3
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Dobro članci su generalizirani, ipak smo svi unikat, ipak svima ne stoje dobro čak ni tzv vrline, ni mane..opet nekome je nešto nepremostiv problem, drugi se neće ni osvrnuti na to...Moonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:42 Meni su ti članci o vezama, ženama i muškarcima pretežno retardirani. Čuj evolucija, preživljavanje i to... Pa gdje svi oni lezilebovići se poženiše i vrijedne žene nađoše.
Hmmm gdje se poženiše i poudaše?
Masa loših brakova, kaže sve.
0
Moonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:42 Meni su ti članci o vezama, ženama i muškarcima pretežno retardirani. Čuj evolucija, preživljavanje i to... Pa gdje svi oni lezilebovići se poženiše i vrijedne žene nađoše.
Antropoloski žena bira muškarca upravo po toj sposobnosti...ili jeste ili nije ...jak.
0
Cesto vidim takve parove koji na prvi pogled se ne uklapaju.
Ona lijepa zgodna,on sve suprotno
Ali ima neka hemija tu
Ona lijepa zgodna,on sve suprotno
Ali ima neka hemija tu
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Pa znam more primjera gdje je žena zapravo u braku muško. A nije da su to birale, već se tako zadesilo. Složena je to tematika.
Kao što je nekada bila baš aktuelna tema ženskih sponzourša, mislim da ima sada i podjednako muškaraca.
Nekim ženama nije bitno to da li je on profesionalno ostvaren i zarađuje li više od nje. Nekima jeste.
Zato kažem, ovi članci su mi baš bzvz, ljudski odnosi, posebno muško/ženski su dosta kompleksniji.
Kao što je nekada bila baš aktuelna tema ženskih sponzourša, mislim da ima sada i podjednako muškaraca.
Nekim ženama nije bitno to da li je on profesionalno ostvaren i zarađuje li više od nje. Nekima jeste.
Zato kažem, ovi članci su mi baš bzvz, ljudski odnosi, posebno muško/ženski su dosta kompleksniji.
2
2
Control + Alt + Delete
Pa traze sigurnost neku i kasnije forumakoga para 
4
4
ALPHA ET OMEGA
Ma ima i zena koje se ponasaju ko muskarciMoonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:13 Pa znam more primjera gdje je žena zapravo u braku muško. A nije da su to birale, već se tako zadesilo. Složena je to tematika.
1
1
ALPHA ET OMEGA
Al ne svatam zene koje pristaju na ugovoreni brak, kad im familija namece nekoga..
0
ALPHA ET OMEGA
Ja sta trazim to i dobijem :haya
Treba samo tako pajel.
Treba samo tako pajel.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa eto tebi se svidja neko drugi a namecu ti njega, kao to je za tvoje dobro? Cisti interes,utrpavanje,malo primitivno...
0
ALPHA ET OMEGA
Treba nekad poslušati starijeg, pametnijeg...za nas nije najbolje ono što mu mislimo da jeste, naročito ako smo suviše mladi.
2
1
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
kada smo suviše mladi da ne znamo odabrati partnera to je nedvosmislen znak da nije vrijeme za brak.
5
5
Eto ti jedan odgovor od lejle..
A gdje tu nas izbor onda,pogotovo tako rano,sta si prosao u zivotu,nista
Sve bi da probas vidis...
Tjeras se da nekoga zavolis za sta da bi drugima ugodio..
To je tako po selima se organizovalo..
0
ALPHA ET OMEGA